اولویت گمرک خراسان جنوبی فراهم کردن دستگاه ایکس ری است

اولویت گمرک خراسان جنوبی فراهم کردن دستگاه ایکس ری است

گروه استان‌ها- مدیر کل گمرکات خراسان جنوبی گفت: اولویت گمرک خراسان جنوبی فراهم کردن دستگاه ایکس ری است که سبب افزایش سرعت کار و حل مشکلات در حوزه بازرسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد رحیم‌زاده در دیدار با نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی ‌با بیان اینکه خدمت به مردم خراسان جنوبی افتخاربسیار بزرگی است و برای بنده وقتی کارم ارزش خواهد داشت که گرهی از مشکلات مردم رفع شود.

رحیم‌زاده با بیان اینکه با زیرساخت‌ها و کارهایی که انجام شده مسیر کار هموار شده است گفت: در حالی که بر اساس مصوبه مجلس، مدیریت واحد مرز مورد تاکید است و در این زمینه باید یک سازمان تصمیم گیرنده باشد و بقیه همراهی کنند اما عملا در اجرای این مصوبه با مشکلاتی مواجه هستیم و برخی اوقات همراهی نمی‌شود.

مدیرکل گمرک خراسان جنوبی با اشاره به ظرفیت‌های بالای خراسان جنوبی با بیان اینکه در حوزه عمرانی اگر بودجه‌ای باشد طرح‌ها را به سرانجام می‌رسانیم بیان کرد: تلاش می‌کنیم تا 17 هکتاری گمرک ساخته و طی چندماه آینده ساکن شویم.

رحیم‌زاده تاکید کرد: اولویت گمرک استان فراهم کردن دستگاه ایکس ری است که سبب افزایش سرعت کار و حل مشکلات در حوزه بازرسی می‌شود.

رئیس سابق سازمان بازارچه‌های مرزی خراسان جنوبی گفت: ‌فراه افغانستان استانی حاصلخیز است و تلاش می‌شود کشت فراسرزمینی چغندرقند را دراین منطقه رقم بزنیم.

علیرضا کفاشی اظهار داشت: بنده از پایه گذاران مرز ماهیرود بوده‌ام و می‌دانم که چه زحماتی در این مرز کشیده شده است.

وی با اشاره به افت صادرات در همه مرزهای کشور بیان کرد: طی 8 ماهه امسال 421 میلیون دلار صادرات از مرز ماهیرود انجام شده که از لحاظ ارزشی 66 درصد و وزنی 45 درصد رشد داشته که نشان دهنده عملکرد خوب گمرک است.

رئیس سازمان بازارچه‌های مرزی خراسان جنوبی ادامه داد: گمرک به عنوان سر راه بگیر، مطرح است و در واقع اگر قرار باشد کاری انجام نشود این گمرک است که جلوی آن را می‌گیرد و اگر قرار باشد کاری انجام شود باز هم گمرک بستر انجام آن را فراهم می‌کند.

کفاشی با تاکید بر برخورداری مرز ماهیرود از ایکس ریل بیان کرد: با توجه به اینکه ‌فراه استان حاصلخیز و پر آبی است به دنبال این هستیم تا  غیر از صادرات کالا به افغانستان بتوانیم طرح کشت فراسرزمینی چغندرقند را رقم بزنیم.

وی تصریح کرد: در این طرح به دنبال این هستیم تا چغندرقند در استان فراه کشت شود و برای تبدیل به قند و نیشکر به کارخانه قند درمیان بیاید و پس از تولید محصول، دوباره به خود افغانستان صادر شود.

رئیس سازمان بازارچه‌های مرزی خراسان جنوبی گفت: در این زمینه در حال انجام پیگیری‌هایی  از طریق وزارت اقتصاد و دارایی، جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت هستیم.

کفاشی با اشاره به اینکه امیدواریم با افزایش ترانزیت 5 هزار کامیون به 10 هزار کامیون در سال آینده، هم استان و هم کشور منتفع شوند افزود: با توجه به اینکه شرایط صادرات در مرز ماهیرود فراهم‌تر است بیشتر می‌توانیم کشور را یاری کنیم و شرایط اقتصادی را بهبود ببخشیم.

انتهای پیام/254/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران