تپه‌نوردی دانش‌آموزان برای استفاده از " شاد" در مناطق مرزی گلستان/۵۰ روستا از اینترنت باکیفیت برخوردار می‌شود

تپه‌نوردی دانش‌آموزان برای استفاده از " شاد" در مناطق مرزی گلستان/50 روستا از اینترنت باکیفیت برخوردار می‌شود

گروه استان‌ها- دانش‌آموزان در برخی روستاهای شهرستان مراوه تپه برای استفاده از شبکه شاد مجبورند بالای تپه ماهورها بروند تا شاید بتوانند محتوای درسی خود را دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مراوه تپه ، برخلاف آنچه استاندار گلستان گفته که حدود 5 درصد دانش‌آموزان این استان به آموزش‌های مجازی دسترسی ندارند اما آمارهای آموزش و پرورش گلستان نشان می‌دهد این تعداد حدود 40 درصد دانش‌آموزان استان را شامل می‌شود.

در کنار عدم دسترسی بخش قابل توجهی از دانش‌آموزان به تجهیزات لازم برای استفاده از شبکه " شاد"، مشکلات آنتن دهی و اینترنت را هم باید به آن اضافه کرد.

در شهرستان مرزی مراوه تپه دانش‌آموزان برای استفاده از شاد مشکلات زیادی دارند و باید روزها از تپه‌های اطراف روستا بالا بروند تا شاید اینترنت تلفن همراه آنان وصل شود و بتوانند در کلاس‌های آنلاین شرکت و یا فقط محتوای درسی را دانلود کنند که آن هم صبر زیادی می‌خواهد.

حالا هم که شیوع کرونا تشدید شده و به علت محدودیت‌های اعمال شده مدارس در گلستان مانند خیلی از مناطق دیگر تعطیل است، دانش‌آموزان چاره‌ای جز استفاده از شبکه شاد برای تحصیل ندارند.

دانش‌آموزان در روستاهایی مانند دادلی غزنین، بسطام دره، مردم دره، گوک تپه و غیره برای استفاده از شاد مشکلات زیادی دارند و لازم بود پیش از فرارسیدن سال تحصیلی جدید مسئولان فکری به حال آموزش مجازی در این مناطق می‌کردند.

یکی از روستاییان این منطقه گفت: ‌در مناطقی مانند گوک دره و بسطام دره اینترنت پرسرعت نداریم در این مناطق فقط دو اپراتور تلفن همراه فعال است که برقراری تماس و استفاده از اینترنت E از طریق یکی از این اپراتورها امکانپذیر است و اپراتور دیگر حتی آنتن دهی برای برقراری تماس را هم ندارد.

وی اضافه کرد: با این وضع دانش آموزان پرتلاش و سخت کوش این نقاط برای این که از درس خود در سامانه شاد عقب نمانند به ناچار و ناگزیر بر بالای بلندی‌ها و تپه‌های اطراف روستاها می‌روند چون فقط در آن نقاط امکان اتصال به اینترنت کم سرعت وجود دارد.

محمد احمدی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان درباره وضعیت دسترسی روستاهای استان به اینترنت گفته حدود 90 درصد روستاهای گلستان از اینترنت بهره‌مند هستند که البته نمی‌توان گفت اینترنت در همه این روستاها کیفیت خوبی دارد.

وی به برنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در این باره اشاره کرد و افزود: ما مکلف هستیم تا پایان برنامه ششم توسعه 80 درصد روستاها را به اینترنت پرسرعت متصل کنیم. برنامه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان این است که تا پایان امسال، 99 درصد مناطق استان از اینترنت بهره‌مند شوند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گلستان با بیان اینکه در دوران محدودیت‌های کرونایی به دنبال توسعه و کیفیت شبکه اینترنت هستیم، گفت: یقیناً توسعه در دو هفته امکان‌پذیر نیست و زمان بیشتری می‌خواهد اما در فاز جدید طرح رومینگ بین اپراتوری، 28 روستا از این طرح بهره مند شدند. در ایناگر در هر نقطه از این 28 روستا که امکان رومینگ باشد و یکی از اپراتورهای همراه اول و ایرانسل اینترنت داشته باشند، کاربران با سیم کارت هر کدام از این اپراتورها می‌توانند از اینترنت استفاده کنند.

وی ادامه داد: این طرح ممکن است پنج درصد ظرفیت مناطق تحت پوشش اینترنت در استان گلستان را افزایش دهد، البته چالش‌هایی هم به همراه خواهد داشت اما ارزش آن را دارد که مشکل تعدادی از هم استانی‌ها را برطرف کنیم.

احمدی خاطرنشان کرد: در فاز جدید این طرح صحت سنجی اولیه انجام خواهد شد تا ضعف آن را بسنجیم و امیدواریم با این اتفاق مشکل برخی دانش‌آموزان این مناطق که استفاده از اینترنت برای آنها مشکل بود برطرف شود.

وی این را هم گفت که برنامه داریم در یک ماه پیش رو 50 روستای دیگر از اینترنت باکیفیت بهره مند شوند تا مناطق تحت پوشش اینترنت در گلستان به 95 درصد برسد.

انتهای پیام/581/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon