قدردانی نماینده مردم بیرجند در مجلس از خدماترسانی شرکت برق خراسان جنوبی در سیل اخیر/تمام اقدامات باید به نفع مردم باشد
گروه استانها ــ نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس با قدردانی از خدماترسانی شرکت برق خراسان جنوبی در سیل اخیر در این استان گفت: تمام اقدامات باید به نفع مردم باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خسروی صبح امروز در دیدار مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره، معاونان و مدیران شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ستاد این شرکت، به سیل شهریورماه امسال در استان اشاره کرد و اظهارداشت: در این سیل مردم تشکر و رضایت ویژهای از خدمات شرکت توزیع برق داشتند که ما نیز به سهم خود از خدمات به موقع صورت گرفته تشکر میکنم.
وی با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) که فرمودند "مزه آب مزه حیات و زندگی است" بیان کرد: به طور قطع میتوان گفت نعمت برق نیز امروز کمتر از آب نیست و مایه حیات و زندگی است.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر برق نباشد مشکلات ویژه و متعددی در زندگی مردم رخ خواهد داد و برق جایگاه ویژهای در زندگی امروز دارد.
خسروی مردم را یکی از ارکان مهم انقلاب در کنار آموزههای دینی و رهبری دانست و تصریح کرد: اگر مردم و پشتوانه مردمی نباشد هیچ کاری از پیش نمیرود و پشتوانه مهم جمهوری اسلامی همین مردم هستند.
وی به ترور دانشمند هستهای کشور اشاره و بیان کرد: تا دانشمندان را از دست ندهیم با آنها آشنا نمیشویم به طور مثال همین شهید فخری زاده که 98 درصد ما از کارهای ایشان بی اطلاع بودیم.
خسروی با بیان اینکه تمام کارها و اقدامات ما باید به نفع مردم باشد افزود: باید به عنوان مجموعه حاکمیتی بتوانیم دست مردم را بگیریم و برای وضعیت معیشت مردم تلاش کنیم.
نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی بر همدلی مجموعههای حاکمیتی در شرایط امروز کشور تاکید و خاطرنشان کرد: تمام مسئولان چه در دولت و چه در مجلس باید با هم همدل بوده و برای رفع مشکلات مردم تلاش کنند.
وی صنعت برق را تجارت و علمی بزرگ دانست و اظهار امیدواری کرد: وضعیت فعلی و مشکلات اقتصادی جامعه نباید استمرار یابد و لازم است با فسادهای کلان اقتصادی در سطح کشور مقابله شود.
حجم بالای تیرهای فرسوده در استان به دلیل خوردگی پایههای بتنی است
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی نیز در این دیدار با اشاره به حجم بالای تیرهای فرسوده در استان به دلیل خوردگی پایههای بتنی گفت: برای اصلاح این وضعیت به بیش از 210 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
مهدی دادگر ضمن ارائه گزارش جامع از وضعیت صنعت برق استان گفت: وزارت نیرو با برنامهریزی منسجم در بخش برق موفق شده علیرغم محدودیتهای منابع ضمن حفظ پایداری برق تحویلی به مشترکین و تداوم خدمت رسانی از ایجاد مشکل برای مردم جلوگیری کند.
در این گزارش وضعیت مشترکان و میزان مصرف انرژی در استان، اقدامات صورت گرفته برای مدیریت و کاهش خاموشیهای ناخواسته، برنامهریزی و اجرای پروژههای مختلف در جهت بهبود فرایند خدمترسانی به تفصیل تشریح شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی در ادامه به تشریح شبکه برق از نظر پایداری در مقابل حوادث طبیعی و اقدامات صورت گرفته در استان برای افزایش این پایداری پرداخت.
دادگر با بیان اینکه این شرکت بیش از 382 هزار مشترک در استان را تحت پوشش دارد افزود: تقریبا 50 درصد مصرف مشترکان برق در این استان در بخش کشاورزی و صنعتی، 28 درصد در بخش خانگی و مابقی در بخشهای اداری، تجاری و عمومی صورت میگیرد.
برخورداری 100 درصد جمعیت شهری و 99.9 درصد خانوارهای روستایی از نعمت برق
وی ادامه داد: در سایه تلاش همکاران، طی سالهای اخیر 100 درصد جمعیت شهری و 99.9 درصد خانوارهای روستایب از نعمت برق برخوردار شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با بیان اینکه یک هزار و 630 روستای استان از نعمت برق برخوردار است گفت: 100 درصد جمعیت روستایی بالای 10 خانوار از نعمت نیروی برق برخوردار است.
دادگر تصریح کرد: با وجود مشکلاتی چون شیوع بیماری کرونا، تحریمها، محدودیتهای شدید اعتباری و میزان مطالبات بسیار بالا از مشترکان با تلاش همکاران مصمم هستیم با کار جهادی و تلاش شبانه روزی کوچکترین مشکلی برای مردم ایجاد نشود.
وی گفت: اجرای پروژههای کاهش تلفات، تدوین رویهها و دستورالعملهای جاری شرکت با رویکرد کاهش تلفات موجب دستیابی به تلفات تک رقمی (6.96درصد) در پایان سال 98 شده و دستیابی به جایگاه مناسب در بین شرکتهای توزیع کشور حاصل شده است.
اجرای سامانه آنلاین اعلام زلزله و شناسایی محدوده در GIS برای نخستین بار در کشور
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به پیاده سازی کامل سیستم Gis تا سطح لوازم اندازه گیری مشترکین در کل استان اشاره کرد و افزود: ایجاد لایه اطلاعاتی مختلف از جمله اطلاعات هواشناسی، سیل، گسل، راهها، شهر و روستاهها، معادن، چاههای کشاورزی بدون برق، منابع تولید پراکنده، خطوط انتقال و فوق توزیع و .... در سامانه GIS اجرایی و عملیاتی شده است.
دادگر استفاده از سامانه آنلاین اعلام زلزله و شناسایی محدوده تحت تاثیر زلزله در GIS، برای نخستین بار در کشور را از جمله اقدامات ارزشمند صورت گرفته در شرکت نام برد.
وی گفت: با توجه به وجود گسلهای فعال در سطح استان خراسان جنوبی و تجربه وقوع زلزلههای مهیب نظیر (زلزله طبس، خضری و دشت بیاض، زیرکوه، زهان، آرین شهر و ...) و برای نخستین بار در کشور، سامانه هشدار سریع زمین لرزه با همکاری مرکز زلزلهنگاری خراسانجنوبی وابسته به مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران، در مرکز دیسپاچینگ این شرکت راهاندازی شده است.
اطلاع رسانی از محل و میزان دقیق زمین لرزه به صورت آنلاین برای اعزام گروههای اجرایی، اطلاع از مسیرهای ایمن برای تردد گروههای اعزامی به محل وقوع حادثه و آمادگی و هماهنگی لازم برای همکاری با استانهای همجوار و معین از جمله اهداف راهاندازی سامانه آنلاین اعلام زلزله و شناسایی محدوده تحت تاثیر زلزله در GIS است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی به خوردگی پایههای بتنی و تعریف پروژه تحقیقاتی و نیاز به اعتبار اصلاح پایههای فرسوده اشاره کرد و افزود: سولفاته بودن خاک بیشتر مناطق استان و اثر خورندگی شدید آن بر روی تیرهای سیمانی عمر مفید تیرها را به شدت تقلیل داده و پایداری شبکه را به مخاطره میاندازد که تعویض این تیرها در دستور کار قرار گرفته است.
دادگر با بیان اینکه موقعیت این پایهها روی نقشه GIS تعیین شده است گفت: برای اصلاح وضعیت آنها بالغ بر 210 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
در ادامه پیشنهادات شرکت توزیع نیروی برق استان برای پیش بینی در قوانین بودجه سالانه مطرح و از نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف درخواست مساعدت در این موضوعات شد.
نماینده مردم نماینده مردم شهرستانهای بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی از مرکز دیسپاچینگ و فوریتهای برق استان خراسان جنوبی بازدید و ضمن آشنایی با این مرکز و فعالیتهای آن از نزدیک بخشی از فعالیت و اقدامات صورت گرفته برای خدمات رسانی بهتر به مشترکان و پیاده سازی سیستم GIS را مشاهده کرد.
انتهای پیام/253/س