شورای شهر اراک به جای حاشیه‌سازی و عوام فریبی برای حل مشکلات مردم اقدام کند


شورای شهر اراک به جای حاشیه‌سازی و عوام فریبی برای حل مشکلات مردم اقدام کند

گروه استان‌ها- بیش از چهل گروه مردمی و جهادی استان مرکزی با بیان اینکه شورای شهر اراک به جای حاشیه‌سازی و عوام فریبی برای حل مشکلات مردم اقدام کند تاکید کردند: در دوره پنجم شورای شهر اراک حاشیه آفرینی و لابی‌گری موج می‌زند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، به دنبال حاشیه‌سازی گسترده شورای پنجم شهر اراک و بازی سیاسی این مجموعه که درنوع خود قابل توجه بوده بیش از 40 گروه جهادی و مردمی استان مرکزی با انتشار بیانیه‌ای به اقدامات اعضای این دوره شورا که از آن به عنوان لابی‌گری، سیاسی‌کاری و حاشیه‌سازی شورای شهر پنجم اراک یاد شده، واکنش نشان داد.

جهادگران و گروه‌های مردمی استان مرکزی در این بیانیه با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره حل مشکلات کشور با روحیه جهادی آورده است: چیزهای کوچک و جزئی و مانند اینها مسئله کشور نیست مسئله کشور روحیه انقلابی است، مسئله کشور جهت گیری انقلابی است و از لحاظ علمی و برنامه‌ریزی، مسئله کشور معیشت مردم است، این‌ها مسائل اصلی کشور است.

این بیانیه در ادامه می‌افزاید: با گذشت بیش از 3 سال از عمر پنجمین شورای اسلامی شهر اراک شاهد قربانی شدن منافع مردم در گرو تصمیمات سیاسی و منفعت طلبانه عده‌ای در این شورا هستیم، تصمیماتی که نه بر پایه خدمت به مردم، انتصابات درست، هزینهکردهای درست، خدمت‌رسانی به حاشیه‌ها بلکه بر پایه تمامیت‌خواهی، لابی‌گری و سیاست‌زدگی است.

جهادگران و گروه‌های مردمی با اشاره به حاشیه‌های زیاد شورای پنجم خاطرنشان می‌کنند: ای کاش آن‌قدر که این شورا برای حاشیه سازی ها و اقدامات عوام‌فریبانه فرصت می‌گذارد و هزینه صرف می‌کند، قدری هم اراده برای حل مشکلات مردم داشت.

این بیانیه می‌افزاید: در شورای پنجم عملکرد مطلوبی در خصوص رسیدگی به محله‌های حاشیه‌نشین و خدمات‌دهی به عموم مردم به ویژه مستضعفین، ایجاد و برنامه‌ریزی طرح های ویژه جهت معضلات دیده نمی‌شود و تا ذهن یاری می‌کند حاشیه‌آفرینی و لابی‌گری موج می‌زند.

 گروه‌های مردمی و جهادی در ادامه با طرح چندسوال مهم بیان می‌دارند: کارنامه این شورا پر است از عملکرد پوچ، تصمیمات یک شبه، جنجال‌آفرینی و هوچی گری، مگر نه اینکه این شورا موظف به کار تخصصی و به دور از حاشیه سازی است؟ مگر نه اینکه این شورا موظف به هم افزایی نیروها جهت حل مسائل است؟ مگر نه اینکه این شورا موظف به کار جهادی در راستای خدمت رسانی به ولی نعمتان خویش است؟ چگونه می شود که با حاشیه‌سازی، سیاسی‌کاری و تمامیت‌خواهی به مردم خدمت کرد؟

این بیانیه ادامه می‌دهد: حاشیه‌های فراوان و ترک فعل‌های مکرر این شورا موجب شده شاهد دست و پا زدن قشر عظیمی از شهروندان‌مان در سکونتگاه‌های غیررسمی با مشکلات عدیده رفاهی و حداقل خدمات شهری باشیم، آیا علت این مسائل به غیر از نداشتن روحیه انقلابی و جهادی است؟

جهادگران و گروه‌های مردمی استان مرکزی با اشاره به نبود روحیه جهادی در کار مدیران و تصمیم‌گیران شهری اراک عنوان می‌کند: نداشتن روحیه انقلابی کار را به جایی می کشاند که به جای اینکه به مسائل اصلی و دغدغه های شهروندان برسید، بیاید در سال آخر با حاشیه‌سازی و فرار رو به جلو و اقدام به کارهای سطحی عملکردِ نکرده‌ی خویش را پنهان سازید و از ارائه کارنامه ضعیف خویش به شهروندان شهیدپرور اراک با توسل به لمپنیسم و افراطی گرایی فرار کنید، و اما این آخرین حاشیه ایجاد شده که ظاهری شاید زیبا ولی اثری زشت و منافق‌صفتانه دارد را نمی‌شود با مسامحه ندیده گرفت.

این بیانیه می‌افزاید: نام‌گذاری خیابان 12 متری ملک که تا به امروز به نام "شهیدسید جمال الدین اسدآبادی" اندیشمند سیاسی و مبلغ "اندیشه اتحاد اسلام" بوده است به نام استاد شجریان جای بسی تامل دارد.

گروه‌های مردمی در ادامه بیانیه با بیان سه مسئله مهم درباره عملکرد و تصمیم اخیر شورای شهر اراک بیان می‌کند:

1- با وجود تمام احترام و ارزشی که برای دوست‌داران استاد شجریان قائل هستیم اما نمی‌توانیم دیدگاه های ایشان در مورد انقلاب، اسلام، خوانندگی زنان، روحانیت و ... را نادیده انگاریم بنابراین نامگذاری هر خیابانی به نام ایشان را به مثابه ایجاد یک دوئل و قطبیسازی در جامعه پنداشته و اعضای موافق این نامگذاری در شورا را از این کار بر حذر می‌داریم.

2- حذف نام شهید سید جمال الدین اسد آبادی از این خیابان در هفته وحدت در بهترین ظن غفلت دانسته و شک بر عدم بصیرت و اطلاع از تاریخ غرورآفرین این ملت را در اذهان عموم تقویت می‌بخشد.

3- این حرکت را نوعی سوء استفاده، عوام‌فریبی، استفاده ابزاری از هنر می‌دانیم بنابراین مطمئناً سوء نیت‌هایی در انحراف از پاسخگویی به شهروندان اراکی در قبال عملکرد این شورا می پنداریم.

در پایان این بیانیه آمده است: در پایان با وجود کم و کاستی‌های فراوان در عملکرد این شورا ایشان را به تقوای الهی به دور از حاشیه‌آفرینی و انجام فریضه خدمترسانی به شهروندان اراکی دعوت کرده و اعلام می‌داریم ما گروه‌های جهادی به تأسی از امامین انقلاب به حرکت خویش در راه زدودن فقر و محرومیت از چهره زیبای شهر اراک و شهرها و روستاهای این استان همچون گذشته خواهیم پرداخت و تا رسیدن به قله‌های رفیع انقلاب دست از کار نخواهیم کشید و در برابر هرگونه جنجال آفرینی و سیاسی‌کاری محکم ایستاده و از مبانی انقلاب سرسوزنی کوتاه نخواهیم آمد. 

به گزارش تسنیم، این بیانیه توسط 44 گروه جهادی استان مرکزی شامل گروه جهادی شهید پازوکی، گروه جهادی مهاجر، گروه جهادی راه روشن، گروه جهادی شهید تورجی‌زاده، گروه جهادی مطلع‌الفجر، گروه جهادی شهید محمود رادمهر، گروه جهادی مشکات، گروه جهادی ثارالله، گروه جهادی خادمان انقلاب، گروه جهادی شهید وطن‌پور، گروه جهادی جنود المهدی(ع)، گروه جهادی حضرت معصومه(س)، گروه جهادی امام حسن(ع)، گروه جهادی شهید بختیاری، گروه جهادی طه، گروه جهادی جوادالائمه(ع)، گروه جهادی شهید عبداللهی، گروه جهادی رضوان، گروه جهادی شهید حججی، گروه جهادی شهید مهدوی، گروه جهادی شهید مسلمی، گروه جهادی شهید رحیمی، گروه جهادی شهید بابایی، گروه جهادی شهید قربانی، گروه جهادی شهید صدوقی، گروه جهادی شهید زهره‌وند، گروه جهادی امام سجاد(ع)، گروه جهادی شهید صالحی، گروه جهادی شهید علی رضایی - گروه جهادی امام جواد (ع) - گروه جهادی شهید همت، گروه جهادی شهید خرازی، گروه جهادی شهید پاکپور، گروه جهادی شهیدان فراهانی، گروه جهادی شهید انصار، گروه جهادی شهید فهمیده، گروه جهادی شهید علیپور، گروه جهادی شاهد، گروه جهادی فاطمیون، گروه جهادی شهید قدرتاله حسن شریف، گروه جهادی طلوع، گروه جهادی شهید عابدی، گروه جهادی شهید انصاری و گروه جهادی شهیدان رجایی صادر و امضا شده است.

انتهای پیام/711/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon