۱۲۰ هزار متر مکعب به ظرفیت منابع آب استان بوشهر افزوده می‌شود

120 هزار متر مکعب به ظرفیت منابع آب استان بوشهر افزوده می‌شود

گروه استان‌ها- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح‌های آب‌شیرین‌کن در ۱۳ سایت استان گفت: با تکمیل این پروژه‌ها در شبانه‌روز ۱۲۰ هزار متر مکعب به ظرفیت منابع آب استان بوشهر افزوده می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، عبدالحمید حمزه‌پور ظهر امروز در آیین رونمایی از دستاوردهای تحقیقاتی آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه خلیج فارس در بهره‌برداری از تکنولوژی‌های نوین حوزه آب اظهار داشت: استان بوشهر در بهره جستن از تکنولوژی‌های پیشرفته و نوین در این عرصه پیشتاز است که خدمات دانشگاه خلیج فارس بوشهر در خورتحسین است.

وی با بیان اینکه آب مهمترین ماده حیاتی پس از اکسیژن و هوا است گفت: تولید آب استاندارد، مطمئن و بهره‌جستن از شیوه‌های نوین بهداشتی کردن آب آشامیدنی همواره یکی از ضروریات مورد توجه قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر کمبود آبهای متعارف، سفره‌های زیرزمینی و سطحی در این استان را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: استفاده از روش‌های نوین در تولید آب و شیرین‌سازی آب دریا یکی از اولویت‌های مهم شرکت آبفای استان بوشهر است.

وی با اشاره به اجرای پروژه‌های تامین آب از طریق شیرین‌سازی آب دریا خاطر نشان کرد:طرح‌های آب‌شیرین‌کن در 13 سایت استان در حال اجرا است که با تکمیل این پروژه‌ها در شبانه‌روز 120 هزار متر مکعب به ظرفیت منابع آب استان بوشهر افزوده می‌شود.

حمزه‌پور، استفاده از ظرفیت دانشگاه برای بهره جستن از پساب‌ها و تصفیه آنها با حداقل مخاطرات زیست‌محیطی در سواحل خلیج فارس را مورد تاکید قرار داد و گفت: شرکت آبفای استان بوشهر از ظرفیت‌های زیادی در حوزه آزمایشگاهی، تولید منابع آب از دریا و دیگر حوزه‌ها دارد که تقویت پیوند دانشگاه با متخصصان این شرکت می‌تواند اهداف مورد نظر را در طرح‌های پژوهشی محقق کند.

وی، با بیان اینکه استان بوشهر با کمبود منابع آبی در داخل استان مواجه است گفت: در این راستا استفاده از فناوری‌های جدید برای تولید آب شیرین و شرب مورد توجه ویژه قرار دارد و همکاری با دانشگاه خلیج فارس به عنوان دانشگاه مادر مورد توجه است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به ساخت پایلوت سیستم کاهش سختی آب شرب افزود: این پروژه رسوب‌زدایی در خطوط شبکه انتقال و توزیع مورد استفاده قرار می‌گیرد که برای رسیدن به تولید صنعتی حمایت می‌شود.

حمزه‌پور یکی از عمده‌ترین مشکلات در خطوط انتقال و شبکه‌های توزیع آب را خوردگی و رسوب‌گذاری دانست و بیان کرد: این مهم سبب نزول کیفیت آب و کاهش عمر تاسیسات می‌شود.

وی، با بیان اینکه 36 پروژه تحقیقاتی کیفیت آب و پساب فاضلاب با تکنولوژی‌های جدید اجرا شد خاطره نشان کرد: ششمین دستاورد تحقیقاتی تحت عنوان کاهش سختی آب با 1.3 میلیارد ریال در هفته پژوهش و فناوری رونمایی شد.

انتهای پیام/190/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon