فیلم| بیتوجهی به ظرفیتهای بالای انرژیهای تجدیدپذیرِ ایران
یازده درصد از انرژی کلی تولیدی در دنیا از روشهای تجدیدپذیر تأمین میشود، اما در کشور ماکمتر از یک درصد از انرژی کلی و برق تولیدی از انرژیهای تجدیدپذیر تأمین میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم، محمدجواد رحیمی کارشناس انرژیهای تجدیدپذیر در یادداشتی به وضعیت استفاده از ظرفیتهای انرژیهای تجدیدپذیر در کشور ما نسبت به سایر کشورها پرداخته است.
بخشی از این یادداشت که به صورت شفاهی در اختیار خبرگزاری تسنیم قرار گرفته، به شرح زیر است:
"استفاده بیرویه از سوختهای فسیلی علاوه بر کاهش ذخایر این منابع خدادادی منجر به مشکلات زیستمحیطی فراوانی در دنیا شده است. هنگامی که یک سوخت فسیلی سوزانده میشود، منجر به تولید مقادیر منابهی گاز گلخانهای co2 میکند، این گاز گلخانهای باعث افزایش دمای متوسط جهانی میشود.
در حال حاضر یک درجه سانتیگراد دمای متوسط جهانی افزایش یافته است، در صورت افزایش 1.5 درجهای دمای متوسط جهانی، مشکلات گوناگونی از قبیل بارانهای سیلآسا و کاهش تنوع گونههای زیستی و منابع غذایی و فقیر شدن صدها میلیون نفر از مردم کره زمین اجتنابناپذیر خواهد بود.
یازده درصد از انرژی کلی تولیدی در دنیا از روشهای تجدیدپذیر تأمین میشود، اما در کشور ما علیرغم وجود پتانسیلهای بالای استفاده از این این انرژیها، کمتر از یک درصد از انرژی کلی و برق تولیدی از انرژیهای تجدیدپذیر تأمین میشود".
کشور ایران با دارا بودن اقلیمهای آب وهوایی متنوع دارای مزیت رقابتی در انرژیهای تجدیدپذیر است، کل ظرفیت انرژی تجدیدپذیر نصب شده در ایران در حدود 825 مگاوات معادل با یک درصد برق تولیدی در کشور است، ایران با دارا بودن بیش از 300 روز آفتابی در سال از پتانسیل بالایی در بهرهگیری از انرژی خورشیدی برخوردار است.
به عنوان مثال کشور آلمان نیمی از پتانسیل انرژی خورشیدی کشور ما را دارد، اما میزان تولید برق تجدیدپذیر این کشور بیش از 90 برابر میزان برق تجدیدپذیر ایران است.
ادامه توضیحات این کارشناس حوزه انرژیهای تجدیدپذیر را در این فیلم مشاهده کنید:
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/