آموزش مجازی بلای جان دانش آموزان روستایی/ دانش آموزان "چاهان" بلوچستان اینترنت ندارند

آموزش مجازی بلای جان دانش آموزان روستایی/ دانش آموزان "چاهان" بلوچستان اینترنت ندارند

گروه استان‌ها_دانش آموزان و فرهنگیان دهستان چاهان نیکشهر برای دسترسی به اینترنت مشکل دارند و برخی روستاها مانند "گجویی" و "کلچاتوک" هم هیچ گونه دسترسی به اینترنت ندارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیکشهر؛ سنگ بنای اصطلاحاتی چون دولت الکترونیک، خدمات غیر حضوری ارگان‌ها، کلاس های مجازی های مدارس و مراکز آموزشی و ده ها خدمات دیگر، نیازمند وجود زیرساخت های مخابراتی مطلوب و مناسب است؛ با جولان ویروس کرونا فقر زیر ساخت‌های مخابراتی و اهمیت توسعه شتابان زیرساخت های مخابراتی پیش از پیش در استان خود را نمایان کرد.

جان آموزش عمومی و دانشگاهی این روزها شدیدا به اینترنت بسته است؛ مسئله ای که برخی از دانش آموزان را برای دستیابی به آن به کوهنوردی واداشته، نبود اینترنت مطلوب در بسیاری از روستاها نگرانی و نارضایتی دانش آموزان و اولیا را بدنبال داشته که حوزه دهستان چاهان در بخش مرکزی نیکشهر از جمله ی این مناطق است.

خالد آزادی یکی از مدیران دوره دوم در مرکز دهستان چاهان می‌گوید: با توجه به تعطیلی مدارس و اجرای کلاس های به صورت مجازی نبود اینترنت پرسرعت دانش آموزان و فرهنگیان ما با مشکل مواجه هستند و حتی دانش آموزان برخی از روستاها هیچ گونه دسترسی به نت ندارند (روستاهای حوزه گجویی و روستای کلچاتوک) اجرای کلاس های درس به صورت آنلاین نیازبه اینترنت پرسرعت دارد.

 این فرهنگی افزود: بعضی از اولیا چندین محصل در مقاطع مختلف دارند که با وضعیت اقتصادی پیش رو تهیه گوشی و تبلت برای همه فرزندان برای خانواده ها غیرممکن است.

سوالی محمدزئی رئیس شورای اسلامی مرکز دهستان چاهان در خصوص مشکل اینترنت می‌گوید: از دیرباز مسئولین مشکلات فیبر و کمبود تجهیزات4g را علت نبود اینترنت نسل چهارم عنوان می کنند.

 وی تدریس مجازی و برنامه شاد را بدون اینترنت پرسرعت و بستر مناسب بی معنی و غیر ممکن دانست.

این مسئول محلی با ابراز ناخشنودی از وضع نامساعد ارتباطات در حوزه چاهان گفت: مشکل نبود اینترنت علاوه بر مدارس به دیگر ارگان ها نظیر مراکز درمانی ،خانه های بهداشت، باجه های بانکی و فعالیت اصناف و مغازه داران کشیده شده و فعالیت آنان را نیز مختل نموده است.

ساره باور مدیر آموزش و پرورش نیکشهر در گفت‌وگو‌ با تسنیم می‌گوید: باعنایت به ضرورت استمرار فرایند آموزش بصورت غیر حضوری با توجه به شرایط کرونایی و تصمیمات ستاد کرونا، بر دسترسی بستر اینترنت در مناطق و روستاها برای استمرار فرایند آموزش غیر حضوری ،خواستار فراهم ساختن زیر ساخت های اینترنتی از طرف مسئولین امر هستیم.

وی همچنین به تهیه وسایل سخت افزاری برای دانش اموزان بی بضاعت از طرق مختلف و ظرفیت خیرین ،نهادهای خیریه و دولتی جهت تهیه تبلت ها وگوشی های ارزان قیمت که خانواده ها توان خرید آن را داشته باشند تاکید کرد.

نیک محمد بلوچزهی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات سیستان و بلوچستان هم ضمن تایید مشکلات افزود: زمانبر بودن تامین زیر ساخت ها در مناطق، کمبود تجهیزات ارتقای زیرساخت‌های موجود و کمبود تجهیزات نسل چهارم از اصلی‌ترین مشکلات ماست.

گزارش از عبدالله جانبی

انتهای پیام/395/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon