جامعه اسلامی زندگی کریمانه را از حضرت معصومه(س) بیاموزد
گروه استانها_ عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: حضرت معصومه(س) را به جهت کرامت ذاتی که خدای متعال به ایشان عنایت فرموده، کریمه اهلبیت(س) نامیدهاند و ما باید زندگی کریمانه را از این بزرگوار بیاموزیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، در سال ٢ ١ هجری کریمه اهلبیت حضرت فاطمه معصومه سلامالله علیها به قم تشریففرما شدند که ١٧ روز قبل از رحلت آن حضرت است.
کریمه اهلبیت(س) از خصوصیات اخلاقی بینظیری برخوردار و همچنین علم و تقوای ایشان زبان زد بوده و پس از شهادت امام موسی کاظم(ع) این بانوی پرهیزگار پاسخگوی شبهات دینی جامعه خود بود.
حضرت معصومه(س) با قدوم مبارک خود این شهر را متبرک گردانیدند و به دستور جناب موسی بن خزرج پسر سعد اشعری که از بزرگان قم بود منزل او را منور نموده در آنجا نزول اجلال فرمودند و در همان مکان تشریف داشتند وزنهای قم به خدمت آن حضرت میرسیدند و از وجود آن حضرت استفاده میکردند.
بارگاه کریمه اهلبیت (س) در شهر قم آثار و برکات زیادی برای این شهر به همراه داشته است، افرادی که در شهر مقدس قم سکونت دارند این افتخار رادارند که زیر سایه دختر امام (ع) زندگی میکنند و این سعادت بسیار بزرگی است.
حضرت معصومه(س) دختر و عمه و خواهر امام است و جایگاه و ارزش کریمه اهلبیت(س) به خاطر فرزند امام و عمه امام نیست بلکه این بانوی پاکدامن از مقام بسیار بالایی برخوردار هستند.
همجواری با حضرت معصومه(س) آثار و برکات بینظیری برای مردم شهر مقدس قم به همراه داشته که حضور مراجع و علما، بزرگان دینی، تأسیس حوزه علمیه و ورود امام خمینی (ره) به شهر مقدس قم و پیروزی انقلاب اسلامی از مهمترین و باارزشترین آثار و برکات وجود بارگاه کریمه اهلبیت (س) در شهر مقدس قم است.
جامعه اسلامی زندگی کریمانه را از حضرت معصومه(س) بیاموزد
آیتالله احمد بهشتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: حضرت فاطمه معصومه (س) در طول عمر نسبتاً کوتاه خویش، پاسخگوی سؤالات دینی و اعتقادی مردم بودند و اینها همه از برکات کرامت ذاتی ایشان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: حضرت معصومه(س) را به جهت کرامت ذاتی که خدای متعال به ایشان عنایت فرموده، کریمه اهلبیت(س) نامیدهاند و ما باید زندگی کریمانه را از این بزرگوار بیاموزیم.
استاد حوزه علمیه بابیان اینکه امام رضا(ع) را عالم آل محمد(ص) و حضرت معصومه(س) را بانوی کرامت نامیدهاند، بیان کرد: برای حوزویان و دانشگاهیان ما و همه امت ما، منبع الهام است تا ما از بُعد علمی و معرفتی ایشان برای رشد و پیشرفت مادی و معنوی جامعه خویش الگو گیری کنیم.
لقب "معصومه" بهحق برازندهترین لقب برای کریمه اهلبیت (س) است
حجتالاسلاموالمسلمین عسکر دیرباز در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: حضرت معصومه (س) بهگونهای زندگی کردند که امام (ع) لقب عصمت را به وی دادند، وجود حضرت معصومه (س) آثار و برکات زیادی را برای شیعیان و عاشقان مکتب اهلبیت (ع) به همراه داشت و همواره میلیونها شیعه برای گرفتن حاجت رهسپار حرم کریمه اهلبیت (س) میشوند.
وی بابیان اینکه زنان و مردان جامعه اسلامی برای اینکه در مسیر رضای الهی گام بردارند باید معنویت، نورانیت و تقوای کریمه اهلبیت (س) را موردتوجه قرار دهند، بیان کرد: نام بانوی کرامت "فاطمه" است ولی به دلیل دوری از گناه در درجه بالایی قرار داشتند و به همین دلیل لقب معصومه را برای ایشان گذاشتند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با تأکید براینکه لقب "معصومه" بهحق برازندهترین لقب برای کریمه اهلبیت (س) است، تصریح کرد: وجود حرم حضرت معصومه(س) سبب شده است تا زائران و مجاوران زیادی به برکت این مکان معنوی برای زیارت به شهر مقدس قم مشرف شوند.
وجود بارگاه حضرت معصومه(س) در شهر قم عنایت خداوند به شیعیان است
آیتالله علی ملکوتی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: حضرت معصومه(س) امام نیست ولی جایگاهی که در بین معصومین(ع) و شیعیان دارند بسیار ویژه است و همانند یک امام و بابالحوائج است.
وی افزود: حضرت معصومه(س) خواهر امام رضا (ع) و دختر بابالحوائج و عمه امام جواد(ع) است و شأن و جایگاه بینظیری دارند؛ در هیچ آئین و مذهبی نداریم که پیروان آن مذهب و آئین برای خانمی که مقام امامت و نبوت ندارد اینچنین گنبد و بارگاه و جایگاهی قائل شوند که این موضوع نماد ارزشمند بودن زن در بین شیعیان است.
عضو مجلس خبرگان رهبری بابیان اینکه یکی از برکات وجود حضرت معصومه (س) این است که حوزه علمیه در قم شکل گرفت، خاطرنشان کرد: وجود بارگاه حضرت معصومه(س) در شهر قم عنایت خداوند به مردم و شیعیان است، باید نسبت به این موضوع توجه ویژهای داشته باشیم.
انتهای پیام/452/ ع