دریاچه برم الوان بهمنی ثبت ملی می‌شود

دریاچه برم الوان بهمنی ثبت ملی می‌شود

گروه استان‌ها- فرماندار شهرستان بهمئی گفت: دریاچه برم الوان در این شهرستان به زودی در فهرست آثار ملی قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، استان کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن جاذبه‌های گردشگری و برخورداری از منابع طبیعی، دارا بودن دو اقلیم گرمسیری و سردسیری به عنوان استان چهار فصل و پایتخت طبیعت ایران شناخته می‌شود.

سال‌هاست که مسئولان استانی در اندیشه رونق صنعت گردشگری برای برون رفت از بن‌بست توسعه هستند، موضوعی که با وجود برخی مشکلات از جمله نبود سرمایه‌گذار، سیاسی کاری و بروکراسی اداری پیچیده، آنچنان که باید و شاید موفقیت خاصی در آن حاصل نشده‌است.

به هر نقطه استان کهگیلویه و بویراحمد که سفر کنیم مکان‌های زیبای طبیعی، آثار تاریخی، مقبره‌های امام‌زادگان و بزرگان فرصت مناسبی برای یک تفریح سالم و گشت و گذاری به یاد ماندنی پیش‌رو قرار می‌دهد.

یکی از جاذبه‌های گردشگری این استان دریاچه «برم الوان» در شهرستان بهمئی است، این جاذبه گردشگری در 10 کیلومتری «سرآسیاب یوسفی»، با مساحتی حدود پانزده هکتار و عمق بین 10 تا 30 متر در ارتفاع بیش از هزار و 100 متری زاگرس با تپه ماهور‌های بسیار زیبا و جذاب قرار گرفته است.

فرماندار شهرستان بهمئی شهرستان گفت: به منظور حفظ اکوسیستم دریاچه برم الوان، این مکان به عنوان اولویت گردشگری بهمئی در آستانه ثبت ملی و پیوستن به کنوانسیون رامسر قرار دارد.

حکمت الله سنایی افزود: دریاچه برم الوان یکی از زیباترین جاذبه‌های گردشگری کهگیلویه و بویراحمد، دربخش سرآسیاب یوسفی شهرستان بهمئی است، که برای ثبت ملی این دریاچه مطالعات جامع حریم تالاب و همچنین عملیات نشانه‌گذاری حد حریم این دریاچه توسط سازمان محیط زیست کشور با همکاری مالکان زمین‌های اطراف دریاچه به اتمام رسیده‌است.

سنایی با بیان اینکه حد مجاز برای ساماندهی و زیباسازی و ایجاد مراکز گردشگری – تفریحی در روستا‌ها و حاشیه تالاب برای نشانه گذاری حریم دریاچه 20 متر از حد بستر دریاچه در نظر گرفته شده‌است.

وی افزود: تالاب‌هایی مانند دریاچه برم الوان از موقعیتی بسیار مناسب و ایده‌آل برای طیف گوناگونی از پرندگان، حیوانات و گیاهان و انواع گونه‌های دوزیستان است.

فرماندار شهرستان بهمئی به چند نمونه از ارزش‌های اقتصادی این دریاچه در آینده اشاره کرد و گفت: وجود دریاچه‌ها به خاطر حفظ ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، تأمین آب، آبزی پروری، تولید محصولات کشاورزی (از طریق تأمین آب و عناصر غذایی)، تأمین انرژی، تولید مواد لجنی و گیاهی، حمل و نقل و کاربرد‌های تفریحی و گردشگری (توریستی) ارزش اقتصادی بالایی پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/544/ ت

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon