آیتالله درّی نجفآبادی: خدمات مدافعان جبهه سلامت با مادیات قابل جبران نیست
گروه استانها ــ نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: به طوری که همه کشور صحنه مبارزه با این ویروس منحوس و تلاش در راستای حفظ و حراست از سلامت افراد جامعه شده و این خدمات و نجات جان انسانها با پول قابل قیاس نیست.
بهگزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی پیش از ظهر امروز در دیدار با اعضای مجمع خیرین سلامت استان مرکزی با اشاره اینکه سلامت رکن اساسی و مورد تاکید است اظهار داشت: نعمت سلامت، ایمان و ولایت، از نعمات ویژه الهی هستند و در صورتی که از نعمت سلامت محروم شویم به طور قطع فیوضات بعدی مانند ایمان، ایثار، اعتقاد، انسانیت و پرورش فضیلت هم ممکن نیست و از این رو سلامت از ارکان اساسی بوده و در فرهنگ دینی بسیار مورد تاکید است.
وی افزود: فقر مادی را در صورت سلامت بودن بدن میتوان جبران کرد اما فقر روحی انسان را متزلزل میکند و قطعا در صورت فراهم شدن سلامت روح، روان و جسم است که میتوان خود را برای تحولات عظیم روحی و معنوی آماده کرد و با توجه به این موارد میتوان گفت سلامت، بستر و زمینه مناسبی برای حرکت به سمت معنویات است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی تصریح کرد: مجاهدت کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا مصداق نجات و احیای انسانها بوده اما نجات معنوی انسانها بالاتر از این است.
دری نجفآبادی با اشاره به شهادت دانشمندان هستهای بیان کرد: حرکت در مسیر نجات انسانها از توطئههای خبیثانه و همین طور چنگال دشمنان و رهایی آنها از سیاهچالههای نفاق و نفوذ به منزله احیای آنها بوده و خیران سلامت هم در اردوگاه احیای انسانها به ارائه خدمت میپردازند.
وی ادامه داد: در واقع خیران سلامت جدای از کمکهای مالی، صادقانه به حیات انسانیت خدمت و به همان گونه که شهدا جانشان را در طبق اخلاص میگذارند، خیران سلامت و کادر درمان هم در مبارزه با کرونا تمام توان و وجودشان را به میدان آوردهاند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی عنوان کرد: به طوری که همه کشور صحنه مبارزه با این ویروس منحوس و تلاش در راستای حفظ و حراست از سلامت افراد جامعه شده و این خدمات و نجات جان انسانها با پول قابل قیاس نیست.
دری نجفآبادی افزود: امروز کادر درمان به منزله پیشقراولان و خیران سلامت به عنوان پشتیبان کادر درمان در جبهه سلامت خدمت میکنند، در روزهای نخست شیوع ویروس با کمبود اکسیژن رو به رو بودیم اما به کمک خیران این مشکل برطرف شد و امروز اهمیت و ارزش جبهه سلامت کمتر از جبهه 8 سال دفاع مقدس و مقابله با صدام و صدامیان نیست.
وی با اشاره به نقش خیران در احداث بیمارستان آیتالله خوانساری تصریح کرد: این مجموعه که حاصل تلاش مجمع خیران است در ایام کرونایی به داد حوزه بهداشت و درمان استان رسید و کار با کیفیت مطلوب و هزینه مناسب در حال انجام است.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: اما در ساخت بیمارستان ولیعصر با چالش رو به رو هستیم و امیدواریم به زودی پیمانکار مناسب انتخاب شود و در کمترین زمان ممکن شاهد بهرهبرداری از این پروژه باشیم تا با پر کردن خلاءهای موجود از سنگینی باری که بر دوش استان و حوزه سلامت است بکاهد.
دری نجفآبادی با اشاره به بیمارستان درحال ساخت ساوه هم ادامه داد: یکهزار و 400 متر مربع فضا در شهرستان ساوه آماده کردهایم که امکانات خوبی ارائه میشود، با توجه به امکانات حوزه سلامت در کشور، نسبت به کنترل افراد در ورود به کشور باید دقت شود و پس از قرنطینه اجازه ورود داده شود.
وی با اشاره به ولادت حضرت زینب از تلاش پرستاران قدردانی کرده و گفت: امیدواریم مردم به پاس زحمات این قشر فداکار نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی و کمک به قطع زنجیره ویروس تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به اهمیت وحدت حوزه و دانشگاه عنوان کرد: خانه، مسجد و دانشگاه مجموعههای متصل به هم با پیوند محکم هستند که محور این پیوند رسول اکرم(ص) بوده و مردم ایران اسلامی از ابتدای اسلام با تمام وجود وفادار به اسلام، اهل بیت(ع) و قرآن بودهاند و در نتیجه اهتمام به این پیوندهاست که شهید سلیمانیها و فخریزادهها پرورش یافتهاند.
دری نجفآبادی افزود: ایران اسلامی سرزمین بزرگان تاریخ است و استان مرکزی به عنوان خطه مشاهیر و مفاخر در این سرزمین به شمار میرود که 6 هزار و 200 شهید را در راه اسلام تقدیم کرده است، بنابراین باید قدردان این ظرفیت عظیم باشیم.
کمک 15 میلیارد تومانی خیران سلامت برای مقابله با کرونا
محسن ابدال، رئیس مجمع خیران سلامت استان مرکزی هم در این دیدار با اشاره به سطح فعالیت این مجمع گفت: مجمع خیران سلامت در تمامی شهرستانهای استان به جز شازند شعبه فعال دارد.
وی افزود: این مجمع علاوه بر فعالیت در بیمارستان آیتالله خوانساری در بیمارستان امیرکبیر نیز درخواست فعالیت و تشکیل شعبه مجمع را دارد.
رئیس مجمع خیران سلامت استان مرکزی تصریح کرد: علاوه بر کمک 15 میلیارد تومانی خیران سلامت در حوزه کرونا در سال گذشته، 14 میلیارد تومان هم توسط خیران جمعآوری شده است.
پیشرفت 55 درصدی فاز سوم بیمارستان آیتالله خوانساری اراک
همتی، رئیس مجمع خیران سلامت بیمارستان آیتالله خوانساری اراک هم در این دیدار با اشاره به پیشرفت فاز سوم بیمارستان آیتالله خوانساری گفت: در این فاز 55 درصد پیشرفت را شاهد هستیم، وسعت فاز سوم این مجموعه 4 هزار و 500 مترمربع است که تاکنون 100 درصد اسکلت آن انجام شده است.
وی بیان کرد: همچنین خرید بیش از 860 میلیون تومان لوازم و تجهیزات را داشتیم و از ابتدای امسال تاکنون 3 مرحله کمکهای مومنانه به منظور خانواده بیماران سرطانی توزیع شده که ارزش هر بسته معادل 400 هزار تومان بوده است.
رئیس مجمع خیران سلامت بیمارستان آیتالله خوانساری اراک ادامه داد: به منظور هزینه درمان برای خرید دارو و رفع مشکلات بیماران، هم 120 میلیون تومان مساعدت انجام شده است.
انتهای پیام/712/س