خدمات درمانی را با اجرای طرح شهید سلیمانی به محلههای استان مرکزی میبریم
گروه استانها-فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی گفت: با اجرای طرح شهید سلیمانی بیشتر از گذشته همراه مردم بوده و خدمات درمانی را به محلهها میبریم تا مراکز درمانی خلوت شوند و کادر درمان بتوانند به بیماران خاص خدمات بیشتری را ارائه بدهند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سردار محسن کریمی عصر امروز در ستاد بیماری کرونا استان مرکزی با اشاره به اهمیت اجرای طرح تردد در سراسر کشور اظهار داشت: مردم باید به دستورات ستاد ملی کرونا توجه ویژهای داشته باشند زیرا عمل به دستورات این ستاد مصداق تقوا است.
وی افزود: امروز باید به این باور برسیم که یک اقدام ملی برای مقابله با دشمن درحال انجام است و این امر همکاری تمام افراد را میطلبد تا یک اقدام مفید و اثربخش به نتیجه برسد و این موضوع را تمام مردم قبول دارند.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی خاطرنشان کرد: علیرغم اقدامات مورد نظر طرحی جدید به اسم شهید سپهبد قاسم سلیمانی نیز درنظر گرفته شده و امروز این طرح فعالیت خود در استان مرکزی را در مسجد ولایت آغاز کرده است.
کریمی تصریح کرد: دو هفته تعطیلی در نظر گرفته شده میتواند در اجرای این طرح موثر بوده و این فرصت را باید مغتنم بشماریم و از تمام ظرفیت موجود به خوبی استفاده کنیم.
وی بیان کرد: این طرح در بازه زمانی چهار تا 6 ماهه اجرایی میشود تا خانوادههای محلهها توانمند شوند و از خود در برابر ویروس کرونا دفاع کنند و در صورت تداوم بیماری کرونا، محله بتواند خود را با بیماری کرونا سازگار کند و کنار این بیماری زندگی خود را ادامه بدهد.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی عنوان کرد: بیشتر از گذشته همراه مردم بوده و خدمات درمانی را به محلهها میبریم تا مراکز درمانی خلوت شوند و کادر درمان بتوانند به بیماران خاص خدمات بیشتری را ارائه بدهند و این موضوعات بخشی از اهداف این طرح است.
کریمی ادامه داد: با توجه به تجربههایی که در گذشته کسب کردهایم تلاش کشده تا در راستای بیماری کرونا به صورت محلهمحور وارد عمل شویم و در راستای تحقق این امر مسجدها محور و روحانیون فرمانده آنها هستند.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری بارها بر انجام دستورات ستاد ملی کرونا تاکید کردهاند و همچنین تمام افراد را به رعایت دستورالعملها و تصمیمات این ستاد ارجاع میدهند و تمام افراد در برابر اجرای آنها مکلف هستند.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی عنوان کرد: در صورتی که مسائل و موضوعات دینی از سوی افراد تقویت شود و خداوند را بر اعمال خود ناظر بدانیم قطعا بخشی از مشکلات پیش رو حل میشود و درصورت تخطی افراد از دستورالعملها باید اعمال قانون شوند.
کریمی خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرحها در سراسر کشور قطع زنجیره بیماری است و درصورت تحقق این امر اقدامات درمانی نیز موثر میشود.
وی تصریح کرد: بنیه طرح مراقبت، نظارت و حمایت است و کمیته رهگیری، آموزش، پایش، نظارت و عملیات مشخص شده و فعالیت فنی بر عهده دانشگاه علوم پزشکی و اقدام عملیاتی با بسیج است.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی افزود: در این طرح دو نوع قرنطیه برای افراد درنظر گرفته شده اعم از افراد مبتلا به ویروس کرونا و افرادی که دارای بیماری زمینهای هستند و در راستای تحقق این امر باید از تمام ظرفیتهای موجود استفاده کرد و افراد مشکوک تا زمان اعلام نتیجه نیز باید رصد شوند تا زنجیره بیماری قطع شود و همچنین آنها را به خانه ماندن تشویق کنیم.
کریمی بیان کرد: مساجد برای اجرای این طرح باید فعال باشند اما در این مکان اجازه برگزاری مراسمها و تجمع افراد داده نمیشود و در پادگانها پروتکلهای بهداشتی و مراقبتهای لازم انجام میشود و در این راستا جای نگرانی وجود ندارد.
وی ادامه داد: اجرای محدودیتها از ابتدای آذر ماه در سراسر کشور آغاز میشود و نخست برای مسئولان این محدودیتها باید ایجاد شود به خاطر اینکه ممکن است مسئولان این طرح را اجرایی نکنند و همچنین در راستای اجرای طرح تردد خودروها در ساعت 21 تا 4 بامداد باید فرمانداریها تصمیمگیری کنند.
فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی افزود: این محدودیتها کشوری است و در این راستا باید فرهنگسازی مناسب انجام شود و امیدواریم اهداف این طرح در دو هفته پیش رو تحقق پیدا کند.
انتهای پیام/712/ش