برادری: بیمه صندوق اعتباری هنری بیمه سرگردانی است/ نباید مدیران جشنواره فیلم فجر بعد از اتمام آن فاکتور میلیاردی منتشر کنند
روح الله برادری تهیهکننده سینما ضمن اشاره به مشکلات بیمه هنرمندان میگوید که باتوجه به کوچک شدن جشنواره فیلم فجر انتظار این است که مدیران آن فاکتور و بیلان مالی سنگین بعد از جشنواره ارائه نکنند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، طبق اطلاعاتی که به دست خبرنگار تسنیم رسیده است مشکلات بیمهای هنرمندان هنوز حل نشده است و مانند قبل هنرمندان سینما با مسائل بیمهای خود دست به گریباناند.
اینطور که برخی از اعضای خانه سینما به ما گفتهاند صندوق اعتباری هنر با وجود اینکه مدارک پزشکی را از ایشان دریافت میکند اما واریزهای لازم را صورت نمیدهد و بیشتر هنرمندان به نوعی سرگردان میشوند.
درباره موارد مراجعه هنرمندان به صندوق و عدم پاسخ مناسب و واریزیهای لازم، چهرههای زیادیاند که گلایهمندند و در این باره دردِدل دارند.
در این باره روح الله برادری به تسنیم گفت که من نیز خود تجربه تلخی دارم. من برای هزینه درمانی دندانپزشکی که غالباً هم سنگین است بعد از مراجعه به صندوق اعتباری هنر، تنها مبلغ 800 هزار تومان را گفتند که پرداخت میکنند. باوجود اینکه نسبت به هزینه صورت گرفته توسط خودم این مبلغ بسیار پایین بود و چند درصد را شامل میشود قبول کردم و مدارک را بهشان تحویل دادم.
بعد از آن مدتی منتظر ماندم تا این مبلغ را پرداخت کنند اما باوجود اینکه چندبار تماس گرفتم هنوز هزینه اعلام شده را پرداخت نکردند. این در حالی است که طبق آمارهایی که به تازگی منتشر شده است مبالغ میلیاردی دولت در اختیار ارشاد و خانه سینما قرار میدهد اما در بیمه مشکلات بیشمار است.
برای همین در یک کلام باید بگویم که بیمه صندوق اعتباری هنر بیمه سرگردانی است و من دیگر عطای آن را به لقایش بخشیدم.
بعد از این برادری در پاسخ به سؤال خبرنگار تسنیم درباره برگزاری جشنواره فیلم فجر نیز گفت که واقعیت امر من نیز با حضور مردم در این شرایط همهگیری کرونایی موافق نیستم. البته با تعطیلی کامل آن نیز مخالفم زیرا در هر حال جشن فیلم فجر با جشن پیروزی انقلاب همراه است اما انتظار این است که بیلان مالی و فاکتوری که مدیران جشنواره بعد از برگزاری آن میدهند باید با این برگزاری مختصر همخوانی داشته باشد نه اینکه یکباره بعد از اتمام جشنواره با فاکتوری 3 میلیاردی روبرو شویم.
سالهای قبل که ساخت سیمرغ را به کشورهای همسایه سفارش میدادیم همواره برای من سؤال بود که کشوری که موشک میسازد و از نظر فناوری جزو کشورهای رده بالا است چرا باید برای ساخت یک شیشه بلورین به کشورهای دیگر دست دارزی کند؟ البته سال قبل اینطور که گفته شد در داخل سیمرغها را تولید کردند که در صرفهجویی هزینهها فایده داشت و امیدوارم امسال نیز همین منوال پیش گرفته شود.
تهیهکننده سجاده آتش نیز بیان کرد که به نظرم باتوجه به مشکلات مالی و معیشتی حال حاضر مردم و هنرمندان اهدای جوایز مالی ضرورتی ندارد و میتوان این جوایز را به محرومین اختصاص داد تا نشانه همدردی مدیران و هنرمندان با مردم باشد.
انتهای پیام/