نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان: فلسفه تشکیل دانشگاه مذاهب تمدنسازی اسلامی است
گروه استانها- نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان با بیان اینکه فلسفه تشکیل دانشگاه مذاهب تمدن سازی اسلامی بوده است گفت: تمدن نوین اسلامی و طی کردن مسیرگام دوم انقلاب فقط برای ایران نیست بلکه برای تمام مسلمان جهان است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس ، حجتالاسلام والمسلمین محمد عبادیزاده نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه مذاهب استان هرمزگان اظهار کرد: در گام دوم انقلاب اسلامی، نظام مسیری را برای رسیدن به تمدن اسلامی طی میکند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان تصریح کرد: این تمدنسازی باید در حوزههای مختلف از جمله سخت افزار، نرم افزار و گسترش تفکر و اندیشه در تار و پود جامعه انجام شود و افکار عمومی جامعه را با خود همراه کند.
عبادیزاده با بیان اینکه فلسفه تشکیل دانشگاه مذاهب در مسیر تمدنسازی است گفت: تمدن نوین اسلامی و طی کردن مسیر گام دوم انقلاب قطعا فقط برای ایران نیست، بلکه برای تمام مسلمان جهان است.
وی بیان کرد: نخستین گام در این تمدن اتحاد و همدلی بین مذاهب اسلامی است، چرا که این گام در شتاب و سرعت راهی که در پیش گرفتهایم کمک خواهد کرد.
امام جمعه بندرعباس عنوان کرد: وحدت بین مسلمانان یک تاکتیک نیست، بلکه استراتژی ثابتی برای رسیدن به تمدن نوین اسلامی است.
عبادی زاده افزود: اگر افق فکر و دید خود را به مسائل نزدیک محدود کنیم و نتوانیم مسائل نزدیک خودمان را در کشور حل کنیم چگونه می توانیم مدعی تشکیل تمدن اسلامی در چندین کشور شویم.
وی گفت: اگر مسائل جزیی و پیش افتاده بین مذاهب اسلامی، قومیتهای مختلف را نتوانیم حل کنیم، کار ما در مسیر تمدن سازی سخت خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: این تمدن فقط مختص شیعیان نیست، گرچه پرچمدار این تمدن ایران است اما اصل تمدن متعلق به اسلام است.
عبادی زاده بیان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی برای ایجاد تقرین و تشکیل تعامل مدرسهای نقش بسیار موثری دارد.
وی با اشاره به اینکه موضوع تعامل مدرسهای باید به صورت جدی پیگیری شود، افزود: در پیشینه تاریخی جهان اسلام مقاطعی وجود دارد که علمای بزرگ و فرهیخته شیعه در محضر عالمان سنی شاگردی میکردند.
نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان عنوان کرد: محور تعامل مدرسهای قرآن کریم است، رویکرد قرآنی در بخش تعامل و ارتباطات دانشگاهی و مدرسهای میتواند نقش موثری در تسریع تمدن سازی و تمدن نوین ایجاد کند.
عبادیزاده تصریح کرد: در استان هرمزگان اقدامات خوبی انجام شده، زمینههای تعامل و ارتباطات با کشورهای اسلامی از جمله سوریه، لبنان و عراق فراهم شده است.
وی اظهار کرد: عالمان متعصب که مانع وحدت اسلامی هستند به حاشیه بروند و تودههای جاهل نباید میدان داری کنند و پرچم در دست آنها باشد چرا که این دو عامل مانع وحدت اسلامی هستند.
نماینده ولیفقیه در استان هرمزگان خاطرنشان کرد: اگر عالمان دانا، فرهیخته و آیندهنگر بتوانند در این عرصه نقش آفرینی کنند قطعا این مسیر کوتاهتر خواهد شد و زودتر تمدن نوین اسلامی محقق خواهد شد.
در پایان این مراسم در حکمی از سوی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن قدردانی از زحمات حجتالاسلام محسن ابراهیمی، حجتالاسلام رحمانی به عنوان سرپرست جدید دانشگاه مذاهب اسلامی استان هرمزگان معرفی شد.
دانشگاه مذاهب اسلامی در تقویت وحدت حقیقی مسلمانان اثر گذار است
فریدون همتی در این آیین اظهار داشت: دانشگاه مذاهب اسلامی از مهمترین مراکز علمی برای جهان اسلام و تقویت وحدت میان مسلمانان است.
وی ادامه داد: دشمنان همواره با توطئههای مختلف به دنبال ایجاد تفرقه در جامعه اسلامی هستند اما این توطئهها توسط علما، فرهیختگان، افراد بصیر، دانشگاهی و با فضیلت در جهان اسلام که همواره در راستای هدایت، وحدت و همدلی جامعه اسلامی تلاش کردهاند خنثی شده است.
استاندار هرمزگان افزود: دانشگاه مذاهب اسلامی نیز نقش بسیار مهمی در این راستا بر عهده دارد و با تربیت دانشجویانی فرهیخته، آگاه و بصیر، خنثی کننده توطئههای دشمنان است.
همتی با بیان اینکه این دانشگاه میتواند تقویت وحدت حقیقی مذاهب اسلامی را پیگیری کند، تصریح کرد: این امر مطابق نگاه و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران میباشد که ثابت کرده همواره به دنبال اتحاد و انسجام مسلمانان است.
وی گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی استان هرمزگان در دوره مدیریت جدید خود میتواند با توسعه فعالیتها به نقطه امید بخشی در راستای کمک به تقویت وحدت اسلامی در منطقه تبدیل شود و نیروها و دانشجویان توانمندی در این دانشگاه تربیت خواهند شد.
انتهای پیام/864/ح