اعلام جزئیات نخستین سرمایهگذاریها در طرح «همسرمایهگذاری» صندوق نوآوری
معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی، جزئیات نخستین سرمایهگذاریها در طرح «همسرمایهگذاری» صندوق نوآوری و شکوفایی را تشرح کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علی ناظمی، معاون سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست امضای توافقنامه همسرمایهگذاری صندوق نوآوری در طرحهای فناورانه پارکهای علم و فناوری با اشاره به ظرفیتهای به وجود آمده در صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار داد: ظرفیتهایی که در صندوق نوآوری فراهم شده است نیاز به حمایتها و پیشتیبانیهای دولتی دارد و برای تداوم فعالیتهای صندوق هیئت دولت هم باید نگاه ویژهای داشته باشد که باید این نگاه در لایحه بودجه هم دیده میشد.
وی درباره ورود صندوق به حوزههای بورسی کشور بیان کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی اقدام به راهاندازی تاسیس 7 صندوق جسورانه بورسی با سرمایه کل 900 میلیارد تومان کرده است و دو ابزار جدید "گرنت" و طرح "هم سرمایهگذاری و شتابدهندهها" را پیگیری کردهایم همچنین طی دو سال اخیر سرمایهگذاریهای صندوق رشد چشمگیری داشته است.
ناظمی تصریح کرد: ما برای رشد و توسعه فعالیتها تلاش کردیم از منابع مالی مختلفی استفاده کنیم البته همواره با چالشها مختلفی هم روبهرو بودهایم؛ به عنوان مثال ارزیابی طرحها همیشه پیچیدگیهای زیادی داشته است و یک کار بسیار تخصصی است.
وی ادامه داد: به همین دلیل ارزیابی طرحها برونسپاری شد و نهادهای تخصصی برای این کار ورود کردند؛ در کنار آن نیاز به سرمایهگذاریهای خطرپذیر بود که در همین راستا هم نهادهای تخصصی تامین مالی را پیشبینی کردیم و صندوقهای پژوهش و فناوری برای سرمایهگذاری در حوزه فناوری تاسیس شده است.
ناظمی خاطرنشان کرد: طرح «همسرمایهگذاری» به عنوان یکی طرح شد برای پروژههای مسئلهمحور تا 4 برابر میزان سرمایهگذاری بخش خصوصی برنامهریزی شد اما به بعد از اینکه سهم بخش خصوصی بیشتر شد از میزان سرمایه دولتی در این طرحها کاسته خواهد شد؛ این یکی از راهکارهای متفاوتی بوده که صندوق نوآوری و شکوفایی در چندین سال اخیر برای تأمین مالی به کار گرفته است.
وی افزود: تاکنون 17 پارک 35 طرح فناورانه به دبیرخانه صندوق ارسال کردهاند که با بررسیهای انجا شده با 7 رقم سرمایهگذاری 44.6 میلیارد تومان برای طرح هم سرمایهگذاری برگزیده شدند که امروز شاهد قراردادهای آنها هستیم. رقم سرمایهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی در طرحهای پذیرش شده 35 میلیارد تومان است.
به گزارش تسنیم؛ طرحهای مذکور به شرح زیر است:
طرح تولید صنعتی حلال GS4 از پارک علم و فناوری مازندران
طرح مرکز خدمات امنیت شبکه مدیریت شده از پارک علم و فناوری یزد
محصولات آرایشی و بهداشتی با منشا گیاهی از پارک علم و فناوری هرمزگان
تولید ادوات تراش لیزری با دقت میکرون از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان
زیبال از دانشگاه تهران
آمیار 24 از سوی پارک علم و فناوری قم
تولید لولههای خونگیری وکیوم PET با ظرفیت سالانه 107 میلیون عدد از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/