فعالیت خودروهای مسافرکش بین‌شهری در اراک ساماندهی شد/ اجرای طرح‌های هوشمندسازی پلیس استان مرکزی


فعالیت خودروهای مسافرکش بین‌شهری در اراک ساماندهی شد/ اجرای طرح‌های هوشمندسازی پلیس استان مرکزی

گروه استان‌ها ــ رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه "فعالیت خودروهای مسافرکش بین‌شهری در اراک ساماندهی شد" از اجرای طرح‌های هوشمندسازی پلیس استان مرکزی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم   از   اراک، سرهنگ سید نورالدین حسینی، رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان مرکزی ضمن بازدید از دفتر استانی خبرگزاری تسنیم  به گفت‌و‌گوی تفصیلی با این خبرگزاری و تشریح عملکرد پلیس استان مرکزی پرداخت.

حسینی با اشاره به ساختار پلیس پیشگیری اظهار داشت: رسالت پلیس پیشگیری در حوزه درون سازمانی هدایت و نظارت بر ماموریت‌های ستادی و پاسگاهی، بازرسی و تجزیه و تحلیل جرائم، رصد استان و در حوزه برون سازمانی آگاه‌سازی رده‌های مختلف در راستای ایجاد امنیت به کمک طرح‌ها و برنامه‌ریزی‌های پلیس است تا بتوانیم جرائم را کاهش داده و نظم و امنیت را در استان برقرار کنیم.

وی افزود: طرح‌های گوناگونی در زمینه مواد مخدر، سرقت و سایر جرائم در مناطق کم‌برخوردار و بر اساس برنامه‌های ابلاغی ناجا مبتنی بر نیاز استان تدوین کرده‌ایم تا در جهت کاهش و مهار جرائم مجموعه استان مرکزی به مرحله اجرا برسانیم.

با مخلان نظم و امنیت در اراک قاطع برخورد می‌شود

رئیس پلیس پیشگیری استان مرکزی ادامه داد: جرائم و حوادث به وسیله داده‌های مردمی در سامانه های 110 و 197 روزانه بررسی و در این میان با توجه به ظرفیت کلانتری و پاسگاه‌ها طرح‌های ویژه‌ای برای نقاط حاشیه‌نشین و جرم‌خیز به صورت طرح‌های ضرورتی در دستور کار قرار قرار داده و در معاونت اجتماعی نیز نتایج این طرح‌ها به واسطه انتقادات مردم و برآوردهای اجتماعی استخراج می‌شود.

وی بیان کرد: جهت مقابله با اراذل و اوباش که در سطح جامعه ایجاد ناامنی می‌کنند در هر شرایطی و در هر نقطه استان که باشد پلیس برخوردی قاطع و محکم خواهد داشت چراکه امنیت و آسایش مردم و جامعه خط قرمز ما است.

رئیس پلیس پیشگیری استان مرکزی اضافه کرد: به صورت شبانه‌روزی تیم‌های محسوس و غیر محسوس و با تلاش پلیس تخصصی مبارزه با مواد مخدر عمده فروشان و خرده فروشان مواد مخدر شناسایی  و از  مناطق حساس جمع آوری می‌شوند.

تلاش بیشتر پلیس برای امنیت در هسته‌های مرکزی و تجارت در اراک

حسینی تصریح کرد: در هسته مرکزی و بازار شهر به خاطر بافت شهر اراک که علاوه بر مردم خود استان از شهرستان‌های اطراف برای فعالیت‌های مختلف به مرکز شهر مراجعه می کنند نیازمند امنیت و نظارت بیشتری هستیم که در این راستا و تلاش کردیم با حضور واحدهای گشتی ثابت و سیار ضعف‌های موجود را رفع کنیم، البته برنامه پلیس در مرکز شهر در دو بخش کاسبان و شهروندان  تعریف شده است.

وی اضافه کرد: برای ایجاد یک کلانتری در بازار تاریخی اراک مکاتبات متعددی صورت می گیرد تا ساختار مورد نیاز از رده‌های بالا ابلاغ شود، برای کلانتری بازار از طریق رده‌های سازمانی ملک خریداری شده و با یاری کاسبان بازاری در حال فعالیت است.

حسینی عنوان کرد: کلانتری‌ها به دلیل وظیفه خدمت‌رسانی دارند باید از حضور در صحنه و بخش قضایی تفکیک شوند تا در بخش قضایی بتوانیم از نیروهای متخصص و تجربه‌های پیشکسوتان بهره‌مند شویم تا خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم.

«سرهنگ حسینی» رئیس پلیس پیشگیری فرماندهی انتظامی استان مرکزی: جرائم و حوادث به وسیله داده‌های مردمی در سامانه های 110 و 197 روزانه بررسی و در این میان با توجه به ظرفیت کلانتری و پاسگاه‌ها طرح‌های ویژه‌ای برای نقاط حاشیه‌نشین و جرم‌خیز به صورت طرح‌های ضرورتی در دستور کار قرار قرار داده و در معاونت اجتماعی نیز نتایج این طرح‌ها به واسطه انتقادات مردم و برآوردهای اجتماعی استخراج می‌شود

 

هوشمندسازی پلیس در استان مرکزی را باجدیت دنبال می‌کنیم

رئیس پلیس پیشگیری استان مرکزی بیان کرد: کلانتری‌ها نقاط وسیعی را تحت پوشش دارند و توانایی کنترل و پوشش نقطه به نقطه دشوار است به همین جهت ناجا به سمت هوشمندسازی حرکت می کند ،در همین راستا خیلی از مناطقی که نمی‌توانیم نیرو اعزام کنیم به صورت تصویری پوشش می‌دهیم و از ظرفیت مشارکت‌های مردمی در مردمی سازی امنیت جامعه بهره گرفته‌ایم.

ارائه طرح‌های مشترک موفق کاهش سرقت در استان مرکزی

ی عنوان کرد: جلسات مختلفی با نهادهای مختلف در رابطه با پیشگیری و جلوگیری از جرائم ترتیب ازجمله سازماندهی رانندگان سه راه خمین انجام شد چراکه بر اساس مستندات چندین بار شاهد زورگیری و مزاحمت و جرائم دیگر که میان راننده و مسافر اتفاق می‌افتاد بودیم و با کمک شهرداری سیستمی را راه اندازی کردیم که در آن مشخصات دقیق راننده و مسافر ثبت شود تا در جهت کاهش جرم موثر واقع شود.

حسینی افزود: از سال 94 با شهرداری، نظام مهندسی و آتش نشانی تحلیل‌ها و همکاری‌هایی جهت کاهش سرقت از منازل و الزامات ساخت و ساز ساختمان‌ها داشته که خوشبختانه باعث کاهش سرقت از منازل شده و در واحد پیشگیری پلیس موارد آموزشی به مدت 30 ثانیه تهیه شده تا در زمان پیک در رسانه ها پخش شود.

همکاری مردمی و دهیاران در تامین امنیت مناطق گسترده روستایی

وی عنوان کرد: اطلاعات ارسالی به مرکز فوریت‌های 110 بررسی زیر 2 دقیقه به واحدهای عملیاتی در هر نقطه از استان اعلام و نتیجه بازخورد به فوریت های 110 ارائه می شود، نظرات مردمی بسیار تاثیر گذار است و تمام پیشنهادات و انتقادات در جلسات تحلیل می شود.

رئیس پلیس پیشگیری استان مرکزی خاطر نشان کرد: از اساتید خبره درون سازمانی و برون سازمانی برای همسو کردن همکاران با واحدهایی که در آن مشغول هستند استفاده می‌کنیم، جرائم حومه هر کلانتری و پاسگاه بررسی می‌شود.

حسینی ادامه داد: در پاسگاه های برون شهری به خاطر تعدد روستاها امکان پوشش کامل نقاط را نداریم اما با همکاری دهیاری ها نقطات ورودی و خروجی به وسیله دوربین مجهز کردیم.

بهره‌گیری از فضای مجازی برای ترویج آموزش‌های پیشگیری

وی تصریح کرد: در مسیر جاده خمین روستای کودزر به افراد روستا آموزش های لازم صورت گرفته و ضعف های خود را در نگهداری احشام رفع و جهت جلوگیری از سرقت احشام با همیاری دام پزشکی و کشتارگاه ها پلاک گذاری احشام انجام شده و بسیجیان در هر روستا به نگهبانی و حفاظت از روستا می پردازند و کمک شایانی به حفاظت از روستا ها و تجهیزات کشاورزان کرده است.

حسینی اضافه کرد: سعی کردیم از ظرفیت فضای مجازی به بهترین شکل استفاده کنیم و در همین زمینه با مدیران مجازی روستاها ارتباط برقرار کردیم تا محتواهای آموزشی را در کانال های روستا بارگذاری کنند و در ادامه از ظرفیت ریش سفیدان و شوراهای محله ها بهره گرفته ایم تا منازعات را حل کنند.

انتهای پیام/711/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon