مشاغل مزاحم در شهرکرد ساماندهی شوند؛ خانه کارگران تعیین تکلیف شود
گروه استانها - رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه شهرداری باید مشاغل مزاحم در شهر را ساماندهی کند،گفت: باتوجه به اینکه فرمانداری مکانی برای آهنفروشان در قطب صنعتی پیشبینی کرده است میطلبد شهرداری نسبت به جمعآوری آنها از سطح شهر اقدام کند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فرهاد رئیسی شامگاه یکشنبه در سیصد و نهمین جلسه علنی شورای شهر شهرکرد با اشاره به اسامی پژوهشگران شاخص در دانشگاه استنفورد اظهارداشت: پژوهشگران شاخص و یا دانشمندان دو درصد برتر طی یکسال و یا در درازمدت از سوی دانشگاه استنفورد براساس بررسی و ارزیابی مستندات مندرج در پایگاه جهانی دادههای اسکوپورس، اسامی استخراج و تعاریف مربوط به آن در ژورنال بلسویولوژی به چاپ رسیده است.
وی افزود: در این میان نام 433 پژوهشگر ایرانی به چشم میخورد که سهم استان چهارمحال و بختیاری 12 نفر میباشد که 7 نفر از دانشگاه دولتی، 2 نفر از دانشگاه علوم پزشکی و 3 نفر از دانشگاه آزاد اسلامی میباشد.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با اشاره به اسامی این پژوهشگران در شهرکرد بیان کرد: دکتر اصغر مولایی دهکردی استاد تمام و رئیس دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه صنعتی شریف، دکتر علی حسنپور دهکردی دانشیار و رئیس دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و برگزیده جشنواره رازی، دکتر سعید شاهرخیان استاد گروه شیمی دانشگاه صنعتی شریف و برگزیده انجمن شیمی ایران و معاون سابق دانشگاه صنعتی شریف و معاون پژوهشی پیشین دانشگاه علوم و فنآوری نانو، دکتر حسن ممتاز استاد تمام میکروبیولوژی دانشکده آزاد اسلامی شهرکرد، دکتر حامد سقایی دارای مدرک دکتری مهندسی برق و مخابرات و عضو هیئت علمی مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر عبدالله قاسمی و دکتر ابراهیم رحیمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد از جمله پژوهشگران برتر استان هستند.
رئیسی خاطرنشان کرد: در راستای معرفی این افراد به مردم و تقدیر از زحمات آنها مجموعه مدیریت شهری باید آیین بزرگداشت و تجلیل از آنها را در دستور کار قرار دهد.
وی با اشاره به نقش روابط عمومی و رسانهها در تنویر افکار عمومی گفت: یکی از اهداف شورای دوره پنجم شفافسازی بوده که تاکنون با حضور رسانهها در جلسات علنی و اطلاعرسانی مناسب روابط عمومی این هدف محقق شده و شهرداری نیز به یک شهرداری پاسخگو تبدیل شده است.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: مردم باید بدانند که پولی که از آنها دریافت میشود در کجا هزینه میشود بنابراین شفافسازی در این موضوعات کمک کننده بوده است.
رئیسی با بیان اینکه شهرداری باید مشاغل مزاحم در شهر را ساماندهی کند، افزود: با توجه به اینکه فرمانداری در قطب صنعتی شهرکرد مکانی را برای آهنفروشان پیشبینی کرده است بنابراین می طلبد شهرداری ظرف مدت مشخصی آهنفروشان را از سطح شهر جمعآوری تا تنها دفاتر مرکزی آنها در شهر فعالیت داشته باشد.
وی با اشاره به ساماندهی کارگران فصلی از میادین شهر گفت: سالهای گذشته مکانی با عنوان خانه کارگر در پارک آبی جنگلی برای کارگران پیشبینی شد اما مورد استفاده قرار نگرفته که باید تعیین تکلیف شود.
رئیس شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه مجمع خیرین شهرساز باید در شهر فعال شود، تصریح کرد: افراد خیر بسیاری در شهر وجود دارند که میطلبد مجموعه مدیریت شهری یک سناریو برای اجرای طرح تعریف کند و از ظرفیت آنها استفاده شود.
رئیسی با اشاره به لزوم و اهمیت اجرای طرح تفکیک زباله گفت: باید به سمت و سویی حرکت کنیم که جمعآوری زباله به صورت روزانه توسط این شرکت به 20 درصد برسد که این مهم نیازمند برنامهریزی مدون و تبلیغات گسترده در سطح شهر و فضای مجازی است و نیاز است معاونت خدمات شهری در راستای استفاده از ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی و ایستگاههای اتوبوس در بحث تبلیغات هماهنگی لازم را با متولیان امر انجام دهد.
وی گفت: شرکت مجری طرح تفکیک زباله باید ظرف هفته آینده برنامه زمانبندی خود را به شورا ارائه کند در غیر اینصورت کار متوقف میشود.
طیبه شریفی نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه با اشاره به اسامی پژوهشگران و دانشمندان استان در بین دانشمندان جهان بیان کرد: معرفی این افراد به جامعه میتواند الگویی برای فرزندان ما باشد و فرزندان این شهر برای آینده خود الگوهای فاخر داشته باشند.
وی با اشاره به اهمیت ارتقاء کیفی کمیسیون ماده 100 گفت: می طلبد در بین اعضای کمیسیون ماده 100 یک هماهنگی و وحدت رویه ایجاد شود.
علیرضا توکلی عضو شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه گفت: به نسبت جمعیت و سهم استان در معرفی پژوهشگران در سطح جهان، 12نفر بسیار سهم خوبی است و تجلیل از این افراد میتواند یک تشویق برای آنها و یک انگیزه برای شهروندان باشد.در بیلبوردهای تبلیغاتی شهر عکس این افراد نصب و به مردم معرفی شوند.
امامقلی بلالی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: سهم استان در معرفی پژوهشگران حدود 2 برابر سرانه و نسبتهای جمعیتی است و از طریق رسانههای گروهی باید افراد نخبه و نامآور به جامعه معرفی شوند.
مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه بیان کرد: تقدیر از نخبگان و بزرگان استان کار بزرگی است و در شرایطی که آنطور که باید به افراد نخبه بها داده نمیشود باید ما این افراد را به جامعه معرفی کنیم.
حمید فتحاللهی عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه جلسه گفت: میطلبد قسمت شمالی پارک تهلیجان به نام، نامآوران استان یا گذر مشاهیر به ویژه این 12 نفر نامگذاری و تصاویر آنها همراه با بیوگرافی در این محلها نصب شود.
انتهای پیام/ز