تخت روانچی: غرب سیاسیکاری در برخورد با سلاح شیمیایی را کنار بگذارد
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد با محکومکردن هر نوع استفاده از سلاح شیمیایی، از کشورهای غربی خواست تا سیاسیکاری در برخورد با این نوع تسلیحات را کنار بگذارند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، مجید تختروانچی روز جمعه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع گزارش سازمان منع استفاده از سلاح شیمیایی درباره سوریه برگزار شد، با محکومکردن هر نوع استفاده از سلاح شیمیایی، از کشورهای غربی خواست تا سیاسیکاری در برخورد با این نوع تسلیحات را کنار بگذارند.
وی افزود: سیاسیکاری در برخورد با موضوعات مرتبط با سلاحهای شیمیایی اعتبار کنوانسیون و سازمان منع سلاحهای شیمیایی را خدشهدار میکند و غرب باید به رویه غیرحرفهای و مبتنی بر اغراض سیاسی خود در این زمینه پایان دهد.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل یادآور شد: ایران قربانی اصلی استفاده گسترده از سلاحهای شیمیایی در دوره معاصر است که کشورهای غربی در تولید آن به صدام کمک کردند و وقتی هم او بهصورت گسترده از این سلاح علیه شهروندان ایران و سپس اتباع عراق استفاده کرد، هیچ اقدامی در مقابل وی انجام ندادند.
تختروانچی افزود: بههمین خاطر، ایران بیشتر از هر کشوری هم به ماهیت غیرانسانی این سلاحها و هم به آثار زیانبار سیاسیکاری در برخورد با آنها واقف است.
وی تأکید کرد: از این رو، ایران استفاده از سلاح شیمیایی توسط هر کسی، در هر مکان و زمان و تحت هر شرایطی را محکوم میکند و خواستار اجرای کامل، مؤثر و غیرتبعیضآمیز کنوانسیون منع سلاحهای شیمیایی و تقویت اعتبار سازمان مربوطه است.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: بسیار تأسفآور است که طی چند سال اخیر، کشورهای غربی برای پیشبرد اهداف خود در ارتباط با پرونده شیمیایی سوریه، در شورای امنیت و سازمان منع سلاحهای شیمیایی بر اساس اغراض سیاسی خویش رفتار میکنند.
به گزارش ایرنا، تختروانچی اظهار کرد: نتیجه این اقدامات، ایجاد اختلاف در شورای امنیت و سازمان منع سلاحهای شیمیایی در برخورد با استفاده از این سلاحهای غیرانسانی و در نتیجه خدشهدار شدن اعتبار این نهادهاست.
وی تأکید کرد: این رویه، سابقه بسیار خطرناکی را در برخورد با موضوعات مرتبط با سلاحهای شیمیایی ایجاد میکند و باید به آن پایان داده شود.
انتهای پیام/