خرم آباد| اشتغال‌زایی مهم‌ترین رویکرد صندوق‌های قرض الحسنه بسیج سازندگی است

خرم آباد| اشتغال‌زایی مهم‌ترین رویکرد صندوق‌های قرض الحسنه بسیج سازندگی است

گروه استان‌ها- مدیرطرح صندوق‌های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی گفت: تقویت تولید و اشتغال مهم‌ترین رویکرد صندوق‌های قرض الحسنه بسیج سازندگی است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، احسان فرهی عصر امروز در جلسه هم اندیشی تسهیلگران صندوق‌های قرض الحسنه و مجمع جهادگران بسیج سازندگی لرستان، راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه روستایی را مربوط به سال 96 دانست و اظهارداشت: گروه‌های جهادی در راستای بسیج کنندگی مردم جهت رفع مشکلات و تنگناها تلاش کنند.

وی با بیان اینکه بسیج به دلیل بسیج کنندگی گروه‌های مردمی در جنگ اقتصادی است افزود:در این رابطه سازمان بسیج سازندگی هزار و 300 تسهیلگر را آموزش داده تا این افراد برای راه‌اندازی صندوق‌ها و کمک به افراد عضو صندوق فعالیت داشته باشند.

 مدیرطرح صندوق‌های قرض الحسنه روستایی سازمان بسیج سازندگی عنوان کرد: تسهیل‌گران مذکور علاوه بر گزینش و ارزیابی در قالب 8 دوره سه روزه دوره‌های پودمانی آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

وی هدف از تشکیل صندوق‌های قرض‌الحسنه را ایجاد اشتغال روستایی در قالب تعاونی‌ها دانست و بیان کرد: بنا نیست این صندوق‌های قرض‌الحسنه تبدیل به بانک شوند چرا که ایجاد اشتغال با هدف تحقق جهش تولید و کمک به بهبود وضعیت اشتغال، اقتصاد و معیشت مردم از مهمترین اهداف صندوق‌های قرض الحسنه است که برای تحقق این اهداف نیاز به تقویت، تعامل و همراهی بانک‌های عامل با صندوق های قرض الحسنه داریم.

فرهی گفت: تسهیلات صندوق‌های قرض الحسنه به میزان آورده مردم عضو صندوق پرداخت می‌شود و سقف پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه نیز به میزان آورده افراد بستگی دارد.

وی اظهارداشت: در برخی از مناطق حق عضویت اعضا 100 هزار تومان و در جایی که امکانات کمتری دارند 20 هزار تومان است.

570 صندوق قرض الحسنه بسیج در لرستان راه‌اندازی شد

سرهنگ احسان جهانبخش عصر امروز در جلسه هم‌اندیشی تسهیل‌گران صندوق‌های قرض الحسنه و مجمع جهادگران بسیج سازندگی لرستان مهم‌ترین هدف صندوق‌های قرض الحسنه را تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و جهش تولید دانست و اظهارداشت: در  لرستان 570 صندوق قرض الحسنه محله محور مردم‌یار با مبلغ 13 میلیارد تومان آورده مردمی راه‌اندازی شده که ظرفیتی برای رونق تولید و اشتغال استان است.

وی افزود: با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در حال تبدیل صندوق‌های قرض الحسنه به تعاونی هستیم.

مسئول بسیج سازندگی استان لرستان در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با فعالیت گروه‌های جهادی در استان نیز عنوان کرد: هم اکنون دو هزار و 100 گروه جهادی در سطح استان لرستان فعالیت دارند و تلاش می‌کنیم از این ظرفیت گروه‌های جهادی در جهت ارتقا خدمت‌رسانی به مردم و محرومیت‌زدایی از مناطق محروم استان بیشتر استفاده شود.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه  بخشی از گروه‌های جهادی استان لرستان فعالیت‌های تخصصی انجام می‌دهند در قالب گروه‌های عادی، ویژه و فعال تقسیم شده‌اند.

جهانبخش خاطرنشان کرد: همه گروه‌های جهادی استان لرستان فعال‌اند و در عرصه‌های مختلف عمران، سازندگی، فرهنگ و سایر عرصه‌ها مشغول خدمت رسانی هستند همچنین در راستای  جهش تولید نیز  گروه‌های جهادی طرح‌هایی در دست اقدام دارند و در این رابطه اقدامات موثری انجام گرفته است.

انتهای پیام/642/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon