کرونا در اروپا| سخت‌تر شدن محدودیت‌ها و افزایش اعتراضات در کشورها

کرونا در اروپا| سخت‌تر شدن محدودیت‌ها و افزایش اعتراضات در کشورها

جدیدترین اخبار اروپا حاکی از آن است که با سخت‌تر شدن محدودیت‌ها برای مقابله با کرونا، اعتراضات در کشورهای اروپایی بیشتر شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا و عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن با ابعاد بسیار گسترده‌ای همچنان در اروپا ادامه دارد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

برنامه دولت آلمان برای توزیع ماسک مجانی بین گروه‌های پر خطر

جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که ائتلاف دولتی در آلمان بر این عقیده است که باید ماسک مجانی در اختیار گروه های خطر کرونایی قرار گیرد.

هشدار وزیر اقتصاد آلمان درباره شکست در مبارزه با کرونا

 "پیتر آلتمایر"، وزیر اقتصاد آلمان انتظار دارد که محدودیت های سختگیرانه برای مهار کرونا همچنان بعد از ماه دسامبر هم در این کشور ادامه داشته باشد.

وی درباره کاهش سریع محدودیت‌های کرونایی هشدار داده و با اشاره به بالا بودن آمار مبتلایان به کرونا در آلمان و افزایش روزافزون آن گفت: با وجود همه تلاش ها اما هنوز تغییری به سمت اوضاع بهتر به دست نیامده است. ما باید اقدام کنیم در غیر این صورت در مبارزه با این ویروس شکست خواهیم خورد.

آلتمایر که در گفتگو با نشریه "بیلد" آلمان سخن می گفت باز شدن رستوران‌ها و سینماها در این وضعیت را رد کرده و گفت: ما هنوز از بدترین شرایط خارج نشده‌ایم. هدف ما باید این باشد که موج سرایت این بیماری را به طرز پایداری بشکنیم. وی درباره کمک به آسیب دیدگان مشاغل در اثر این محدودیت ها از طرف دولت آلمان اطمینان داده و گفت: این کمک ها صرف نظر از اینکه این محدودیت‌ها چه مدت طول بکشد و هفته‌ها و ماه‌های آینده چه چیزی را به ارمغان آورد ادامه خواهد داشت.

وزیر اقتصاد آلمان تاکید کرد که محدودیت های سخت در آلمان فراتر از ماه دسامبر ادامه خواهد داشت و ما باید حداقل 4 تا 5 ماه آینده با احتیاط و محدودیت های قابل توجه زندگی کنیم.

وی افزود: اگر ما نمی خواهیم به آمار 50 هزار مبتلای روزانه مانند روزهای اخیر در فرانسه برسیم باید استقامت کنیم و دائما درباره کاهش محدودیت‌ها و اینکه این چه زمانی رخ می‌دهد سخن نگوییم.

مارکوس زودر، رئیس حزب سوسیال مسیحی آلمان هم درباره عواقب کاهش محدودیت‌ها در این شرایط هشدار داده و خواستار تمدید آن شده است.

مخالفت اکثر شهروندان آلمانی با تداوم محدودیت‌های سخت

نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی مخالف تداوم محدودیت ها در کشورشان هستند.

این نظرسنجی که توسط موسسه کانتر و به سفارش نشریه "بیلد" آلمان انجام شده نشان می دهد که 78 درصد شهروندان آلمانی بر این عقیده‌اند که رستوران ها بعد از پایان دوران قرنطینه محدود باید باز شود. 68 درصد هم خواهان باز شدن مجدد اماکن فرهنگی مانند تئاتر و موزه و سینما هستند.

مرگ 10 بیمار کرونایی در آتش سوزی در بخش آی سی یوی بیمارستانی در رومانی

در یک آتش سوزی در بیمارستانی در شمال شرقی رومانی 10 بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند. این آتش سوزی در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی در رومانی اتفاق افتاد. 7 نفر هم در این آتش سوزی به شدت مجروح شدند.

تحقیقات درباره دلایل این آتش سوزی در حال انجام است.

اعتراضات علیه محدودیت‌های کرونایی در شهرهای آلمان

روز گذشته اعتراضات علیه محدودیت های کرونایی در بسیاری از شهرهای آلمان برگزار شد.

منتقدان اقدامات ضد کرونایی اعمال شده برای مهار کرونا از طرف دولت روز گذشته در بسیاری شهرهای آلمان به خیابان ها آمدند.

یک تجمع اعتراضی در فرانکفورت که به دعوت انجمن موسوم به " دگراندیشان" به خیابان ها آمده بودند به خشونت کشیده شد و پلیس علیه معترضان از ماشین آب پاش و باتوم استفاده کرد.  یک هفته پیش نیز همین انجمن بیش از 20هزار نفر را در شهر لایپزیگ به خیابان کشاند و مرکز شهر را به آشوب کشید.

 برخی معترضان در جریان این اعتراضات به پلیس حمله کردند. تظاهرات کنندگان قواعد ضد کرونایی را رعایت نمی کردند.

هشدار درباره به افراط کشیده شدن اعتراضات ضد کرونایی در آلمان

برنهارد ویتهاوت، رئیس اداره حفاظت از قانون اساسی ایالت نیدرزاکسن آلمان در مورد افراط گرایی مخالفان سیاست های کرونایی دولت هشدار داد. ویتهاوت به روزنامه "نویه اوسنابروکر تسایتونگ" گفت که این اعتراضات دیگر کمتر در مخالفت با برخی مقررات محدودکننده صورت می‌گیرد، بلکه بیشتر یک به اصطلاح آنها "دیکتاتوری کرونا" را هدف قرار داده‌اند. وی تاکید کرد که در این اعتراضات "به طور علنی یک توهم سرنگونی علیه دولت آلمان تبلیغ می‌شود".

این مسئول ایالتی سازمان امنیت آلمان می‌گوید، برخی از این معترضان از دست زدن به سوءقصد دیگر ابایی ندارند. یک نمونه آن سوءقصد ایجاد حریق در انستیتوی روبرت کخ و انفجار مواد منفجره در منطقه مرکزی برلین بود که پس از آن نامه‌ای منتشر شد که مسئولیت آن را برعهده گرفته بودند.

ویتهاوت می‌گوید: «من  این مسئله را منتفی نمی‌دانم که سوءقصدهای دیگری پیش بیاید، که البته امیدوارم چنین نشود.» او افزود که وضعیت را باید دقیقا زیر نظر داشت.

پیش از آن نیز فوس تورستن، رئیس سازمان امنیت در هامبورگ گفته بود "این وضعیت دقیقا تحت نظر است که یک جنبش افراطی در حال شکل‌گیری نباشد".

بیشتر بخوانید

در ایالت‌های دیگر آلمان نیز وزیران کشور، نخست‌وزیران و مسئولان امنیتی نسبت به جنبش "دگراندیشان" هشدار داده‌اند تا مبادا این محفل تبدیل به یک جنبش سراسری راست افراطی با گرایش به خشونت تبدیل شود.

اعتراضات ضد محدودیت های کرونایی همچنین در برخی شهرهای ایالات بایرن آلمان برگزار شد. معترضان قواعد فاصله گذاری و استفاده از ماسک را رعایت نکرده و به نیروهای پلیس توهین می کردند.

صدها نفر در شهر بن آلمان هم در اعتراض به محدودیت های ضد کرونایی به خیابان ها آمدند.

این اعتراضات در کارلسروهه آلمان و برخی شهرهای دیگر هم برگزار شد.

بیش از 32 هزار ابتلای روزانه در فرانسه

شمار مبتلایان روزانه جدید کرونایی در فرانسه بار دیگر افزایش پیدا کرده و بر اساس اطلاعات وزارت بهداشت این کشور در 24 ساعت گذشته 32095 مورد ابتلا به کرونا در این کشور گزارش شده و 359 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری در این دوره زمانی جان خود را از دست داده‌اند.

تشدید محدودیت‌ها در یونان

یونان هم با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان قواعد و محدودیت های کرونایی را تشدید می کند. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده مهد کودک ها و مدارس ابتدایی باید از روز دوشنبه تا پایان ماه در این کشور تعطیل شود.

اعمال قرنطینه سخت کرونایی در اتریش

صدر اعظم اتریش با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا از اعمال قرنطینه سخت در کشورش از روز سه شنبه خبر داده و از شهروندان خواست در هفته‌های آینده با هیچ کس ملاقات نکنند.

این خبر را "سباستین کورتس"، صدر اعظم اتریش روز شنبه در وین اعلام کرده و گفت: کسب و کارها تا حد زیادی تعطیل می شود و در مدارس دیگر کلاس های منظمی وجود نخواهد داشت. معاون صدر اعظم اتریش هم خطاب به شهروندان گفت: لطفا تا جایی که می توانید در خانه بمانید.

از روز سه شنبه ترک محل زندگی برای اتریشی ها تنها به دلایل قانع کننده‌ای مانند تامین نیازهای اساسی، کار، کمک به اقوام و یا استراحتی کوتاه در فضای آزاد امکان پذیر است.

صدر اعظم اتریش در سخنان امروز خود تاکید کرد: حتی وقتی هیچکس قرنطینه دوم را نخواهد این تنها ابزاری است که ما به تاثیر آن اطمینان داریم. قواعد تردد در اتریش هر دو روز توسط پارلمان تصویب می شود و محدودیت های جدید فعلا تا 6 دسامبر (16 آذر) اعمال می شود.

در این محدودیت ها جلسات خصوصی تنها محدود به اقوام نزدیک و یا مراقبان شخصی می شود.

کورتس خطاب به شهروندان گفت: درخواست فوری من برای چند هفته آینده این است که با هیچ کس دیدار نکنید. هر ارتباط اجتماعی هم زیاد است. هدف ما این است که در 7 دسامبر بتوانیم دوباره کسب و کارها و مدارس را باز کنیم.

هشدار مجدد مرکل درباره در پیش رو بدون ماه‌های سخت کرونایی

صدر اعظم آلمان با تاکید بر اینکه کرونا همچنان تا مدتها زندگی ما را تحت تاثیر قرار خواهد داد برای چندمین بار از در پیش رو بودن ماه‌های سخت کرونایی خبر داد.

مرکل قرار است روز دوشنبه با نخست وزیران ایالات مختلف آلمان نشستی را درباره تاثیرات قرنطینه‌ای که از اوایل نوامبر برای مهار کرونا در این کشور اعمال شده است برگزار کند. دولت آلمان اعلام کرده که در حال حاضر امکان کاهش این محدودیت ها وجود ندارد.

گسترش مناطق قرمز کرونایی در ایتالیا

مناطق قرمز کرونایی در ایتالیا هم گسترده می شود. به این ترتیب تا به حال در مجموع 26 میلیون از 60 میلیون سکنه ایتالیا که در مناطق قرمز زندگی می کنند تحت محدودیت های شدید قرار گرفته‌اند.

رکورد مرگ‌های کرونایی روزانه در لهستان شکسته شد

در لهستان هم آمار مرگ های کرونایی روزانه رکورد بالای جدیدی را به دست آورده و به 548 نفر رسیده است. در عرض 24 ساعت همچنین 25571 نفر دیگر هم در این کشور به کرونا مبتلا شده‌اند.

حدود 17 هزار ابتلای روزانه در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم از ابتلای 16947 مورد جدید ابتلا به کرونا در این کشور در عرض 24 ساعت خبر داده است. 107 نفر هم در این دوره زمانی در اثر ابتلا به  این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بیش از 26 هزار ابتلای روزانه در انگلیس

شمار مبتلایان روزانه به کرونا در انگلیس هم به 26860 نفر رسیده است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در عرض 24 ساعت 462 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

شورش و ناآرامی در جریان اعتراضات ضد محدودیت‌های کرونایی در قبرس

پلیس قبرس هم شب گذشته 23 نفر را که در اعتراضات علیه منع ترددهای شبانه در این کشور شرکت کرده بودند دستگیر کرد.

معترضان به سمت نیروهای پلیس سنگ و مواد آتش زا پرتاب کرده و سطل های زباله را به آتش کشیدند. پلیس برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و باتوم استفاده کرد.

جدیدترین آمار مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم اروپایی

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 1954599 نفر به کرونا مبتلا شده و 44246 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در اسپانیا هم تا به حال 1492608 نفر به کرونا مبتلا شده و 40769 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 1344356 نفر به کرونا مبتلا شده و 51766 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در ایتالیا هم تا به حال 1144552 نفر به کرونا مبتلا شده و 44683 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در آلمان هم تا به حال 788899 نفر به کرونا مبتلا شده و 12619 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon