علینژاد: نمیتوانیم در موضوع فغانی دخالتی داشته باشیم/ ضدانقلاب به صورت ویژه روی شطرنج کار میکند
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان معتقد است ضدانقلاب به صورت ویژه روی رشته شطرنج در حال فعالیت است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی علینژاد در مجمع عمومی و سالیانه فدراسیون شطرنج گفت: شطرنج در چند سال اخیر شاهد اتفاقات و قهرمانیهای خوبی بود و در بازیهای آسیایی 2022 حضور خواهد داشت. شطرنج ایران پتانسیل زیادی دارد و میتواند به سبد مدالآوری ایران کمک کند. ضدانقلاب به صورت ویژه روی شطرنج کار میکند و برخی افراد نیز اقداماتی انجام میدهند که فدراسیون باید از منافع ملی دفاع کند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
وی با بیان اینکه عزم لازم در فدراسیون و وزارت ورزش وجود دارد که وضعیت بهبود یابد، گفت: شیوع کرونا اوضاع را برهم ریخت. باید با برنامهریزی خوب، یک تهدید را به فرصت تبدیل کرد. بنا داشتیم انتخابات را برگزار کنیم، اما شیوع کرونا باعث تعویق آن شد. برخی بیاخلاقیها هم شد که انتظار میرود مراقبت شود. این انتخابات میگذرد، اما چیزی که باقی میماند، اخلاق است و باید به این موضوعات توجه کرد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان همچنین پس از برگزاری مجمع، در گفتوگو با خبرنگاران تصریح کرد: این مجمع به بررسی عملکرد سال 98 فدراسیون و ارائه گزارشهای حسابرس، خزانهدار و بازرس فدراسیون شطرنج در سال گذشته اختصاص داشت که گزارشها به تأیید اعضا رسید. شطرنج ایران در سال گذشته توفیقات خوبی داشته که از جمله آن میتوان به قهرمانی خادمالشریعه در جهان اشاره کرد.
علینژاد با بیان اینکه شطرنج به بازیهای آسیایی 2022 اضافه شده است، خاطرنشان کرد: امیدوارم شطرنج در این رقابتها برای ما مدالآور باشد. انشاءالله پس از فروکش کردن پیک جدید کرونا، شاهد برگزاری مجمع حضوری انتخاباتی فدراسیون شطرنج باشیم. این مجمع را امروز (سهشنبه) به خاطر رعایت پروتکلهای بهداشتی به صورت وبیناری برگزار کردیم.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به طولانی شدن فرآیند انتخابات ریاست فدراسیون شطرنج، آیا ممکن است ثبت نام از نامزدها و تأیید صلاحیت افراد مجدداً انجام شود، گفت: فعلاً چنین بنایی نیست؛ مگر اینکه این روند طولانی شود. باید ببینیم اپیدمی کرونا چگونه است. اگر انتخابات را زود برگزار کنیم، نیازی به ثبت نام مجدد نیست، اما اگر روند کار طولانی شد، چارهای جز این کار (ثبت نام و تأیید صلاحیت) افراد نداریم.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره بدهی فدراسیون شطرنج به فدراسیون جهانی این رشته (فیده) عنوان کرد: فدراسیون برای رویدادهای برگزار شده در ایران، از گذشته 60 هزار دلار به فدراسیون جهانی بدهکار بود. همچنین به خاطر لایسنسهایی که به شطرنجبازان داده میشود، بدهی مستمری برای فدراسیونهای همه کشورها وجود دارد و با توجه به اینکه شطرنجبازان زیادی داریم، میزان بدهیها زیاد میشود.
علینژاد با بیان اینکه مدیران فدراسیون شطرنج کشورمان با مدیران فیده صحبت کردند و قرار شد این مبلغ به صورت قسطی پرداخت شود، اظهار داشت: یک ماه پیش مبلغ 10 هزار یورو پرداخت شده و تلاش میکنیم کمک کنیم تا پایان سال میلادی، 10 هزار دلار دیگر پرداخت شود و در نهایت در یکی دو سال آینده، مبلغ مورد مورد نظر تسویه شود.
وی در مورد اداره شش فدراسیون ورزشی با سرپرست تصریح کرد: داشتن رئیس شرایط بسیار بهتری برای هر فدراسیون به همراه دارد، اما وضعیت کشور و جهان طبیعی نیست و اتفاقات غیرعادی بسیاری رخ میدهد. محدودیتهای غیرعادی داریم، اما میتوانستیم انتخاباتها را برگزار کنیم. با این حال سلامت همکاران در استانها برای ما ارجح است و فدراسیونها با سرپرست به کار خود ادامه میدهند.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان افزود: ورزش در دنیا شرایط فعالی ندارد و ما هم خیلی مشکلی در اداره فدراسیونها نداریم. امروز امکان برگزاری انتخابات نداریم و مطابق مصوبات ستاد مبارزه با کرونا نمیتوانیم جمعیت زیادی داشته باشیم.
وی در خصوص این موضوع که جعفر سمیعی پس از انتخاب به عنوان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس همچنان به عنوان سرپرست حراست وزارت ورزش مشغول به کار است، تصریح کرد: با توجه به اینکه ایشان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس شدند طبیعی است که نمیتواند در پست قبلیاش هم مشغول به کار باشد چون دوشغله به حساب میآمد و دیگر نمیتوانست به عنوان مدیرکل حراست به کارش ادامه دهد. از آنجایی که انتخاب مدیرکل جدید فرآیندی دارد و باید هماهنگی بین وزارت ورزش و سازمان حراست کل انجام شود و زمانبر است، حکم سرپرستی سمیعی زده شد. وی به صورت کوتاه مدت و تا زمانی که نفر بعدی منصوب شود کار را ادامه میدهد تا وقفهای پیش نیاید.
علینژاد در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره حذف نام فغانی از لیست داوران بینالمللی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: قاعدتا انتخاب داور برای یک رویداد شرح وظایف و اختیارات فدراسیونهای ما است. هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال با پیشنهاد کمیته داوران این تصمیم را گرفت و حق آنهاست که چنین تصمیمی بگیرند و وزارت ورزش نمیتواند دخالت داشته باشند. بنده هم روز گذشته از رسانهها متوجه شدم و قبل از آن هماهنگی هم انجام نشده بود و ضرورتی هم برای این کار نبود. با دبیرکل فدراسیون صحبت کردم و ایشان توضیحاتی دادند و قرار شد بررسی بیشتری انجام شود و اگر لازم باشد توضیحات بیشتر را به وزارت ورزش بدهند. فدراسیون فوتبال، استقلال دارد و براساس تشخیص خودش این تصمیمات را میگیرد و اگر پاسخگویی لازم باشد طبیعی است که سرپرست فدراسیون باید پاسخگوی این موضوع باشد.
انتهای پیام/