اجرای طرح جامع محرومیتزدایی در ۱۰هزار و ۲۳۰ روستا/ ۱۲هزار طرح محرومیتزدایی عقد قرارداد شد
گروه استانها ــ رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان "امسال ۱۰هزار و ۲۳۰ پروژه در قالب طرح جامع محرومیتزدایی مورد موافقت قرار گرفت" گفت: ۴۲هزار پروژه جهادی ثبت سامانه اطلس جهادی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سردار محمد زهرایی صبح امروز در نشست خبری با تسلیت شهادت دانشمند شهید فخریزاده اظهار داشت: ما ملت امام حسین(ع) و ملت شهادتیم. ما را از شهادت نترسانید چرا که اگر دانشمندان هستهای ما را ترور کنید اما فخریزادهها و سلیمانیهای زیادی هستند تا راهشان را ادامه دهند.
وی با بیان اینکه از هر قطره خون فخریزاده صدها و هزاران جهادگر بسیجی عَلم او را بهدست میگیرند تا در عرصه علمی کشور در راستای علم او پیشتاز باشند افزود: فرزندان انقلاب خادم ملت و انقلاب هستند و از شهادت ترسی ندارند از جمله کسانی که مرگ را میترسانند جهادگران هستند و با شهادت دانشمندان ما مسیری جدید از شهادت باز شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با ابراز اینکه جهادگران به حل مسائل نظام میپردازند خطاب به تروریستها گفت: در این سالها 17 هزار نفر مردمان ما را ترور کردید، اگر به این خیال هستید با ترور فخریزادهها ملت ایران را به زانو در میآورید و پای میز مذاکره مینشانید خیالی باطل است، دست شما برای ملت ما رو شده است و مردم ما از مدل رهبری و ولایت و امام امت خود الهام میگیرند.
زهرایی با تأکید به اینکه "با شهادت عزیزان، جوانان ما را ثابتقدم میکنید" اضافه کرد: جهادگران بسیجی امروز همقسم شدند تا همان طور که نسل سلیمانیها را بهراه انداختند و گفتند "میخواهیم به رزمندگان جبهه مقاومت بپیوندیم" و فخریزادههایی الآن به جبهه علمی اضافه میشوند و مسیر خود را پیدا میکنند. این فخریزادهها و سلیمانیها چراغ راه نیستند بلکه خود راه هستند.
وی خاطرنشان کرد: اولین موضوع در بسیج سازندگی محرومیتزدایی است. بسیج سازندگی با تدابیر ریاست بسیج مستضعفین با دو هدف همافزایی کردن بین ظرفیتهایی که در نهادهای انقلابی وجود دارد و ظرفیتسازی در راستای هدفمندی در عرصه و بستر کار طرح جامع محرومیتزدایی مردمپایه خود را آماده کرده است.
زهرایی با اظهار اینکه طرح جامع محرومیتزدایی بسیج سازندگی بهصورت هدفمند در بستر کار بهمدت سه سال تعریف شده و قرار شده است تا پایان سال در دههزار و 233 روستا سازمان بسیج سازندگی و خیّران ورود کنند که منشأ کار در دهستانهای نقطه هدف است و طرح پهنهبندی دهستانها بر اساس ضریب محرومیت است.
وی ادامه داد: این طرح در یکهزار و 87 نقطه آسیبپذیر در شهرها برنامهریزی شده و کار ما تخصصی و مردمی است که در قالبهایی همچون فرهنگی و آبرسانی است که در این راستا 12 تفاهمنامه با دستگاههای اجرایی امضا شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: با هر دستگاهی بهصورت تخصصی برنامه عملیاتی بستیم و در اولین مدل اجرای کار دوهزار و 877 پروژه در هفته بسیج افتتاح شد که تنها 400 پروژه در حوزه آب بود. در این طرح جامع محرومیتزدایی که از 10هزار و 230 پروژه تاکنون حدود هشتهزار پروژه محرومیتزدایی اجرا شده است و باقیمانده آن نیز تا پایان سال اجرا میشود و برای سال آینده تا این لحظه 12هزار طرح قرارداد بستیم تا در بحث محرومیت زدایی کار کنیم.
زهرایی متذکر شد: جبهه استکبار همیشه در مقابل ما است و نباید عقب بیفتیم و همواره نشان دادهایم در طول این سالها تهدیدهای دشمنان را به فرصت تبدیل میکنیم.
وی با اعلام اینکه تشکیل صندوقهای قرضالحسنه مردمی از دیگر برنامهها و اقدامات بسیج سازندگی است ــ هرچند کار بسیج تسهیلگری است ــ و برای اینکه پایدار بماند تبدیل به تعاونی میشود و تاکنون 23هزار صندوق قرضالحسنه در کشور تشکیل شده است که یکمیلیون و 100هزار نفر عضو آن هستند و امسال 38هزار شغل توسط این صندوقها ایجاد شده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان اینکه قرارگاه نهضت سراسری جهش تولید دو کار را انجام میدهد اضافه کرد: طرحهای عارضهیابی، رفع موانع تولید و طرح استاد شاگردی از دیگر طرحهای تخصصی است که در بسیج سازندگی دنبال میشود اما مأموریت دیگر ما خدمترسانی است گرچه ذات بسیج و سپاه خدمترسانی است اما آنچه در حوادثی مانند سیل و زلزله رخ میدهد دبیری قرارگاهها به بسیج سازندگی محول میشود.
زهرایی، گریزی به خدمترسانی جهادگران در دوران کرونا زد و گفت: ویروس کرونا سبب بیکاری، رکود و تنگنای معیشتی شده که جهادگران در جبهه تولید ماسک، مواد ضدعفونیکننده، تیمهای بهداشتی را راهاندازی کردند که ورود طلاب آتش بهاختیار که خطشکنی کردند و در تدفین قربانیان کرونایی تلاش کردند و از جان گذشتند اما مظلوم ماندند.
وی افزود: در پیک سوم کرونا که رهبری فرمان دادند تفاهمنامه با وزارت بهداشت منعقد شد. در طرح سردار سلیمانی کمیته جهادگران، کمک به نیازمندان دنبال میشود و مصداق بارز انقلابیگری است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با تأکید به اینکه ظرفیتسازی و هدفمندسازی دو جنبه مهم برنامه جامع محرومیتزدایی است گفت: افتتاح پروژههای محرومیتزدایی یکی از برنامههای بسیج سازندگی است که بهعنوان یک دستگاه اجرایی کمک به دولت و نهادهای انقلابی در اجرای پروژههای کوچک و زودبازده و محرومیتزدایی با اولویت مناطق روستایی و مناطق حاشیه شهر است.
زهرایی اظهار داشت: نزدیک به 435 قطب صنایع تبدیلی در کشور وجود دارد که بسیج سازندگی بهدنبال تکمیل زنجیره ارزش در این قطبها است و در زمان حاضر 42 هزار گروه جهادی در سامانه اطلس جهادی ثبت شده که از این تعداد 12هزار گروه تازهتأسیس است.
انتهای پیام/254/ع+