«مبارزه با فساد و پیگیری حقوق عامه» توسط حقوقدانان در کردستان دنبال میشود
گروه استانها- سازمان بسیج حقوقدانان استان اعلام کرده که «مبارزه با فساد و پیگیری حقوق عامه» توسط حقوقدانان در کردستان بهجد دنبال میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مسئول سازمان بسیج حقوقدانان، روسا و اعضای کارگروه حقوق، قضا و امنیت استان امشب با نماینده ولیفقیه در کردستان دیدار و گفتوگو کردند.
جعفر مددی، مسئول سازمان بسیج حقوقدانان کردستان در این مراسم به رویکرد و شیوه فعالیتها پرداخت و اظهار داشت: سازمان بسیج حقوقدانان مجموعهای پویا و فراگیر متشکل از 22 نفر عضو و انجمنهای تخصصی هشتگانه؛ «قضات، وکلا، دانشجویان حقوق، اساتید حقوق، زن در حقوق خانواده، نمایندگان حقوقی ادارات، موسسات دولتی و کارمندان و موسسات دولتی» و یک کارگروه «حقوق، قضا و امنیت» در سطح استان فعالیت میکند.
وی با بیان اینکه مسائل و مشکلات حقوقی دستگاههای دولتی استان توسط حقوقدانان متخصص، معتقد به انقلاب اسلامی و پایبند به ارزشهای دینی بررسی و پیگیری میشود، گفت: جامعه هدف این سازمان قضات، وکلاء، سردفتران و دفتریاران، کارمندان حقوقی قضائی، کارمندان تخصصی و تجربی دستگاههای حقوقی قضائی، کارشناسان رسمی دادگستری، نمایندگان حقوقی ادارات، اساتید حقوق، فارغالتحصیلان مقطع کارشناسی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی حقوق هستند.
مددی بیان کرد: اعضای بسیج حقوقدانان استان همگی از وکلای حقوقی و قضات بومی استان هستند که میتوانند در مسائل و مشکلات مختلف که برای سازمانها و ادارات دولتی پیش بیاید، وارد عمل شده و آنها را حل و فصل کنند.
وی از تشکیل ستاد آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد و کمیته صلح و سازش توسط سازمان بسیج حقوقدانان با همکاری مسئولان زندان در استان خبر داد و افزود: همچنین در این شرایط کرونایی بخشی از فعالیتها به برگزاری رزمایشهای کمک مومنانه و کمک به نیازمندان کردستانی اختصاص داده شده است.
مسئول سازمان بسیج حقوقدانان استان کردستان پیگیری مطالبات عامه مردم را خط اصلی سازمان بسیج حقوقدانان عنوان کرد و تصریح کرد: در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد.
طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در کردستان اجرایی میشود
حجتالاسلام مجید طاهری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان نیز در این دیدار با بیان اینکه «عدالت، مبارزه با فساد، ظلمستیزی، پیگیری حقوق عامه، ارتقای اطلاعات و آگاهبخشی و حمایت از پژوهش و پایاننامههای دانشجویی درباره موضوعات بومی استان»، یکی از دغدغهها و سیاستهایمان در سازمان بسیج حقوقدانان است، اظهار داشت: حقوقدانان در حوزههای مختلف همچون مسائل مربوط به معادن، جادهها، اشتغال و بینظارتیهایی که در استان صورت گرفته، ورود کرده و بهصورت علمی و حقوقی مطالبات مردک را دنبال میکنیم.
وی با بیان اینکه سازمان بسیج حقوقدانان، مجموعهای نوپا و از سال 92 در کشور و سال 98 در استان آغاز به فعالیت کرده است، افزود: خوشبختانه هماکنون دفتری تحت عنوان دانشجویان و حقوقدانان در تراز انقلاب اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحدسنندج برپا شده و دانشجویان رشتههای مختلف را برای پیشبرد سیاستها جذب میکنیم.
رئیس کارگروه حقوق، قضا و امنیت بسیج استان کردستان از جذب و استفاده از ظرفیت قضات، اساتید و دانشجویان حقوقی برای «ارتقای آگاهسازی دانش حقوقی مردم» تصریح کرد: به هر اندازه که دانش حقوقی مردم بالا برود، میزان پروندههای ورودی به دادگستریهای سطح استان کاهش خواهد یافت.
وی با اشاره به اینکه قبل از شیوع ویروس کرونا میزگرد و جلساتی با حضور قضات و حقوقدانان در مسجد جامع سنندج برگزار و مشاورههای حقوقی رایگان به مردم ارائه شد؛ عنوان کرد: هم اکنون فعالیتها و برنامهها به دلیل شرایط ویروس کرونا در فضای مجازی پیش میرود.
طاهری با تاکید بر اینکه باید دانش حقوقی و قدرت ریسکپذیری مجموعه مدیریتی استان ارتقاء یابد، عنوان کرد: بعد از کرونا طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در کردستان اجرا شده و سعی کرده در راستای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، طلاق و.. ورود کنیم.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی کردستان جذب نیروهای متخصص و توانمند حقوقی را اولویت شرایط حال دانست و یادآور شد: هماکنون با کمبود نیرو روبهرو بوده که امیدواریم هرچه سریعتر این مشکل برطرف شود.
اعضای کارگروه حقوق، قضا و امنیت استان نیز در این دیدار هرکدام به معرفی سوابق کاری خود و ارائه راهکار و پیشنهادات لازم برای پیشبرد برنامههای سازمان بسیج حقوقدانان و حل مشکلات کردستان پرداختند.
انتهای پیام/481/ ز