سند حمایت از بزه‌دیدگان فضای مجازی تدوین می‌شود


سند حمایت از بزه‌دیدگان فضای مجازی تدوین می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد با بیان اینکه سند حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی تدوین می‌شود، گفت: ایجاد دفتر حمایت از بزه دیدگان فضای مجازی در یزد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدرضا حدادزاده دقایقی قبل در آیین اختتامیه با اشاره به اینکه این همایش قرار نیست به یک برنامه یک روزه خلاصه شود اظهار داشت: تدوین سند کلی حمایت از بزه دیدگان یکی از مهمترین دستاوردهایی است که در این رابطه از سوی دادگستری استان یزد و دستگاه قضا دنبال می شود.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد خاطرنشان کرد: از دیگر نتایجی که این همایش به دنبال خواهد داشت، تدوین نظام نامه اجرایی است که بتوانیم با کمک معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، در سطح ملی تصویب و اجرا کنیم.

حدادزاده افزود: ایجاد و افتتاح دفتر حمایت از بزه‌دیدگان فضای مجازی در فرهنگ‌سرای خانواده شهرداری یزد یکی دیگر از اقداماتی است که بتوانیم برای پیشگیری، آگاهی بخشی و حمایت از بزه دیدگان اقدام موثری انجام دهیم.

وی تصریح کرد: گستردگی موضوع یکی از مهمترین مسائلی است که در ارتباط با بزه دیدگی فضای مجازی برای بانوان و کودکان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و باید به آن توجه لازم صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه به دلیل شیوع کرونا استفاده کودکان از فضای مجازی بیشتر شده گفت: به همین دلیل قطعا آسیب پذیری آنها از این فضا افزایش پیدا می‌کند و باید برای پیشگیری از این آسیب‌ها و بزه‌دیدگی آنها برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد بیان کرد: نخستین الزام ضرورت آگاهی‌سازی و آگاهی‌بخشی عمومی است، ما نیازمند آن هستیم که بیش از گذشته با آگاهی‌بخشی به بخش‌های مختلف جامعه، مضرات و خطراتی که ممکن است استفاده بی‌مهابا از این فضا داشته باشد را گوشزد کنیم.

حدادزاده بیان کرد: این آگاهی‌سازی گاهی با چالش‌هایی روبرو می‌شود و ممکن است انجام آن از طریق مراجعه و گفتمان رسمی بازخورد مثبتی نداشته باشد لذا اینجاست که نقش سمن‌ها در آگاهی بخشی عمومی بسیار موثر است.

وی افزود: هرچقدر از خطرات و نگرانی‌های این فضا بگوییم شاید ملاحظات سازمانی به حساب آید ولی گفتن آن از طریق سمن‌ها و اساتید دانشگاه‌ها طبیعتا موثرتر است.

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان یزد تصریح کرد: الزام دوم به رسمیت شناختن بزه دیدگی است و خصوصا در دستگاه قضا و پلیس مکلفیم که بزه دیدگی در فضای مجازی را به رسمیت بشناسیم و این موضوع  مستلزم ایجاد اعتماد لازم برای فرد بزه دیده است.

حدادزاده ایجاد اعتماد در بزه دیدگان و رفع موانع بزه دیدگان را الزام بعدی دانست و گفت: باید بررسی لازم در ارتباط با عدم رخ دادن پیشگیری و عدم اعتماد بزه دیدگان انجام و موانع رفع شود.

انتهای پیام/781/.ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon