نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری: ارتباط میان حوزهها و دانشآموزان تقویت شود
گروه استانها - نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: ارتباط میان حوزه و جوانان و نوجوانان بسیار ضعیف است و دانشآموزان خیلی حضور طلاب و امام جمعه را در مدارس احساس نمیکنند که این امر باید تقویت شود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجتالاسلام والمسلمین محمدعلی نکونام قبل از ظهر امروز در جلسه کمیته همکاری حوزههای علمیه و آموزش و پرورش استان اظهار داشت:
نکات خوبی در جلسه مطرح شد که اگر عملی شوند و زمینه عملیاتی شدنشان در سراسر کشور فراهم شود زمینه سازی خوبی در سطح کشور فراهم میشود و در سراسر کشور موثر خواهد بود لذا ارتباط تنگاتنگی میان حوزه و آموزش و پرورش ایجاد میشود.
وی افزود: مطالب ارائه شده در خصوص جذب حوزه و استفاده از ظرفیتهای حوزه بسیار اثرگذار است که زمینه لازم آن باید در کشور فراهم شود و توان مسئولان کشوری را میطلبد که امکانات و بودجه را در مدارس فراهم کنند.
نکونام ادامه داد: گزارشهای ارائهشده حداقلهایی است که صورت میگیرد همه ما ظرفیتهایی داریم که انتظار میرود ارتباطات تنگتر و حضورها به صورت عملی انجام شود، البته گزارشات خوب است اما مشاهده واقعیت در میدان مدرسه و فضاساز بودن مدرسه نکتهای است که باید بیشتر بر آن تمرکز شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در شرایط فعلی کرونا دانش آموزان احساس خلاءهایی دارند، از جمع دوستان و فضای مدارس جدا هستند و فقط جنبه خانوادگی را تجربه میکنند که ما باید زمینه را به گونهای ایجاد کنیم که فضاهای دیگر را نیز تجربه کنند، شبکه شاد خوب است اما فضایی که ایمان و دین را تقویت کند و خلاءهای دانش آموزان را رفع کند مهم است.
نکونام گفت: ارتباط میان حوزه و جوانان و نوجوانان بسیار ضعیف است و دانشآموزان خیلی حضور طلاب و امام جمعه را در مدارس احساس نمیکنند که این امر باید تقویت شود و همان گونه که دانشآموزان حضور معلمان را در مدارس احساس میکنند باید حضور طلاب را نیز حس کنند همچنین در رابطه با ارتباط مدارس و مساجد بارها صحبت شده اما عملاً چیزی شکل نگرفته است و ارتباط بین دانشآموزان و مساجد برقرار نشده که دانش آموز مسجدی شود.
نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری ادامه داد: یک زمینه تربیتی در مدارس و یک زمینه در مساجد است که نسبت به این معنا حتی در فضای کنونی باید بیشتر دقت شود تا فضای نماز جماعت اول وقت بین مسجد و خانه برقرار شود و دانش آموز احساس کند نماز را در مسجد برپا میکنند و این ارتباط را هرچه میتوان تقویت کنیم.
امام جمعه شهرکرد در پایان خاطرنشان کرد: نکات و مشکلات گذشته حوزههای علمیه را هم باید مورد توجه قرار داد و این جلسات در استان و بین اداره آموزش و پرورش و حوزه به صورت مستمر برگزار شود اما از ستاد مرکزی و وزارتخانه نیز انتظار بیشتری در این زمینه داریم که زمینه فعالیتها را در کشور فراهم کنند.
انتهای پیام/7540/ ت