کمبود ۶۰هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور

کمبود 60 هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس اظهار کرد:‌ طرح جهش تولید دانش‌بنیان دست همه دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های علم و فناوری را در همه زمینه‌ها باز گذاشته است؛ امروز نزدیک به ۶هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که ۶۰هزار شرکت کمتر از رقم پیش‌بینی شده است.

حجت‌الاسلام احمد فلاحیسخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم درباره طرح "جهش تولید دانش‌بنیان" اظهار کرد:‌ طرح "جهش تولید دانش‌بنیان" از کمیسیون صنایع به کمیسیون آموزش آمد و علاوه بر جلساتی که در کمیته‌های تخصصی برگزار شده بود، 5 تا 6 جلسه نیز در کمیسیون آموزش به بحث گذاشته شد.

وی با بیان اینکه در کمیسیون آموزش بحث مفصلی روی طرح انجام شد، تصریح کرد:‌ بعد از بحث‌های مفصل و طولانی که در کمیسیون آموزش انجام شد، کار طرح جهش تولید دانش‌بنیان تمام و به صحن علنی مجلس شورای اسلامی فرستاده شد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "قرار بود این طرح این هفته در صحن علنی مطرح شود"، تأکید کرد: به‌خاطر مسائل بودجه و اصلاح ساختار، قانون انتخابات ریاست‌جمهوری و سؤال از وزرا، بعید می‌دانم که این هفته فرصتی برای ارائه این طرح در صحن علنی مجلس داشته باشیم.

فلاحی با اشاره به مزایای طرح جهش تولید دانش‌بنیان خاطرنشان کرد: این طرح در ابتدا 11 ماده بود که با اضافه‌شدن 2 ماده دیگر به طرحی 13 ماده‌ای تبدیل شد و می‌توانیم با قاطعیت بگوییم که طرح جهش تولید دانش‌بنیان ضمن آنکه دست همه دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های علم و فناوری را در همه زمینه‌ها باز گذاشته، از هر امکانی برای برداشتن موانع از پیش ‌پای دانش‌بنیان‌ها استفاده کرده است.

وی افزود: از آن‌طرف نیز بعضی قوانین که به دانش‌بنیان‌ها کمک می‌کرده، گنجانده و بعضی قوانین حذف شده است؛ ضمن آنکه بعضی جایگاه‌های معاونت‌ها عوض شده و در هرجا که مانعی وجود داشت اصلاح شده است. همه این تصمیمات در مسیر کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان است و امیدواریم با دفاع خوب در صحن علنی مجلس این طرح رأی بیاورد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "باید به افق 65هزار شرکت دانش‌بنیان برسیم"،‌ خاطرنشان کرد: ما امروز نزدیک به 6هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که 60هزار شرکت کمتر از رقم پیش‌بینی شده است و باید کمک کنیم آموزش کشور به سمت مهارتی‌شدن برود و با پشتیبانی از شرکت‌های دانش‌بنیان، علم تجاری‌سازی شود و مستقیم به‌خدمت جامعه بیاید تا با اصلاح ساختار آموزشی در آینده شاهد مشکلاتی نباشیم که فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها امروز با آن مواجه هستند.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon