بسیج سازندگی لرستان ۶۱ میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع کرد
گروه استانها - مسئول بسیج سازندگی لرستان با بیان اینکه از ابتدای کرونا تاکنون ۶۱ میلیارد تومان بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است گفت: برنامههای کمیته حمایتی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی از طرف بسیج سازندگی اجرا میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد، نشست هماهنگی مسئولان تیمهای عملیاتی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و سپاه حضرت ابوالفضل(ع) استان در راستای اجرای هرچه بهتر طرح مدیریت بیماری کرونا به شیوه محله و خانواده محور عصر امروز برگزار شد.
تعیین محل استقرار تیمهای مراقبتی، نظارتی و حمایتی مطابق دستورالعمل، توزیع نیروهای انسانی بسیج در بین تیمهای مراقبتی و نظارتی بهداشت، ارائه خدمات مراقبتی در منزل، روشهای آموزش گسترده برای گروههای هدف در هر محله، چگونگی شناسایی افراد کم بضاعت و نحوه توزیع بستههای معیشتی از طرف تیم حمایتی مهمترین برنامههایی بودکه در این نشست تیمهای متناظر دو دستگاه در مورد آنها تصمیم گیری کردند.
براساس طرح شهید حاج قاسم سلیمانی(مدیریت بیماری کرونا به شیوه محله و خانواده محور) که از اول آذر ماه آغاز شده است مراقبتهای بهداشتی به صورت محلهای و خانه به خانه توسط تیمهای مراقبتی انجام میشود و همچنین خانوارهای کم بضاعت شناسایی شده نیز برای قرنطینه خانگی دو هفتهای مطابق پروتکلهای تعریف شده با اهدا بستههای معیشتی از طرف سپاه پاسداران حمایت میشوند.
سرهنگ احسان جهانبخش مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان در این نشست با اشاره به اقدامات کمیتههای طرح در منزل اظهار داشت: کمیته حمایتی یکی از کمیتههایی است که به صورت صد درصد از طرف بسیج سازندگی اجرا میشود.
توزیع یک میلیون ماسک توسط بسیج سازندگی لرستان
وی افزود: با توجه به شیوع کرونا و متضرر شدن بسیاری از مردم سامانهای توسط سپاه استان جهت شناسایی افراد نیازمند راهاندازی شد و بستههای معیشتی در اختیار آنها قرار گرفت که تاکنون 77هزار خانوار در این سامانه ثبت شده است.
مسئول بسیج سازندگی لرستان با بیان اینکه از ابتدای کرونا تاکنون 61 میلیارد تومان بسته معیشتی توسط بسیج سازندگی بین نیازمندان توزیع شد عنوان کرد: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون 124 هزار بسته معیشتی با ارزش هر بسته 300 تا 400 هزار تومان، 300 هزار غذای گرم و حدود یک میلیون ماسک توسط گروههای جهادی و 186هزار بسته بهداشتی بین نیازمندان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه شناسایی افراد نیازمند از قبل انجام شده است بیان کرد: اگر بخواهیم اقدامات به صورت متمرکز انجام شود از دانشگاه علوم پزشکی انتظار داریم از طریق مراکز بهداشت محلات افراد دارای بیماری خاص و زمینهای نیازمند که در سامانه ثبت نشدهاند را به بسیج سازندگی سپاه حضرت ابوالفضل (ع) لرستان جهت دریافت بستههای معیشتی معرفی کنند.
جهانبخش گفت:اپلیکیشن توسط بسیج جامعه پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی راهاندازی میشود که اقدامات گروههای جهادی با کد مخصوص خود به صورت لحظهای پایش میشوند که علوم پزشکی نیز میتواند آموزشها را با تفکیک کارگروهها از طریق این اپلیکیشن به گروههای جهادی ارائه دهد.
توزیع بستههای معیشتی بین افراد نیازمند توسط سپاه استان
مریم کوشکی دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز با اشاره به اقدامات کمیته حمایتی دانشگاه علوم پزشکی اظهار داشت: پس از شیوع ویروس کرونا با توجه به متضرر شدن برخی کسب وکارها توزیع بستههای معیشتی بین افراد نیازمند توسط سپاه حضرت ابوالفضل (ع) انجام شده است که اکنون توزیع این بستههای معیشتی در سطح محلات با همکاری کمیته انجام میشود.
وی افزود: جذب مشارکتهای مردمی و سایر نهادها از جمله اقدامات کمیته حمایتی دانشگاه علوم پزشکی جهت تامین بستههای معیشتی است.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: خرید مایحتاج و داروهای افراد ناتوانی که دچار بیماری کرونا میشوند و یا افراد مسن دارای بیماری زمینهای که در منزل قرنطینه هستند از دیگر اقدامات کمیته حمایتی دانشگاه علوم پزشکی است را همکاری کمیته امداد، بهزیستی و بسیج محلات است.
وی بیان کرد: در بحث افراد دارای بیماری زمینهای مراقب سلامت پایگاه محلات با اطلاع از بیماری افراد این موضوع را با مسوول کمیته حمایتی هماهنگ میکند.
در این جلسه کاظم یار محمدی معاون عملیات سپاه استان لرستان نیز با بیان اینکه 60 درصد پایگاههای سپاه روستایی و 40 درصد شهری هستند اظهار داشت: کلیه پایگاههای سپاه استان با تیمهای چند نفره آمادگی لازم جهت همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در راستای اجرای هرچه بهتر طرح مدیریت بیماری کرونا به شیوه ی محله و خانواده محور را دارند.
وی افزود: کلیه تصمیمات کمیته عملیات باید به صورت آبشاری به آبشاری به حوزه و پایگاههای عملیات سپاه استان انتقال داده شوند.
انتهای پیام/645/ش