رفع نقاط حادثهخیز راههای استان سمنان در دستور کار قرار گیرد
گروه استانها- معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با بیان اینکه نهادینه شدن فرهنگ صحیح رانندگی در جامعه منجر به کاهش تصادفات جادهای میشود گفت: رفع نقاط حادثهخیز راههای استان در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، منوچهر فخری عصر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه فوتیهای تصادفات در کشور 4 برابر میانگین جهانی است اظهار داشت: مهمترین راه کاهش تصادفات نهادینه کردن فرهنگ رانندگی صحیح در جامعه است.
وی افزود: رفع نقاط حادثهخیز راههای استان نیز باید در دستور کار همیشگی کمسیون ایمنی راهها قرار داشته باشد.
ابراز نگرانی معاون استاندار سمنان از آمار بالای تصادفات منجر به واژگونی در این استان
معاون استاندار سمنان با اشاره به اهمیت ایمنی سازی راهها در سطح استان بیان کرد: در حال حاضر اقدامات خوبی برای ایمنی سازی راههای استان در حال اجرا است که از جمله آن پل مؤمن آباد است که باید ضمن تهیه تجهیزات ایمنسازی آن، نهایتاً تا چند روز آینده با تعامل با شهرداری عملیاتی شود.
فخری افزود: همچنین رفع مشکلات و نواقص 53 نقطه حادثهخیز در راههای ارتباطی شهرستان شاهرود نفر در دستور کار قرار میگیرد و عملیات اجرایی آن بهزودی آغاز میشود.
وی از آمار بالای تصادفات منجر به واژگونی و فوت به دلیل خوابآلودگی در راههای استان ابراز نگرانی کرد و گفت: استان سمنان با توجه به دارا بودن 670 کیلومتر از مسیر ارتباطی کرویدر غرب به شرق کشور و قرار گرفتن بین دو کلانشهر و پایتخت سیاسی و مذهبی ایران، پذیرای مسافران زیادی در راههای ارتباطی خود است که متأسفانه به حالت خستگی و خوابآلودگی وارد استان سمنان میشوند.
معاون استاندار سمنان اضافه کرد: مسافران عبوری در استان ایجاد و افزایش ایستگاههای اسکان، مجتمعهای خدمات رفاهی و نصب بیشتر تابلوهای راهنما برای هدایت مسافران به درون شهرها ضروری است.
فخری گفت: این اقدامات جدای از کاهش خستگی مسافران میتواند به کاهش تصادفات و سوانح جادهای در سطح استان نیز منجر شود.
وی با اشاره به عوامل مؤثر در کاهش تصادفات نیز عنوان کرد: بهبود زیرساختهای جادهای، استفاده از وسایل حملونقل با ایمنی بالا، توجه به ایمنی راهها، بهبود رفتار رانندگان در جادهها و حین رانندگی و افزایش کیفیت خدماتدهی پس از تصادفات از جمله عوامل مؤثر بر کاهش تصادفات هستند.
معاون استاندار سمنان به مقوله فرهنگ رانندگی نیز اشاره و تصریح کرد: باید در زمینه ارتقاء فرهنگ رانندگی صحیح و ایمن در جامعه تلاش بیشتری شود که برای تحقق این اولویت، توجه به راههای روستایی به دلیل آمار بالای تصادفات و سوانح جادهای به دلیل وجود راکبان موتورسیکلت و تراکتورها دارای اهمیت است.
فخری مهمترین راه کاهش تصادفات را توجه بیشتر به مقوله فرهنگ رانندگی و نهادینه شدن رانندگی درست دانست و بیان کرد: در حال حاضر میزان فوتیهای سوانح و تصادفات جادهای در کشور ما 4 برابر میانگین جهان باشد.
وی افزود: همین موضوع اقدامات 4 برابری برای فرهنگسازی رانندگی صحیح به نسبت میانگین جهانی را میطلبد.
انتهای پیام/363/ ت