کرونا در اروپا| هشدارها درباره کمبود تجهیزات در بیمارستان‌های اروپا

کرونا در اروپا| هشدارها درباره کمبود تجهیزات در بیمارستان‌های اروپا

در حالی که کرونا همچنان با سرعت بالا در اروپا جولان می‌دهد مقامات این اتحادیه درباره پر شدن ظرفیت بیمارستان‌ها و فشار بالا بر کادر درمان هشدار می‌دهند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم موج دوم کرونا بسیاری کشورهای اروپایی را در برگرفته و نگرانی های زیادی را در بین شهروندان و مقامات این اتحادیه ایجاد کرده است.

کرونا و عواقب آن مشغله ذهنی بسیاری از آلمانی‌ها

جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که کرونا و عواقب آن به شدت فکر شهروندان آلمانی را به خود مشغول کرده است. نتایج یک بررسی نشان می دهد که در ماه اکتبر 86 درصد شهروندان آلمانی گفتند که زیاد و یا تقریبا همیشه ذهنشان درگیر این بیماری است.

این بررسی از طرف انستیتو ایفوی آلمان و موسسه تحقیقاتی فورسا انجام گرفته است. در ماه جولای تنها 73 درصد شهروندان گفته بودند که زیاد و یا اغلب فکرشان درگیر این مسئله است.

هشدار نخست وزیر مجارستان درباره فشار بالا بر بیمارستان‌ها

مجارستان هم به منظور مهار کرونا زندگی عمومی شهروندان را به مدت 30 روز محدود می کند. ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان اعلام کرد که منع ترددهای شبانه را در دستور کار قرار داده و محدودیت ها را تشدید کرده است.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

اوربان اعلام کرد که اگر آمار مبتلایان جدید با همین سرعت ادامه یابد در این صورت بیمارستان های کشور نمی توانند بر فشار ایجاد شده غلبه کنند.

چین واردات خوک از آلمان را عامل ابتلای برخی شهروندان به کرونا دانست

کشور چین هم ماهیچه های خوک وارد شده از آلمان را عامل شناسایی شمار دیگری مبتلا به کرونا در کشور اعلام کرد.

وزیر بهداشت آلمان: حدود 40 درصد شهروندان جزو گروه‌های خطر کرونایی هستند

با توجه به افزایش روزافزون شمار مبتلایان به کرونا در آلمان "ینز اشپاهن"، وزیر بهداشت این کشور به ویژه درباره گروه های خطر در کشورش و خطراتی که در این شرایط آن ها را تهدید می کند ابراز نگرانی کرده و گفت: در کشور ما حدود 23 میلیون آلمانی بالای 60 سال سن دارند.

ووی افزود: ما یک کشور مرفه و دارای بیماری های عصر تمدن هستیم که عبارتند از دیابت، فشار خون بالا و چاقی؛ این همه فاکتورهای خطر برای ویروس کرونا و بیماری های عفونی دیگر هستند.

وزیر بهداشت آلمان تاکید کرد که بر اساس این تعریف 30 تا 40 درصد مردم کشور ما جزو گروه های خطر کرونایی هستند. جمهوری فدرال آلمان دومین کشور پیر دنیا بعد از ژاپن محسوب می شود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی همچنین با اشاره به شمار مبتلایان روزانه به کرونا که اخیرا به شدت افزایش پیدا کرده است تصریح کرد که اگر از حدود 20 هزار مبتلای جدید روزانه تقریبا 2 درصد نیاز به بستری در بخش مراقبت های ویژه داشته باشند تعداد آن ها 400 نفر در روز خواهد بود. اگر دوران مراقبت های ویژه به طور میانگین حدود 15 روز طول بکشد واحدهای مراقبت های ویژه باید به طور هم زمان از 6 هزار بیمار کرونایی سخت مراقبت کنند. این آمارها را در ماه نوامبر آلمان تجربه خواهد کرد. برای سیستم بهداشتی تحمل این فشار بالا با تنش قابل توجهی امکان پذیر است. باید تحت هر شرایطی از تحت فشار قرار گرفتن سیستم بهداشت و درمان جلوگیری کرد.

وزیر بهداشت آلمان محدودیت های دیگری را برای زمان بعد از پایان دوران قرنطینه فعلی اعلام کرده و از شهروندان درخواست کرد که در ماه های سرد سال از رفتن به سفر خودداری کنند. وی همچنین از شهروندان خواست از تجمعات بالای 10 نفر خود داری کنند.

مقامات آلمانی: فعلا خبری از کاهش محدودیت‌ها نیست

"آنگلا مرکل"، صدر اعظم آلمان هم با توجه به افزایش مداوم شمار مبتلایان به کرونا در کشورش امیدها و انتظارات برای لغو سریع همه محدودیت ها را پایین آورد و در سخنانی اظهار داشت: محدودیت ها زمانی کاملا می توانند برطرف شوند که 60 تا 70 درصد مردم علیه این ویروس ایمن شوند.

نخست وزیر ایالت زاکسن آنهالت آلمان هم در مصاحبه ای با رویترز از احتمال تشدید محدودیت ها خبر داده و پایین رفتن سریع آمار مبتلایان را قابل انتظار ندانست.

"مارکوس زودر"، رئیس حزب سوسیال مسیحی و نخست وزیر ایالت بارن آلمان هم با نگاهی به افزایش روزافزون مبتلایان به کرونا و بیماران بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه و مرگ و میرها درباره داشتن توهم درباره شرایط هشدار داده و تاکید کرد: وضعیت بسیار جدی تر از آن است که بسیاری تصور می کنند، از این رو اقدامات تصمیم گرفته شده درست است و در غیر این صورت خطر فشار بالا بر بخش های بهداشت و درمان وجود دارد.

نخست وزیر ایالات بادن –وورتمبرگ آلمان هم اعلام کرده که اگر تخت های مراقبت های ویژه در آلمان تکمیل شود دیگر خیلی دیر است.

دولت و ایالات آلمان چندی پیش بر روی محدودیت های شدید و قرنطینه در سراسر کشور برای مهار کرونا در ماه نوامبر توافق کردند.

نخست وزیر ایالت زاکسن آنهالت از شهروندان درخواست صبر کرده و اعلام کرده که انتظار کاهش قریب الوقوع محدودیت ها را ندارد.

بیش از 13 هزار ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم از ابتلای 13363 مورد کرونای جدید در عرض 24 ساعت خبر داده که 63 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این دوران جان خود را از دست داده‌اند.

بیش از 20 هزار ابتلای روزانه در انگلیس

نهادهای بهداشتی انگلیس هم شب گذشته از ابتلای 20572 فرد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند که 156 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

در ایتالیا هم 32616 ابتلای جدید در عرض 24 ساعت و 331 مرگ کرونایی در این دوره زمانی گزارش شده است.

اعمال وضعیت اضطراری دوم در لتونی

در لتونی هم برای دومین بار از امروز وضعیت اضطراری اعلام شده است که تا 6 دسامبر ادامه خواهد داشت.

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 1787324 نفر به کرونا مبتلا شده و 40439 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در اسپانیا هم تا به حال 1388411 نفر به کرونا مبتلا شده و 38833 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در انگلیس هم تا به حال 1192013 نفر به کرونا مبتلا شده و 49044 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم تا به حال 935104 نفر به کرونا مبتلا شده و 41394 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم تا به حال 672507 نفر به کرونا مبتلا شده و 11505 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon