موج وحشت در مناطق اشغالی؛ هشدار تلآویو به دانشمندان و کارکنان تاسیسات هستهای دیمونا
رژیم صهیونیستی از تمام کارمندان و مسئولین عالی رتبه حال و قبل نیروگاه دیمونا خواسته به موارد ایمنی توجه بیشتری داشته باشند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،کان شبکه تلویزیونی سراسری رژیم صهیونیستی در گزارشی از موج وحشتی که سرتاسر رژیم صهیونیستی را در بر گرفته پرده برداشت.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
به گفته کارملا مانچه تهیه کننده این گزاش از تمام کارشناسان هسته ای و مسئولین عالی رتبه نیروگاه هسته ای دیمونا خواسته شده است تا در ترددها و فعالیت های خود حداکثر هوشیاری را به خرج دهند و به طور مثال از یکی از دانشمندان هسته ای این مرکز خواسته شد از این پس به پیاده روی نرفته و هر نوع بسته مشکوکی که به دستش رسید را باز نکند زیرا اطمینان دارند همگی آنها می توانند در رصد طرف متخاصم قرار بگیرند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
در ادامه این گزارش آمده است ، از یک هفته پیش سطح شرایط امنیتی در سفارتخانه هایمان در سرتاسر جهان افزایش پیدا کرده است در حالی که مسئولین امنیتی همچنان نگرانی وارد آمدن ضربه به منافع ما هستند.
با این حال تلاش شده است تا این افزایش سطح هوشیاری امنیتی علنی و مشخص نباشد و به شکلی وانمود شود که همه چیز به شکل عادی در حال جریان است ، همان گونه که آوی کوخاوی رئیس ستاد ارتش در دیداری که از پایگاه های ارتش (رژیم صهیونیستی) در شمال (فلسطین اشغالی) داشت مدعی شد ما به روند عادی و معمول خود برای مقابله با اقدامات خصمانه ایران در سوریه ادامه می دهیم.
با این حال کارشناسان به این شبکه عبری زبان خبر دادند ، زمان بندی اقدام ایران امری بسیار حائز اهمیت است .
پیش از این نیز چک فرایلیخ نایب رئیس شورای امنیت رژیم صهیونیستی در مقاله ای که در روزنامه هاآرتص منتشر شد ضمن پذیرش تلویحی اقدام تروریستی ترور شهید فخری زاده یک گام به جلوتر رفته و در مقدمه آن نوشت : پرسش اصلی فعلی این نیست که ما حق انجام این اقدام را داشتیم یا خیر بلکه پرسش اصلی آن است که آیا چنین اقدامی واقعا حکیمانه بود؟
وی سپس تلاش کرد با مطرح کردن 10 پرسش و پاسخ دادن به آنها پاسخ پرسش اصلی مطرح شده در مقدمه را هم بدهد .
برخی از این پرسشها و پاسخ آن عبارتند از :
- آیا ترور می تواند به برنامه هسته ای ایران ضربه وارد کند؟
پاسخ : خیر ، زیرا ما با یک ساختار بزرگ هسته ای روبرو هستیم که سازمان مند بوده و هیچ فردی به تنهایی محور آن محسوب نمی شود ، نمونه آن هم ترورهایی است که شماری از دانشمندان هسته ای ایران در گذشته در معرض آن قرار گرفتند، اما برنامه همچنان در حال اجرا است.
- آیا این ترور می تواند منجر به تقابل ایران و اسرائیل شود؟ بله و این دقیقا چیزی که به ضرر اسرائیل تمام خواهد شد.
- آیا واقعا این ترور برای تاثیرگذاری بر روند و رویکردهای جو بایدن در قبال برنامه هسته ای ایران انجام شده است؟ در پاسخ به این پرسش باید این پرسش را مطرح کنم که واقعا ما برای تاثیر گذاری بر مواضع بایدن در مسائل ایران نیازمند چنین تروری بودیم؟ به طور قطع نه، چون اصولا بایدن در سطح بسیار بالاتری حمایت شفاف خود را از اسرائیل اعلام داشته و نیازمند برقراری دوستی های جدید از این طریق نبودیم.
- آیا زمان بندی انجام این ترور حساب شده بود یا آنکه کاملا تصادفی انتخاب شد؟ این زمان بندی ها چگونه انتخاب می شوند؟ کار آماده سازی برای انجام چنین عملیات بسیار دقیقی از این نوع شاهد آن بودیم ماه ها و شاید سال ها طول می کشد ، شاید واقعا یک پنجره فرصت عملیاتی باز شد اما هر فرصتی ضرورتا به معنای انجام عملیات ترور نیست، زیرا عملیات ترور نیازمند تصویب آن توسط نخست وزیر است.
انتهای پیام/