نماینده جدید ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کیست؟

نماینده جدید ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران کیست؟

نماینده جدید ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با حکم رهبر معظم انقلاب منصوب شد. نگاهی به سوابق مدیریتی و اجرایی او زمینه شناخت بیشتر را فراهم می کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته؛ یکشنبه 16 آذرماه 1399 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب در حکمی حجت‌الاسلام شکری را به‌عنوان نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران منصوب کردند. پیش از این مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی شهیدی محلاتی به مدت 7 سال نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران را بر عهده داشت که چند روز پیش بر اثر بیماری سرطان درگذشت.

در متن حکم انتصاب مقام معظم رهبری آمده است: «در پی درگذشت مرحوم حجةالاسلام آقای شهیدی رحمةالله‌علیه و با طلب مغفرت و رحمت برای ایشان و یاد نیک از تلاششان در بنیاد شهید، جناب‌عالی را که حضور طولانی در آن بنیاد محترم داشته و مفتخر به خدمت درازمدت به خانواده‌های مکرّم شهیدان می‌باشید و بحمدالله صلاحیت‌های لازم برای نمایندگی ولی‌فقیه در شما جمع است، به نمایندگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران منصوب می‌کنم.

حساسیت و اهمیت این جایگاه، در مفاد وظائف ابلاغی کاملاً منعکس است و جداً امیدوارم که در دوره‌ مسئولیت جناب‌عالی این وظائف به‌طور کامل صورت پذیرد. توصیه‌ مؤکد اینجانب همکاری و هم‌افزایی دستگاه نمایندگی با بخش ریاست بنیاد است. برای جنابعالی و جناب آقای اوحدی در هرچه بهتر ادا کردن این مسئولیت دعا می‌کنم.»

اما حجت الاسلام و المسلمین شُکری کیست و چه سوابقی دارد؟

سوابق علمی:

حجت الاسلام و المسلمین یوسفعلی شُکری متولد 1330 است. تحصیلات حوزوی او از سال 1346 در حوزه علمیه ملاجعفر(متعلق به مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی) آغاز و تحصیل علوم دینی در حوزه های علمیه قم از سال 1350 ادامه داشت. او در این مدت نزد علمایی چون حضرات آیات فاضل، ستوده، محقق داماد، جوادی آملی، مقام معظم رهبری، علوی گرگانی، موسوی تبریزی، فاضل هرندی، فاکر، گرامی، شهید مصطفوی کرمانی و حقانی تلمذ کرد. سپس تا سال 1363 در مجتمع آموزشی ابوریحان بیرونی وابسته به دانشگاه تهران تدریس می کرد.

سوابق مبارزاتی:

حجت الاسلام و المسلمین یوسفعلی شُکری سابقه دستگیری های مکرر توسط ساواک در سال های 51 تا 57 را داشت و این به دلیل سخنرانی ها و فعالیت های گسترده علیه رژیم طاغوت بود که زندانی شدن چندین ساله در زندان های قزل قلعه، قصر، قم و ... را به دنبال داشت. اما او نهایتاً در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی از زندان های شاه آزاد شد.

سوابق اجرایی:

حجت الاسلام شکری سوابق اجرایی مختلفی از ابتدای انقلاب تا به امروز داشته است که در ادامه عنوان می شود:

تاسیس کمیته انقلاب اسلامی در بروجن از طرف جامعه مدرسین با حکم آیت الله طاهری خرم آبادی و در جوپار کرمان از طرف آیت الله مشکینی رحمت الله علیه

عضویت در هیئت هفت نفره حاکم شرع شرق استان تهران با حکم آیت الله بهشتی و مشکینی و منتظری 

فرمانده کمیته انقلاب اسلامی و امام جمعه موقت منطقه شمال ورامین 

مسئول بنیاد شهید انقلاب اسلامی قم از سال 1364 تا 1368 

مسئولیت بنیاد شهید انقلاب اسلامی شهر نیشابور از سال 1368 تا 1369

مسئولیت بنیاد شهید انقلاب اسلامی شهرری 1369 تا 1370

مدیرکل مددکاری بنیاد شهید انقلاب اسلامی از سال 1370 تا 1374

مدیرکل بنیاد شهید انقلاب اسلامی استان تهران از سال 1374 تا 1383

قائم مقام معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از سال 1383 تا 1384

انتخاب به عنوان مدیر نمونه ملی در سال 1379

انتخاب به عنوان مدیر نمونه استانی در سال 1378

انتخاب به عنوان مدیر برتر بنیاد شهید انقلاب اسلامی در سال های 1375 تا 1378

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران
مدیران