استاندار خراسان جنوبی: برنامههای فرهنگی بر اساس آداب و رسوم هر منطقه تدوین شود
گروه استانها- استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه در بحث اقامه نماز در مساجد و ادارات باید به دنبال کارهای خلاقانه باشیم گفت: برنامههایی که برای مناطق مختلف طراحی و تدوین میشود باید بر اساس آداب و رسوم، مسایل اجتماعی، فرهنگی و نیازهای موجود باشد
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حمید ملانوری عصر امروز در جلسه شورای اقامه نماز استان اظهار داشت: به جای اینکه به دنبال عملیاتی کردن بخشنامهها و کارهای تکراری باشیم باید به تناسب شرایط استان، فعالیتهایی جدید در دستور کار خود قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه فضای فرهنگی مناطق مختلف با هم متفاوت است تصریح کرد: برنامههایی که برای مناطق مختلف طراحی و تدوین میشود باید بر اساس آداب و رسوم، مسایل اجتماعی، فرهنگی و نیازهای موجود باشد.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه شورای اقامه نماز، ظرفیتی به منظور برنامهریزی و مدیریت برای اقامه نماز است گفت: ما در این شورا باید برای اقامه هر چه بهتر نماز در سطح جامعه برنامهریزی کنیم.
ملانوری متذکر شد: اینکه شورای اقامه نماز در این سطح به ریاست استاندار به عنوان نماینده عالی دولت و با حضور مدیران دستگاههای اجرایی متولی امور فرهنگی و عضوی از مجموعه دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار میشود، مبین همین موضوع است.
به گفته وی؛ تأثیرات برنامه ریزیهای شورای اقامه نماز در مسایل مختلف جامعه باید ساری و جاری شود و دستورکارهای کیفی و برگزاری مرتب جلسات شورا با حضور مدیران استان باید برگزار شود.
استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: در حوزه مدیریتی و مسئولیتی که به عهده داریم، تمام تلاش خود را میکنیم که کارها را به گونهای انجام دهیم که مورد پسند واقع شود و رضایتمندی مردم را حاصل نماید.
ملانوری افزود: همه ما بر این باوریم که کارهایمان باید رضایت خدا را هم به همراه داشته باشد و بر اساس اعتقادات دینی که داریم اگر نماز ما مورد قبول خدا واقع شود، بقیه کارها نیز پذیرفته میشود.
وی با اشاره به اینکه اگر قرار است کارهای اداری ما درست انجام شود و باید وجدان کاری داشته باشیم خاطرنشان کرد: مسئولیت پذیری، دست درازی نکردن به اموال بیت المال، رعایت حق الناس، جرأت، حسن خلق، مردمداری و مهربانی از ویژگیهایی است که به واسطه تقید به اقامه نماز در ما ایجاد میشود.
استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر آیه شریفه "النظافه من الایمان" متذکر شد: محیط و فضای مساجد و نمازخانه ادارات باید تمیز و مرتب و معطر باشد.
ملانوری افزود: گاهی بحرانها برای این به وجود میآیند که ما را به سرخط برگردانند تا دوباره و با شیوهای بهتر شروع کنیم، در این بحران کرونا هم که سلامت، نظافت و بهداشت فردی را نشانه رفته همین موضوع عینیت یافته است.
وی ادامه داد: در این بحرانی شرایطی بر جامعه تحمیل شد که به رعایت نظافت و بهداشت فردی توجه ویژهتری شود.
استاندار خراسان جنوبی به آمارهای ستاد ملی کرونا اشاره کرد و گفت: بر اساس این آمار 51 درصد ابتلائات ناشی از دورهمیهای خانوادگی است و این آمار به واسطه اعتقادات و باورهای مردم، در استان ما 65 درصد است.
ملانوری افزود: با توجه به اینکه شب یلدا را پیش رو داریم این موضوع باید در نمازهای جماعت به مردم تذکر داده شود که دورهمیهای شب یلدا را از طریق فضای مجازی برگزار کنند تا آسیبها کمتر شود.
وی اظهار امیدواری کرد: روزی را شاهد باشیم که نماز به معنای واقعی در محدوده استان اقامه میشود.
در این جلسه که با حضور تمام اعضا برگزار شد، دستورالعمل نحوه اجرای نماز در مساجد و نمازخانههای ادارات مطرح و مورد نقد و بررسی قرار گرفت که با تأکید استاندار مقرر شد این دستورالعمل در ستاد مدیریت بیماری کرونای استان نیز مطرح شود و بعد از تصویب نهایی به مساجد و ادارات ابلاغ شود.
انتهای پیام/ 252 / ع