کتیرایی: فدراسیون جهانی کاراته بیشتر به دنبال بیزینس بود تا ماندن در المپیک/ هروی بداند همیشه به قطار در حال حرکت سنگ می‌زنند


کتیرایی: فدراسیون جهانی کاراته بیشتر به دنبال بیزینس بود تا ماندن در المپیک/ هروی بداند همیشه به قطار در حال حرکت سنگ می‌زنند

مربی سابق تیم ملی کاراته گفت: با مرور اتفاقات سالیان اخیر مشخص بود که حضور در المپیک سیاست مسئولان فدراسیون جهانی نبوده و آنها بیشتر به دنبال بیزینس بودند.

علیرضا کتیرایی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص حذف کاراته از رقابت‌های المپیک اظهار داشت: در خصوص حذف کاراته از المپیک از دو سال پیش  صحبت بود و حتی از زمان المپیکی شدن کاراته  عنوان می‌شد که این اتفاق فقط مختص به المپیک توکیو‌ست و کاراته در المپیک پاریس حضور ندارد. صحبت‌ها که  در روزهای گذشته قطعیت پیدا کرد و قطعاً اتفاق بسیار تلخی برای جامعه کاراته دنیا بود.

وی تصریح کرد: با مرور اتفاقات سالیان اخیر مشخص بود که حضور در المپیک سیاست مسئولان فدراسیون جهانی نبود و آنها بیشتر به دنبال بیزینس و جیب خودشان بودند. نمونه این مسئله نیز برگزاری مسابقات متعدد کاراته وان در طول سالیان اخیر بود که هیچ مبنای علمی نداشت و فقط فدراسیون جهانی به دنبال درآمدزایی بود. مسابقاتی که یک ورزشکار در مدت کوتاهی مجبور بود از این سر دنیا به آن سر دنیا برود.

مربی سابق تیم ملی کاراته خاطرنشان کرد: در حذف کاراته نباید تقصیر را متوجه کمیته بین‌المللی المپیک بدانیم، چرا که مسئولان فدراسیون جهانی برای المپیکی ماندن کاراته هیچ کاری نکردند. حضور کاراته در المپیک توکیو نیز به خاطر پیگیری مسئولان کشور ژاپن بود و فکر می‌کنم فدراسیون جهانی کاراته اصلاً سیاست‌گذاری برای حضور در المپیک نداشت و نقشی متوجه آنها نیست.

کتیرایی تصریح کرد: در فدراسیون جهانی رشته‌های دیگر وقتی یکی از روسای فدراسیون تحت پوشش، انتخاب یا برکنار می‌شود، سریعاً واکنش می‌بینیم. اگر رئیسی بی‌دلیل برکنار شود، فدراسیون جهانی آن رشته ورود می‌کند، اما در کاراته اصلا چنین واکنش‌هایی دیده نمی‌شود. در کشور ما در این سال‌ها شاهد تغییرات زیادی در راس فدراسیون با انتخابات یا برکناری از طرف مسئولان ورزش کشور بودیم،  اما هیچگاه  فدراسیون جهانی عکس‌العمل نشان نداد و اصلاً این مسائل برای آنها مهم نیست.

وی در خصوص شانس کاراته برای بازگشت به المپیک گفت: خیلی سخت است و دلیل آن نیز اعضای فدراسیون جهانی کاراته است که هیچ تلاشی برای این موضوع انجام نمی‌دهند.  از طرفی کسانی که می‌خواهند رشته‌های خود را وارد المپیک کنند آدم‌های کوچکی نیستند و تلاش زیادی انجام می‌دهند. همین تلاش‌ها باعث شد تا با وجود برگزاری المپیک 2024 در فرانسه که یکی از مدعیان کاراته جهان است، این رشته راهی به مسابقات پیدا نکند و زور مقامات فرانسوی به هیئت اجرای IOC نرسد.

مربی سابق تیم ملی کاراته تاکید کرد: کاراته در سالیان اخیر همواره جز رشته‌های موفق ورزش کشور بوده است. در حال حاضر قرعه به نام نفرات فعلی تیم ملی افتاده تا در اولین و آخرین حضور المپیکی کاراته در این میدان حضور داشته باشند. از کادرفنی و ملی‌پوشان خواهش می‌کنم قدر این موقعیت را بدانند و همه تلاش خود را برای موفقیت انجام بدهند، چرا که دیگر فرصتی وجود ندارد. امیدوارم از این فرصت استفاده کنند و کاراته مانند همیشه کارنامه درخشانی از خود به جای بگذارد.

کتیرایی در خصوص سکوت 10 ماهه شهرام هروی گفت: متاسفانه در ورزش ما همیشه به دنبال این هستند که آدم‌های موفق را بزنند و انگار این موضوع در ماهیت ورزش ما اپیدمی شده است. هروی  باید بداند که از قدیم همیشه به سمت قطار در حال حرکت سنگی می‌زدند و با قطار ایستاده کاری ندارند. ضمن اینکه فدراسیون باید بیشتر از کادرفنی آقایان و بانوان حمایت کند.

دارنده دو مدال طلای بازی‌های آسایی خاطرنشان کرد: از رئیس فدراسیون کاراته خواهش می‌کنم حمایت خود را از کادرفنی تیم‌های ملی علنی‌تر کند تا یکسری افراد متوجه این حمایت قاطعانه   فدراسیون از کادرفنی تیم‌های ملی بشوند. متاسفانه وقتی این حمایت‌ها کمرنگ باشد برخی سواستفاده و تخریب می‌کنند. برخی دوستان انتقاد سازنده نمی‌کنند و به سمت تخریب حرکت می‌کنند و فدراسیون کاراته باید جلوی تخریب کادرفنی تیم‌های ملی را بگیرد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران