بنی‌تمیم: برای حفظ نخبه‌های ورزش باید دنبال راه چاره بود/ سازمان‌ها زیر بار استخدام قهرمانان نمی‌روند

بنی‌تمیم: برای حفظ نخبه‌های ورزش باید دنبال راه چاره بود/ سازمان‌ها زیر بار استخدام قهرمانان نمی‌روند

مدیرکل دفتر توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش گفت: نمی‌خواهم نیمه خالی لیوان را ببینم، ولی باید واقعیت‌ها را گفت و دنبال راه چاره بود که نخبه‌های‌مان را حفظ کنیم و آنها را از دست ندهیم.

حمید بنی‌تمیم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره دست‌فروشی محسن مدهنی قهرمان اندیمشکی کشتی فرنگی اظهار داشت: در نگاهی کلی به این موضوع، باید توجه داشته باشیم که دستگاه ورزش و زیر مجموعه‌اش و بالاتر از آن، دولت و مجلس باید نگاهی جدی‌تر به نخبه‌های ورزشی کشور داشته باشند و این نگاه ویژه شامل حال مربی، ورزشکار، داور و پیشکسوتان‌مان می‌شود. نمی‌خواهم بگویم در این حوزه ها هیچ کاری نشده و قانون استخدام قهرمانان، معافیت از خدمت و ادامه تحصیل و تخفیف شهریه به نظر من اقدامات خوبی بوده که انجام شده، اما به اعتقاد من جا دارد با دقت و جدیت بیشتری این موضوعات ادامه پیدا کند که جا نمانیم.

وی ادامه داد: شاید امسال و سال گذشته استثنا بود و این مباحث در رابطه با سکه‌ها و جوایز پیش آمد که دلیلش تورم و مشکلات اقتصادی بود. البته نمی‌خواهم نیمه خالی لیوان را ببینم ولی باید واقعیت‌ها را گفت و دنبال راه چاره بود که نخبه‌های‌مان را حفظ کنیم و آنها را از دست ندهیم.

سرپرست پیشین فدراسیون کشتی تاکید کرد: من چند پیشنهاد داشتم؛ یکی اینکه آن آیین نامه و تجلیل‌ها که تا الان وجود داشته، با دقت بیشتری پیگیرش باشیم که هم در زمان خودش انجام شود و هم متناسب با وضعیت موجود باشد. ضمن اینکه رشته‌های ورزشی با هم متفاوت هستند و اینها باید تخصصی‌تر در بحث تخصیص جوایز مورد توجه قرار گیرند. البته آیین نامه استخدامی می‌آید و خیلی از دستگاه‌ها زیر بار این نمی‌روند که قهرمانان ما را استخدام کنند که البته این هم باید دید دلیل خاصی دارد یا کم کاری و سوء سابقه‌ای که قهرمانان در استخدام‌های قبل داشتند باعث شده چنین موضعی را سازمان‌ها بگیرند. به هرحال باید جوری باشد که حرف دو طرف را شنید و برایش راه حل تخصصی پیدا کرد.

بنی تمیم با تاکید بر اینکه می‌شود قهرمانان را متناسب با توان و تخصص‌شان استخدام کرد، گفت: سازمان‌ها باید ورزشکار را متناسب با تجربه و شیوه زندگی‌اش به کار بگیرند و آن سازمان هم می‌تواند بسته به شرایط قهرمان، از او در بخشی که تخصصش را دارد، استفاده کند. مثلا در باشگاه و امر ورزش آن سازمان از او بهره برد و یا بر اساس تحصیلاتش از او استفاده کرد چون امروز قهرمانان ما در رشته‌های غیر ورزشی هم تحصیل می‌کنند.

قهرمان سابق کشتی فرنگی استان خوزستان همچنین در مورد پیگیری وضعیت محسن مدهنی کشتی‌گیری که اقدام به دست فروشی کرده، تصریح کرد: من صبح روز گذشته (دوشنبه) با او صحبت کردم که گفت 6 ماه است خدمتش تمام شده و دنبال کار است. او برای پوشش هزینه‌هایش نیاز به شغل دارد. سنی هم ندارد، در رده سنی جوانان کشتی می‌گیرد. اتفاقاتِ این‌چنینی زیبنده ورزش ما نیست و باید با نگاهی تخصصی‌تر و قوانینی که الزام اجرا داشته باشند، کنار قهرمانان‌مان باشیم. علاوه بر این من فکر می‌کنم برای قهرمانان المپیک، جهان، بازی‌های آسیایی و آسیایی بزرگسالان ما برنامه داریم و جوایزی به آنها تعلق می‌گیرد اما برای سایر قهرمانان رده سنی پایه باید فکر کرد. باید دستورالعملی در اختیار باشد که جایش در شورای ورزش استان است و استاندار، مدیرکل، فرماندار و شهرداری متناسب با تخصص آن ورزشکار و مدالی که کسب کرده، دستورالعملی برای حمایت از قهرمان داشته باشند که سلیقه‌ای هم عمل نشود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon