بدهی دولتهای جهان تا پایان ۲۰۲۰ به رکورد ۲۷۷ تریلیون دلار میرسد
موسسه مالی بین المللی IFC اعلام کرد که بدهی دولت های جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا تا پایان سال ۲۰۲۰ رکورد ۲۷۷ تریلیون دلار یا ۳۶۵ درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را خواهد شکست.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، موسسه مالی بین المللیIFC وابسته به بانک جهانی اعلام کرد که بدهی دولت های جهان به دلیل شیوع ویروس کرونا تا پایان سال 2020 رکورد 277 تریلیون دلار یا 365 درصد از تولید ناخالص داخلی جهانی را خواهد شکست.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
بر اساس این گزارش، عواقب اقتصادی این بیماری همه گیر باعث افزایش بدهی جهانی به میزان 15 تریلیون دلار از انتهای سال گذشته شده و رکورد جدیدی در سه ماهه سوم سال 2020 یعنی بیش از 272 تریلیون دلار به ثبت رسیده است.
در حالی که اقدامات مالی دولت ها برای مقابله با بحران کرونا همچنان ادامه دارد، کارشناسان این موسسه پیش بینی می کنند که تا پایان سال 2020، بدهی جهانی به 277 تریلیون دلار (365 درصد از تولید ناخالص داخلی) برسد.
در عین حال، طبق گفته آنها، سطح بدهی بخش های مختلف اقتصاد به جز بخش مالی در جهان در سال جاری به 210 تریلیون دلار در مقایسه با 194 تریلیون دلار در سال 2019 خواهد رسید.
علاوه بر این، حجم بدهی کشورهای در حال توسعه به 210 درصد از کل تولید ناخالص داخلی آنها نزدیک می شود که این رقم 185 درصد در سال 2019 و 140 درصد در یک دهه قبل بوده است.
به گفته این کارشناسان، با وجود هزینه های کم استقراض، کاهش شدید درآمد دولت ها باعث شده است بدهی کشورهای در حال توسعه بسیار سنگین شود.
در اواخر دسامبر سال 2019، مقامات چینی به سازمان بهداشت جهانی در مورد شیوع یک نوع ذات الریه ناشناخته که سپس کووید_19 نامگذاری شد، در شهر ووهان، در مرکز چین خبر دادند.
از آن زمان، موارد ابتلا به ویروس کرونا و بیماری کووید در هر گوشه از جهان گزارش شده است. در 11 مارس 2020، WHO شیوع ویروس کرونا را یک بیماری همه گیر اعلام کرد.
انتهای پیام/