معاون اجرایی سپاه استان قزوین: پای صنایع تبدیلی به روستاهای محروم استان قزوین باز میشود
گروه استانها_ معاون اجرایی سپاه استان قزوین گفت: در تلاش هستیم که در آینده نزدیک دستگاههای صنایع تبدیلی را برای اشتغال جدید اهالی روستاهای ۳ منطقه محروم استان از جمله الموت غربی، الموت شرقی و طارم فراهم کنیم.
سرهنگ حمزه برین در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در قزوین، با اشاره به اینکه حجم فعالیتهای محرومیت زدایی و اشتغالزایی سپاه در روستاها بسیار گسترده است اظهار داشت: چند وقت اخیر دیداری با تولید کننده داخلی دستگاههای صنایع تبدیلی داشتیم که بسیاری از تولیدات وی به کشورهای اروپایی صادر میشود.
وی ادامه داد: این تولید کننده ایرانی دستگاههای فرآوری محصولات زیتون، باغی، لبنی، فندق حتی خرما را تولید کرده و ما به دنبال این هستیم تا ضمن دادن ارزش مزیت به تولیدات روستائیان و جلوگیری از خام فروشی، مشاغلی جدیدی هم برای اهالی روستا ایجاد کنیم.
معاون اجرایی سپاه استان قزوین با اشاره به اینکه این دستگاههای صنایع تبدیلی قیمتهایی بین 30 تا 90 میلیون دارند تصریح کرد: در تلاش هستیم که در آینده نزدیک دستگاههای صنایع تبدیلی را برای اشتغال جدید اهالی روستاهای 3 منطقه محروم استان از جمله الموت غربی، الموت شرقی و طارم فراهم کنیم.
تاکید سپاه قزوین بر ایجاد مشاغل ارزان قیمت و خانگی
برین عنوان کرد: شیوع ویروس منحوس کووید-19 به همان میزان که گذرا است، به همان میزان هم بحران برای دهکهای پایین جامعه ایجاد کرده لذا مجموعه سپاه استان قزوین به کمک خیران و سایر ارگانها در بُعد کارهای مُسکن وار کمک مومانه را دنبال میکند در حالی که اهتمام امروز بسیج سازندگی، معاونت امور اجتماعی سپاه، امور بانوان و پایگاههای مقاومت بسیج قزوین ایجاد اشتغال پایدار برای قشر آسیبپذیر است.
وی افزود: عدهای به واسطه بیماری کرونا امروز توان مالی بسیار پایینی دارند و به عنوان مثال کاری که سپاه قزوین به علاوه چندین مرحله کمک مومنانه در ایام کرونا انجام داده، برپایی کارگاههای تولید ماسک یا همان کارگاههای مشاغل خانگی برای دستگیری از خانوادههای کمبضاعت و ایجاد درآمد نسبتا پایدار برای آنها است.
معاون اجرایی سپاه صاحبالامر(عج) قزوین با تاکید بر اینکه آن چیزی که امروز دنبال میکنیم کمک به آسایش و آرامش نیازمندان است گفت: برای اهالی روستاهای محروم نیز به شکل مرتب آموزشهای اشتغالزایی در موضوعات هنرهای دستی، کشاورزی، دامپروری، باغداری و سایر موضوعات داریم و آنها را به تولیدکنندگان اصلی و مرکزی و بازار متصل کردهایم.
انتهای پیام/ح