برگزاری دوره "حکمرانی علم، فناوری و نوآوری" در دانشگاه عالی دفاع ملی
مدرسه حکمرانی شهید بهشتی زیرمجموعه دانشگاه عالی دفاع ملی، دورههای آموزش مقدماتی کوتاهمدت با عنوان "مکتب حکمرانی متعالی" برگزار میکند که یکی از دورههای مهم آن دوره "حکمرانی علم، فناوری و نوآوری" است.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ایران عزیز در آستانۀ قرن جدید خورشیدی و در شرایطی که نخستین گامهای خود را در پنجمین دهۀ انقلاب شکوهمند و غرورآفرین مردمی و دینی خویش برمیدارد، برای نیل به تمدن نوین اسلامی، علیرغم وجود ظرفیتها و مواهب خدادادی فراوان، با چالشها و نارساییهایی روبروست؛ برخی از این مشکلات ناشی از آگاهی ناکافی تصمیمگیران در قوای سهگانه و فشارهای استکبار جهانی است. بیشک برای غلبه بر چنین فشارهایی و دستیابی به اهداف مقدس انقلاب اسلامی لازم است تصمیمگیران بر شیوههای درست حکمرانی که منبعث از سیرۀ امامین انقلاب است، آگاهی یافته و آن را در همۀ حوزهها به کار ببندند؛ چنین مهمی جز از طریق آموزشهای صحیح حکمرانی مبتنی بر مبانی دین مبین اسلام قابل حصول نیست.
مدرسه حکمرانی شهید بهشتی، با تکیه بر رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) و در راستای بهبود و ارتقاء نظریهپردازی و محتواسازی، با رویکردی اسلامی، ایرانی میکوشد تا در پرتو طلیعۀ الهامبخش بیانیۀ گام دوم انقلاب اسلامی و با بهرهمندی از استادان و فرهیختگان برجسته در این زمینه، اقدام به برگزاری دورههای آموزش مقدماتی کوتاهمدت، با عنوان "مکتب حکمرانی متعالی (حکمت)" نماید.
از همین رو، مدرسه حکمرانی شهید بهشتی مفتخر است به عنوان اولین مدرسه حکمرانی کشور میزبان تمامی دغدغهمندان و علاقهمندان به دستیابی به اهداف گام دوم انقلاب، از جمله کارگزاران تقنینی، اجرایی و قضایی، پژوهشگران، دانشگاهیان و … برای شرکت در این دورهها باشد.
لازم به ذکر است که این دورهها برای اولین بار از اول دی ماه سال 1399 و به صورت مجازی و رایگان برگزار و در پایان این دوره نیز، برای شرکتکنندگان، گواهینامه معتبر صادر خواهد شد.
عناوین این دورهها شامل حکمرانی آب، حکمرانی اجتماعی، حکمرانی اقتصادی، حکمرانی انرژی، حکمرانی سیاسی، حکمرانی علم، فناوری و نوآوری، حکمرانی فرهنگی، حکمرانی فضای مجازی، حکمرانی کشاورزی، حکمرانی محلی و حکمرانی محیط زیست است.
یکی از دورههای مهم این مدرسه "حکمرانی علم، فناوری و نوآوری" است که سرفصلها و عناوین کلی آن دوره به شرح ذیل است:
- مفهومشناسی حکمرانی علم، فناوری و نوآوری
- تبیین وضعیت کنونی حکمرانی علم، فناوری و نوآوری در کشور
- تبیین و بررسی عوامل مهم و تاثیرگذار لزوم دستیابی به نظام حکمرانی متعالی در علم، فناوری و نوآوری با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی
- شناسایی و معرفی چالشهای کنونی برای دستیابی به حکمرانی متعالی علم، فناوری و نوآوری در کشور
- تبیین رابطه میان اقتصاد دانشبنیان و توسعه پایدار در زمینه دستیابی به حکمرانی متعالی در علم، فناوری و نوآوری
- شناسایی و معرفی ساختارهای مناسب دولتی و غیردولتی برای فراهم ساختن حکمرانی متعالی علم، فناوری و نوآوری در کشور
- ارائه راهکارها و پیشنهادها برای نیل به حکمرانی علم، فناوری و نوآوری متعالی در کشور
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
علم نافع/ تجربه موفق دانشگاه تهران در ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق "کارگزارهای علم و فناوری"
انتهای پیام/