«شلّیک به تولید»|احرامیان: وزارت صمت پاسخ دهد، چرا با قیمت دستوری فولاد باز هم مصرف‌کننده گران می‌خرد؟

«شلّیک به تولید»|احرامیان: وزارت صمت پاسخ دهد، چرا با قیمت دستوری فولاد باز هم مصرف‌کننده گران می‌خرد؟

یک تولیدکننده فولاد با بیان اینکه قیمت‌های دستوری باعث شده است تولیدکنندگان محصولات خود را با ضرر بفروشند، افزود: جالب اینجاست اثرات این قیمت‌های دستوری فقط تولیدکنندگان را متضرر می‌کند و نفعی به مصرف‌کنندگان هم نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در سال جهش تولید که باید همه حمایت‌ها از تولید داخلی به‌ویژه از سوی قوه اجرایی کشور یعنی دولت انجام می‌شد، ولی متأسفانه نه‌تنها حمایتی از تولید نشده، بلکه تفنگ‌ها به‌سمت تولید داخلی نشانه رفته است و برخی دستگاه‌های دولتی از هیچ ضربه‌ای به تولید ملی کشور دریغ نمی‌کنند.

سید محمد احرامیان تولیدکننده فولاد در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اینکه در شرایط فعلی تولیدکنندگان فولاد با مشکلات متعددی روبه‌رو هستند که اصلی‌ترین آنها قیمت‌های دستوری است، اظهار داشت: وزارت صمت با سیاست قیمت‌گذاری دستوری در محصولات فولادی تولیدکنندگان را با تنش زیادی مواجه کرده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

 وی با بیان اینکه قیمت‌های دستوری باعث شده است تولیدکنندگان محصولات خود را ماهانه و هفتگی با ضرر به فروش برسانند، افزود: اثرات این قیمت‌های دستوری فقط تولیدکنندگان را متضرر می‌کند و نفعی به مصرف‌کنندگان نمی‌رسد، چراکه در نهایت آنها محصولات را با قیمت‌های بالا خریداری می‌کنند.

این تولیدکننده فولاد تصریح کرد: باید از وزارت صمت پرسید؛ آیا در طول دو سالی که قیمت‌گذاری محصولات فولادی به‌صورت دستوری انجام شده، اثرات مثبتی هم داشته است یا خیر؟ آیا قیمت خودرو، مسکن و سایر کالاها که به‌نوعی با محصولات فولادی در ارتباط هستند ارزان شده‌اند؟!

وی اضافه کرد: دولت صادرات فولاد را به تنظیم بازار داخل گره زده است که این موضوع اصلاً کارشناسی‌شده و منطقی نیست.

احرامیان با تأکید بر اینکه "مگر بازارهای صادراتی به این راحتی در اختیار تولیدکنندگان قرار گرفته است؟"، گفت: دولت با تصمیمات غیرکارشناسی مشکلات تولیدکنندگان را حتی در بازارهای صادراتی افزایش داده است. تصمیمات غیرمنطقی عاملی می‌شود تا اعتبار کشور در عرصه بین‌المللی مختل شود و آن بازارهای صادراتی که توسط تولیدکنندگان به‌زحمت به دست آمده است از دست خواهد رفت.

این تولیدکننده فولاد با اعلام اینکه میزان تولید فولاد در کشور حدود 30 میلیون تن است ولی نیاز داخل 15 میلیون تن اعلام شده است، افزود: باید پرسید؛ آیا تنظیم بازار 15 میلیون تن فولاد در کشور تا به این حد مشکل است که آقایان تدبیر مناسبی را به‌کار نمی‌گیرند و فقط سنگ‌اندازی می‌کنند؟! راه علاج تعیین قیمت فولاد مطابق با عرضه و تقاضاست تا در نهایت بازار به‌سمت تعادل حرکت کند و قیمت‌ها منطقی شود.


انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه