بسیج طلاب و کمیته امداد استان مرکزی با هدف کاهش آمار "طلاق" تفاهمنامه امضا کردند
گروه استانها ــ مسئول بسیج طلاب استان مرکزی گفت: با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله طلاق، تفاهمنامهای با کمیته امداد اراک امضا شده است؛ در این زمینه مبلغانی که بهصورت تخصصی در حوزه آسیبهای اجتماعی فعالیت دارند با کمیته امداد همکاری میکنند.
حجتالاسلام ابوالفضل رجبی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به فعالیت بسیج طلاب در حوزه آسیبهای اجتماعی اظهار داشت: در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه که یکی از آنها طلاق است تفاهمنامهای با کمیته امداد اراک منعقد شده و در این زمینه مبلغانی که به صورت تخصصی در حوزه آسیبهای اجتماعی بهویژه مقوله طلاق فعالیت دارند با کمیته امداد همکاری میکنند.
وی افزود: مبلغان در طرح «دوباره زندگی» کمیته امداد فعالیت میکنند؛ در این طرح خانوادههایی که از یک سال تا 5 سال طلاق گرفته و از یکدیگر جدا شدند توسط روانشناس مستقر در کمیته امداد شناسایی شده و اقدامات لازم انجام میشود و زمانی که هر دو تمایل به ادامه زندگی در کنار هم دارند طلاب بسیجی کمک میکنند.
مسئول بسیج طلاب استان مرکزی ادامه داد: طلاب خواهر و برادر پس از مشاوره با هر دو طرف در زمینه فراهم شدن شرایط برگشت به زندگی اقدام و نقاط ضعف، مشکلات اقتصادی و خانوادگی و غیره را بررسی میکنند و پس از این کار کمیتهای تشکیل میشود و افرادی که تمایل برگشت به زندگی دارند اما با موانعی از جمله کار و اشتغال، اعتیاد و غیره روبهرو هستند، مانع موجود برای آنها با همکاری کمیته امداد و باتوجه به ظرفیتهای موجود برطرف میشود و اگر مانع خارج از ظرفیتهای موجود باشد به ارگانها و نهادهای متولی ارجاع داده میشود.
رجبی تصریح کرد: در فاز نخست این طرح 5 نفر از طلاب که در حوزه آسیبهای اجتماعی و طلاق به صورت تخصصی فعالیت داشتند با کمیته امداد همکاری میکنند.
وی گفت: هدف از اجرای طرح این است که افراد طلاق گرفته دوباره به زندگی برگردند که در این راستا آمار مراجعان به کمیته امداد و زیرپوشش این نهاد کاهش مییابد؛ مدت این طرح یک سال است اما باید در مدت 5 ماه به نتیجه برسیم و پیشبینی شده که ممکن است برگشت به ادامه زندگی حدود یک سال طول بکشد.
انتهای پیام/713/س