مراجعه جداگانه شرکت‌های دانش‌بنیان استان مرکزی به معاونت علمی و فناوری اصلاح شود

مراجعه جداگانه شرکت‌های دانش‌بنیان استان مرکزی به معاونت علمی و فناوری اصلاح شود

گروه استان‌ها- استاندار مرکزی گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت جداگانه به معاونت فناوری مراجعه می‌کنند و استانداری از روند این ارتباط‌ها بی‌خبر است و این یک نقطه ضعف برای ما به حساب می‌آید که نیازمند اصلاح این روند هستیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سیدعلی آقازاده شامگاه شنبه در جلسه جمع‌بندی مصوبات سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان مرکزی با اشاره به لزوم حمایت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: حوزه معاونت علمی و فناوری به سبب حساسیت و کار بسیار دقیق از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی افزود: سرکشی و نظارت مستمر و پی در پی بر طرح‌ها و برنامه‌های مراکز علمی یک الزام است و دانشگاه‌ها و شرکت‌های نوآور و دانش‌بنیان نیازمند حمایت هستند و حمایت‌های دو سال اخیر از این مرکزها سبب شده تا فعالیت پویاتری داشته باشند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: در دانشگاه اراک و آزاد فعالیت‌های بسیار خوبی به راه افتاده همچون مرکز فناوری مبین دانشگاه اراک که امروز راه‌اندازی شده است.

آقازاده عنوان کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان به صورت جداگانه به معاونت فناوری مراجعه می‌کنند و استانداری از روند این ارتباط‌ها بی‌خبر است و این یک نقطه ضعف برای ما به حساب می‌آید که نیازمند اصلاح این روند هستیم.

وی با اشاره به منابع آبی گفت: منابع آبی برخی از شهرستان‌ها همچون دلیجان، فراهان، زرندیه و ساوه نیازمند نمک‌زدایی است که برای رفع مشکل آب شهرستان فراهان وارد مذاکره شده‌ایم و با حمایت از شرکت‌های فناور در حوزه نمک‌زدایی درصدد رفع مشکل آب شرب شور و سرشار از املاح این شهرستان‌ها هستیم که در مرحله بعد توسعه و گسترش شرکت‌های دانش‌بنیان را در پیش دارد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: امروز شرکت‌های فناور در حوزه آبزی‌پروری و ایجاد گلخانه در مقیاس کوچک در روستاها فعال هستند و با حمایت کمیته امداد و استانداری از آنها در زمینه ایجاد اشتغال و پیشرفت مراکز دانش‌بنیان و نوآور و ایجاد بستر مناسب برای مهاجرت معکوس به روستاها استفاده می‌شود.

آقازاده با اشاره به مکان پارک علم و فناوری استان مرکزی گفت: دو پیشنهاد برای مکان‌یابی پارک علم و فناوری روی میز داریم که پیشنهاد نخست دانشگاه جامع اراک با 175 هکتار است که به تازگی سند آن به نام دانشگاه خورده و با مانع‌های متعددی مانند دور بودن از مرکز شهر و نبود برق و آب و تجهیزات لازم همراه است.

وی عنوان کرد: پیشنهاد دیگر محل شرکت صنایع اراک بوده که در اختیار یکی از بانک‌ها بوده و همه زیرساخت‌ها در آنجا مهیا است و اگر مشکلات مربوط به بانک برطرف شود گزینه مناسبی برای احداث پارک علم و فناوری استان مرکزی به شمار می‌رود.

استاندار مرکزی افزود: محل فعلی پارک فناوری هم راستا با اهداف و شرح وظایف این محل نبوده و از جمله عواملی است که مانع از به کارگیری توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود.

انتهای پیام/712/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران