۲۰۰۰ سری جهیزیه در چهارمحال و بختیاری به نوعروسان نیازمند اهدا می‌شود

2000 سری جهیزیه در چهارمحال و بختیاری به نوعروسان نیازمند اهدا می‌شود

گروه استان‌ها - مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) چهارمحال و بختیاری از اهدای ۲۰۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مجید حیدری بعدازظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: قرارگاه امام رضا(ع) استان از زمان شیوع کرونا، توزیع مواد ضدعفونی کننده، تولید و توزیع ماسک و گان در بین حاشیه شهرها و کسبه را در سطح استان داشته است.

وی افزود: 14 هزار بسته مواد غذایی از عید نوروز تا کنون توزیع شد و 250 سری جهیزیه نیز برای نوعروسان نیازمند تهیه و در کل شهرستان‌های استان اهدا شد.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) استان گفت: با همکاری بسیج سازندگی 50 سری جهیزیه در حال آماده شدن است و پایان هفته توزیع می‌شود، همچنین در نظر داریم که 2000 سری جهیزیه در قدم بعدی با همکاری مسئولین استانی و کشوری آماده کنیم و به نوعروسان نیازمند اهدا کنیم که نیاز است رسانه ها در جهت تبلیغات و شناسایی خانواده های نیازمند کمک کنند.

وی با اشاره به اینکه در رابطه با جهیزیه، از خیرین استان و کشور در حال کمک گرفتن هستیم، اظهار داشت: دست یاری از خیرین و مسئولان می‌طلبیم و این انتظار را داریم مسئولان کمکی جدی در این راه داشته باشند.

حیدری تصریح کرد: قرارگاه امام رضا(ع) در کل استان دارای فعالیت محرومیت زدایی است، در محرویمت زدایی شهرستان کوهرنگ مطالعات اولیه انجام شده است تا در 4 عرصه‌ بهداشت و درمان، اشتغال، زیرسازی، فرهنگی و آموزشی ورود داشته باشیم.در گام اول، کار مطالعاتی این طرح توسط خود مردم در حال انجام است.

حیدری از ساخت 13 واحد مسکونی در بخش بازفت خبر داد و گفت: هر ساختمان با 72 میلیون تومان هزینه و با کار جهادی دوستان به اتمام رسیده است. در مهرماه در منطقه خویه و ... 400 و در بازفت 300 بسته لوازم التحریر توزیع شد.

مسئول قرارگاه جهادی امام رضا(ع) استان افزود: این قول را خواهیم داد که اگر پشتیبانی از جوانان جهادی در استان انجام گیرد در عرض یک سال تغییر و تحول اساسی در جای جای این استان ایجاد می‌شود.

حیدری با اشاره به سامانه "سایه"، خاطرنشان کرد: در سامانه "سایه" که متعلق به این قرارگاه است، افراد با حساب کاربری خود می‌توانند خانواده‌های نیازمند را شناسایی و همه نیازها را ثبت کند. این نیازها در سطح کشور بدون اینکه اطلاعات خانواده نمایش داده شود، بر روی سامانه قرار می‌گیرد و بعد از اینکه خیرین سراسر کشور این نیازها را دیدند، می‌توانند حمایت کنند.

حیدری ادامه داد: در این سامانه، نیازهایی که فرد دارد و خیّر تامین می‌کند، ثبت و بعد از آنکه به دست نیازمند رسید هم در این سامانه دوباره ثبت می‌شود که این نشان دهنده شفافیت است‌.

وی با اشاره به اینکه هدف قرارگاه امام رضا(ع) محرومیت زدایی در سراسر کشور است، عنوان داشت: سامانه دیگر سامانه "پاکاریم" است که تازه راه‌اندازی شده است، نیروهای داوطلب مردمی در استان و کشور جذب می‌شوند و از طریق این سامانه نیروهای داوطلب جهت کارهای مختلفی مثل عمرانی، محرومیت زدایی، بحران کرونا و.... اعزام می‌شوند.

عباس داوودپور،جانشین قرارگاه امام رضا(ع) استان چهارمحال و بختیاری در ادامه این نشست اظهار داشت: قرارگاه جهادی امام رضا(ع) از سال 94 فعالیت خود را در استان چهارمحال و بختیاری با فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و ... در قالب گروه‌های جهادی، آغاز کرد.

وی افزود: در این چند سال رتبه‌های زیادی در زمینه گروه‌های جهادی کسب شد و اکنون این قرارگاه تبدیل به یک قرارگاه مردمی بسیار بزرگ شده که توانسته عملکرد قابل قبولی در استان داشته باشد.

جانشین قرارگاه امام رضا(ع) استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: ظرفیت‌های خیلی خوبی ایجاد شده و در همه شهرستان‌ها رابط وجود دارد و نیازمندان شناسایی و براساس نیاز آن‌ها فعالیت‌هایی انجام می‌شود. قرارگاه امام رضا (ع) در استان ارتباط خوبی با مجموعه‌های اداری و ‌.. برقرار کرده است و این اولین جلسه با رسانه‌ها می‌باشد.

صادق فرامرزی، رئیس شورای راهبردی قرارگاه امام رضا(ع) استان چهارمحال و بختیاری در ادامه عنوان داشت: در قرارگاه جهادی امام رضا(ع) یک دسته جوانان دست به دست هم داده‌اند و در سطح کشور یک سری تعاملات خوبی اتفاق افتاد، خصوصا در استان چهارمحال و بختیاری که البته این استان را با برند محرومیت می‌شناسند.

وی افزود: محرومیت استان چهارمحال و بختیاری زخمی تاریخی شده است، این قرارگاه توانسته ورود خوبی به محرومیت‌زدایی داشته باشد، گاها ما به مناطق محرومی ورود پیدا کرده‌ایم که شاید مسئولان کمتر چنین کرده‌اند.

رئیس شورای راهبردی قرارگاه امام رضا(ع) استان چهارمحال و بختیاری، خاطرنشان کرد: یکی از محوریت‌هایی که این قرارگاه داشته است با اتصال به فرهنگ بومی و خود جوانان مناطق محروم توانسته اتقاقات خوبی رقم بزند.

وی با اشاره به اینکه ما نگاه حمایتی از بیرون به مناطق محروم نداریم، ادامه داد: همیشه به فرهنگ بومی‌، راهکار بومی و جوانان آن منطقه متصل می‌شویم، جوانانی که در آن منطقه مستعد هستند، درکنار آن‌ها اقدامات خوبی انجام گرفته است.

فرامرزی در پایان خاطرنشان کرد: بعد از 40 سال انقلاب دیگر فقر و محرومیت در استان ما نباید معنایی داشته باشد، معتقدیم مسئولین باید نگاه عدالت محور نسبت به منابع داشته باشند.

انتهای پیام/7540/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon