۹۵ درصد کسبه همدان همگام با تصمیمهای ستاد کرونا عمل میکنند
گروه استانها-عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف همدان گفت: بیش از ۹۵ درصد از کسبه و بازاریان همدان در راستای اهداف و دستورات ستاد مدیریت کرونا در استان حرکت میکنند.
احمد گازرانی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان ، اظهار داشت: با توجه به تصمیم ستاد استانی کرونا و به منظور کاهش خطر انتقال ویروس کرونا، از 20 آبان ماه تا اطلاع ثانوی اصنافی که با نیازهای ضروری مردم در ارتباط نیستند فقط تا ساعت 6 عصر مجاز به فعالیت هستند.
وی با تأکید بر اینکه بیش از 95 درصد از کسبه پیش از ساعت تعیین شده اقدام به تعطیلی مغازههای خود میکنند، تصریح کرد: کسبه و بازاریان همدان از سال های قدیم در هر شرایطی خود را ثابت کرده و امروز نیز به برای کمک به سلامتی مردم به تعهدات خود پایبند میمانند.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف همدان با بیان اینکه تعداد بسیار محدودی از واحدها هستند که در ساعت مقرر مغازههای خود را تعطیل نمیکنند، گفت: بازرسان ما روزانه وضعیت بازار را رصد میکنند و با متخلفان برخورد قانونی میشود.
گازرانی با تأکید بر اینکه امسال اوضاع مالی بازاریان نامناسب بوده و در سال گذشته نیز بهخاطر کرونا بازار شب عید را از دست داده اند، اظهار داشت: با این حال هیچ گونه حمایتی از اصناف نشده و حتی شرکت های خدماتی مانند آب، گاز و برق هم با اصناف همکاری نمیکنند.
وی با بیان اینکه امسال درآمد بازاریان به یک پنجم سالهای گذشته رسیده است، گفت: بسیاری از کسبه مجبور به پرداخت اجارههای سنگین هستند و این در حالیاست که بازار رونقی ندارد و میزان دخل آنها کاهش چشمگیری داشته است.
عضو هیئت رئیسه اتاق اصناف همدان با اشاره به اینکه از اداره مالیاتی انتظار داریم شرایط بازاریان را درک کنند، تصریح کرد: تسهیلات بسیار اندکی در قالب وامهایی با مبلغ بسیار پایین به برخی صنوف داده شده اما به دلیل سود بالا و 12 درصدی وام مورد استقبال همکاران قرار نگرفت.
گازرانی با بیان اینکه از دولت میخواهیم در این شرایط سخت در کنارمان باشد، عنوان کرد: حتی اداره بیمه هم سختگیرتر شده، به طوریکه قبلا هزینه بیمه 5 نفر از کارکنان گارگاه ها با تخفیف محسوب میشد اما مدتی است تخفیفات را هم برداشتهاند.
وی با تأکید بر اینکه اگر میخواهیم شاهد رونق اقتصادی و افزایش تولید باشیم باید از تولیدکنندگان حمایت کنیم، گفت: بسیاری از تولیدکنندگان مورد بیمهری و سخت گیری ادارات قرار گرفتهاند که خود سبب کاهش انگیزه تولید است.
انتهای پیام/743/ی