تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهشکده بسیج دانشجویی منعقد شد

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهشکده بسیج دانشجویی منعقد شد

گروه استان‌ها- مسئول پژوهشکده "شهید علی یزدانی" بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان گفت: تفاهم‌نامه‌ای در حمایت از هسته‌های مسئله محور میان این پژوهشکده و دانشگاه سیستان و بلوچستان منعقد شد که گام بلندی در راستای حل مشکلات استان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، ایمان اکبری صبح امروز در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهشکده "شهید علی یزدانی" بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تفاهم در حمایت از هسته‌های مسئله‌محور گام بلندی در راستای حل مشکلات استان است.

 مسئول پژوهشکده شهید علی یزدانی بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در تفاهم‌نامه فی‌مابین دانشگاه سیستان و بلوچستان و پژوهشکده شهید یزدانی نکات مهمی در زمینه حمایت از هسته‌های مسئله محور وجود دارد. بعضی از تعهداتی که دانشگاه سیستان و بلوچستان جهت حمایت از هسته‌های پژوهش محور انجام می‌دهد شامل تبدیل و تألیف اسناد و مدارک علمی پژوهش‌ها و تبادل آنها، اعطای رزومه علمی به اعضای هسته‌ها و در اختیار قرار دادن امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی مورد نیاز هسته‌ها به ایشان است.

وی با اشاره به تعهدات پژوهشکده شهید یزدانی جهت حمایت از هسته‌های مسئله محور، گفت: حمایت مادی و معنوی از اعضای هسته‌ها در تعامل با سازمان‌ها و نهادهای استان، ارائه نظام مسائل مربوط به هر هسته و راهبری آنها و اعطای گواهی علمی به اعضای هسته در پایان کار، اهم تعدات پژوهشکده است. پژوهشکده شهید یزدانی در شش شاخه علمی "آب، صنعت، معدن، کشاورزی، انرژی و آموزش" فعال است و به مرور زمان و پیشرفت کار به علوم دیگر نیز وارد خواهد شد.

مسئله‌محوری باید در آیین‌نامه‌های دانشگاهی گنجانده شود

دُرمحمد کُردی تمندانی نیز در نشست انعقاد تفاهم‌نامه همکاری اظهار داشت: باید فکر مسئله محور، کار مسئله محور و هسته مسئله محور را در  سیاست‌ها و در  آیین‌نامه‌های خود بیاوریم و بر اساس آن یک نقشه راه درست را برای دانشجویان خود مشخص کنیم که به یک نقطه مطلوب برسد و نتایج آن یک شغل و یک کارآفرینی باشد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: استعدادها چه در منابع خدادادی و چه در بین دانشجویان فراوان هستند اما این استعدادها باید مسئله محور شناسایی شوند؛ وقتی اینها شناسایی شود می‌تواند باعث پیشرفت کشور شود بنابراین باید به جوانان میدان داده شود چرا که این طبیعت تکامل زیستی است.

کُردی تمندانی با بیان اینکه ما میدان مغناطیسی امور را برای جولان دادن جوانان تنگ کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: ما گمان می‌کنیم برای آن‌ها زود است که در مکان‌های مهم قرار بگیرند و سخن بگویند؛ در حالی که چنین نیست و اگر دانشگاه‌ها می‌خواهند موثر باشند باید مسئله محور باشند و حتی مدیران آن‌ها باید مسئله محور باشند؛ اگر دانشگاه‌ها نتوانند مشکلات را حل کنند بهتر است درب دانشگاه‌ها بسته شود.

وی با تأکید بر لزوم جلوگیری از هدر رفت منابع در دانشگاه، اظهار داشت: بودجه ما باید فازبندی داشته باشد یعنی به اندازه کاری که ما انجام می‌دهیم به ما بودجه تعلق گیرد؛ اینگونه تمام اعضای علمی تمام وقت خود برای کار کردن می‌گذارند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان تحریم ها فرصت خوبی برای درآمدزایی به کمک شرکت‌های دانش بنیان دانست و بیان کرد: سه هزار شرکت دانش بنیان در همین تحریم‌ها جوانه زده است. باید از هنگام ورود دانشجو به دانشگاه برای او برنامه داشته باشیم که در سه بعد اعتقادی، علمی و اخلاقی رشد کند؛ اینگونه است که او هم برای خود و هم برای جامعه فردی سالم، مسئولیت‌پذیر، موفق و مفید خواهد بود.

مدیر پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان نیز در این نشست اظهار داشت: در ابتدای سال که با ویروس کرونا مواجه شدیم پژوهشی انجام شد که حدود دو تا سه ماه به طول انجامید در زمینه تاثیرات فرهنگی و اجتماعی کرونا در زندگی مردم استان که نتایج جالبی را به همراه داشت. در حوزه ترویج جهاد علمی و گفتمان مسئله محوری ما سعی کردیم اقدامات خود را در این مسئله رسانه‌ای‌تر کنیم و توانستیم 30 محصول رسانه را تولید کنیم.

تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه‌ و پژوهشکده باب جدیدی در فعالیت‌های پژوهشکده شهید یزدانی باز می‌کند

حجت احسان‌منش خاطرنشان کرد: در حوزه شناسایی مسائل استان از بهمن ماه سال گذشته ما  در دو سطح عمومی و تخصصی شروع کردیم سطح عمومی را با راه‌اندازی سامانه ای به نام سامانه کندو در استان شروع کردیم که در این سامانه هر فرد از جامعه مسائل مدنظر خود را ثبت می‌کرد. ما در این موضوع اولین استان معرفی شدیم هم به لحاظ تعداد مسائل ثبت شده و کیفیت مسائل رتبه اول را کسب کردیم و دو نفر از دانشجویان بسیجی استان بین پنج نفر اول کشور معرفی شدند.

وی در رابطه با دوره "افرا" افزود: دوره علمی افرا که در میانه راه این دوره هستیم با ثبت‌نام دانشجویان سراسر کشور شروع شد که استان ما مشارکت خوبی داشته است این دوره در پنج محور صنعتی حمل و نقل، فناوری اطلاعات، هوافضا، پلیمر و نفت و گاز در حال تدارک است که از فردا به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

مدیر پژوهش و فناوری ناحیه بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: "طرح راه مهندسی" یک طرح جامع است و دانشجویان تازه وارد دانشگاه را شامل می‌شود و بسیار می‌تواند برای آینده دانشجویان مفید باشد در هفت گامی که نوشته شده است دانشجویان را با رشته خود آشنا می کند و آنان را با آینده شغلی خود آشنا می‌کنیم

احسان‌منش  گفت:  تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه‌ سیستان و بلوچستان و پژوهشکده شهید یزدانی باب جدیدی در فعالیت‌های پژوهشکده شهید یزدانی باز خواهد کرد؛ ما از دانشگاه سیستان و بلوچستان شروع کردیم و در روزهای آینده با دانشگاه زابل این تفاهم نامه را امضا خواهیم کرد که بتوانیم با این تفاهم‌نامه سرپنجه های استان را به هم متصل کنیم.

انتهای پیام/392/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon