استاندار خراسان جنوبی: طبس به لحاظ موقعیت جغرافیایی خاص نیازمند زیرساخت‌های ویژه است

استاندار خراسان جنوبی: طبس به لحاظ موقعیت جغرافیایی خاص نیازمند زیرساخت‌های ویژه است

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی گفت: شهرستان طبس به لحاظ وسعت، جمعیت و موقعیت جغرافیایی خاص، نیازمند زیرساخت های ویژه است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید مولانوری شمسی صبح امروز با بیان در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی شهرستان طبس، اظهار داشت: موقعیت جغرافیایی طبس در مسیر جاده های ترانزیتی اصلی که مسافرپذیری را به همراه دارد، ایجاب میکند زیرساختهای لازم در زمینه های جادهها، بهداشت و درمان تأمین گردد. 

وی با تاکید بر اینکه این موضوع با پروژه‌هایی که در سطح شهرستان در دست اجراست، به طور ویژه دنبال میشود افزود:با برنامه ریزی مناسب، همه توان را برای توسعه شهرستان به‌کار می‌گیریم. 

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به بازدیدهایش از پروژه‌های بهداشتی و درمانی طبس تصریح کرد: حوزه بهداشت و درمان باید به لحاظ تخصصی توسعه پیدا کند. 

ملانوری به پروژه‌های در دست اجرای دانشگاه علوم پزشکی در طبس اشاره کرد و متذکر شد: استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، همه با هم پیگیر هستیم که خدمات را به اندازه نیاز شهرستان توسعه دهیم. 

وی از شروع به کار پروژه اورژانس گفت و اظهار امیدواری کرد؛ بنا به برنامه ریزی های صورت گرفته این پروژه ظرف مدت یک سال به بهره برداری برسد و برای توسعه خدمات در حوزه درمان هم دو بحث راه اندازی بیمارستان قدیم یا احداث ساختمانی جدید مطرح است تا نیاز منطقه تأمین گردد که تصمیم گیری در این خصوص به کار کارشناسی و بررسی صرفه و صلاح منطقه نیاز دارد که امیدواریم به زودی در این خصوص تصمیم خوبی گرفته شود تا خدمات دهی به مردم بیشتر شود. 

وی به بازدید از پروژه احداث مسکن اقشار کم درآمد شهرستان نیز گریزی زد و گفت: بخش عمده ای از واحدهای در دست اقدام تحویل شده و مابقی با پیشرفت فیزیکی خوبی در حال اجرا است. 
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه دستگاههای خدمات رسان نیز تأمین زیرساختهای لازم برای این واحدها را در اولویت برنامه های خود دارند گفت: طبس به لحاظ وجود معادن غنی، واحدهای صنعتی، محصولات کشاورزی، گردشگری و.. از شهرستان های غنی استان و کشور است. 

ملانوری با اشاره به وجود 75 درصد ذخایر ذغالسنگ کشور در طبس تصریح کرد: برای بهره برداری از ذخایر معدنی، ایجاد واحدهای تولیدی و صنعتی و تأمین زیرساخت های گردشگری شهرستان باید فعال تر شویم و بخش خصوصی باید به طور ویژه سرمایه‌گذاری کند تا با بهره برداری از ظرفیت های شهرستان، شاهد رونق تولید، ایجاد اشتغال و تولید ثروت و درآمد باشیم و مردم نیز از شرایط مطلوب تری بهره مند شوند. 

همچنین در جریان سفر استاندار خراسان جنوبی به طبس وی از پروژه باند دوم محور طبس-یزد بازدید کرد .طول پروژه باند دوم محور طبس- یزد 340 کیلومتر است که 155 کیلومتر آن در جغرافیای استان واقع شده و با اقدامات اداره کل راه و شهرسازی تاکنون 13 کیلومتر آن به بهره برداری رسیده و زیر بار ترافیک رفته است. 

در حاضر دو بانده سازی 26 کیلومتر دیگر از این مسیر با پیشرفت فیزیکی 30 درصد در دست اقدام است و بنا به هدف گذاری های صورت گرفته تا پایان سال، پیشرفت فیزیکی پروژه به 40 درصد می رسد.

بنا به پیگیری های استاندار مبنی بر تأمین اعتبار مورد نیاز پروژه از طریق تهاتر بانکی، پیش بینی می شود 10 کیلومتر از این محور تا پایان سال مالی 99 -تیرماه 1400- به بهره برداری برسد و با توجه به اقدامات گسترده اداره کل راه و شهرسازی خراسان جنوبی در طبس، در حال حاضر 152 کیلومتر معادل 30 درصد از مجموع باندهای دوم در دست اجرا در سطح استان در حوزه این شهرستان اجرا می شود. علاوه بر این از مجموع 661 کیلومتر باند دوم اجرا شده در سطح استان، 170 کیلومتر در جغرافیای شهرستان طبس، زیر بار ترافیک است.

انتهای پیام/254/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران