مدیر اطلاعات ملی آمریکا: چین بزرگترین تهدید علیه آزادی از زمان جنگ جهانی دوم است

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: چین بزرگترین تهدید علیه آزادی از زمان جنگ جهانی دوم است

مدیر اطلاعات ملی آمریکا اتهامات دولت ترامپ علیه چین را بار دیگر تکرار کرده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، جان راتکلیف مدیر اطلاعات ملی آمریکا روز پنجشنبه در مقاله ای که در وبگاه وال استریت ژورنال منتشر شده است، نوشت: چین بزرگترین تهدید علیه دموکراسی و آزادی در سراسر جهان از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون به شمار می رود.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در ادامه افزود: اطلاعات کاملا شفاف و روشن است؛ پکن می خواهد بر آمریکا و سایر مناطق کره زمین از نظر اقتصادی، نظامی و تکنولوژیکی مسلط شود.

 

مدیر اطلاعات ملی آمریکا بر این باور است که چین بزرگترین تهدید علیه آمریکا در شرایط کنونی به شمار می رود و همین طور بزرگترین تهدید علیه دموکراسی و آزادی در سراسر جهان از زمان جنگ جهانی دوم.

راتکلیف افزود: راهبرد شرکت های چینی این است که مالکیت معنوی شرکت های آمریکایی را بدزدند، آن را کپی کرده و سپس جای شرکت های آمریکایی را در بازار جهانی بگیرند.

سخنگوی سفارت چین در آمریکا اظهارات راتکلیف را رد کرده و آن را تحریف واقعیت و ریاکارانه دانسته است.

وی گفت: اظهارات راتکلیف ریشه در طرز تفکر جنگ سرد دارد و تعصبات ایدئولوژیک برخی افراد در ایالات متحده است.

پکن بارها از مقام های آمریکایی خواسته است تا از لفاظی های تند علیه چین خودداری کنند.

اظهارات راتکلیف تازه ترین انتقادات و حملات از سوی مقام های ارشد دولت ترامپ علیه چین به شمار می رود.

رویکرد ترامپ در قبال چین موجب شده است تا روابط دو اقتصاد بزرگ جهان به پایین ترین سطح در دهه های اخیر تنزل پیدا کند و دولت بایدن نتواند قدرت مانور چندانی برای تعامل با چین داشته باشد.

راتکلیف بار دیگر به گزارش نهادهای اطلاعاتی آمریکا اشاره کرد و مدعی شد عاملان و ماموران چینی قصد دخالت در امور سیاسی آمریکا را داشته اند.

وی همچنین چین را متهم به سرقت فناوری دفاعی و نظامی آمریکا کرده است تا از این طریق طرح های مدرنیزه سازی ارتش چین تسریع شود.

روز پنجشنبه دولت ترامپ سفر برخی اعضای حزب کمونیست چین و اعضای خانواده آنها به ایالات متحده را محدود کرده است.

مقام های ارشد امنیتی آمریکا اعلام کردند: بیش از 1000 محقق و پژوهشگر چینی به خاطر سرکوب سرقت فناوری و تکنولوژی، از آمریکا رفته اند.

مقام های ارشد امنیتی آمریکا افزودند: ماموران و عاملان چینی پیش از این دولت بایدن را هدف قرار داده اند.

جان دمرز رئیس بخش امنیت ملی در وزارت دادگستری آمریکا گفت: این پژوهشگران در حالی خاک آمریکا را ترک کرده اند که وزارت دادگستری ایالات متحده پرونده های مجرمانه متعددی را علیه ماموران و عاملان چینی به خاطر جاسوسی صنعتی و تکنولوژیکی باز کرده است.

یک مقام وزارت دادگستری آمریکا نیز تاکید کرد: این گروه از محققان چینی غیر از گروهی است که در ماه سپتامبر از سوی وزارت خارجه آمریکا معرفی شده است. ایالات متحده ویزای بیش از 1000 تبعه چینی را بر اساس دستور رئیس جمهور مبنی بر جلوگیری از ورود دانشجویان و محققانی که خطر امنیتی به شمار می روند، باطل کرده است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان