۲۸مجتمع گردشگری و اقامتگاه بوم‌گردی در آذربایجان‌غربی مجوز احداث گرفتند

28مجتمع گردشگری و اقامتگاه بوم‌گردی در آذربایجان‌غربی مجوز احداث گرفتند

گروه استان‌ها ــ معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان‌غربی گفت: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری بر عهده اداره کل میراث فرهنگی بوده و هم اکنون برای ۲۸ مجتمع گردشگری، هتل، مهمان‌پذیر و اقامتگاه‌های بوم‌گردی مجوزات لازم داده شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، آذربایجان‌غربی یک استان مرزی و همسایه با سه کشور خارجی است و استفاده از این ظرفیت مرزی می‌تواند به رونق گردشگری، اشتغال‌زایی و رفع بیکاری و در نتیجه رشد اقتصادی کمک کند.

تامین زیرساخت‌های گردشگری در هر منطقه، از مولفه‌های اساسی در توسعه آن است و به همین سبب در سالیان گذشته در آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه توجه بسیاری به ایجاد اقامتگاه‌ها مانند ساخت هتل و نیز توجه به اقامتگاه‌های بوم‌گردی شده است.

امروز برخی از اصحاب رسانه استان از برخی پروژه‌های گردشگری و حوزه سلامت آن بازدید کرده که برخی از این اماکن پذیرایی، تفریحی و اقامتی دارای ویژگی خاصی بودند، برای مثال هم اکنون یک مرکز بین‌المللی حوزه سلامت در شهر ارومیه در حال ساخت است.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی اظهار داشت: این پروژه که به عنوان بزرگترین مجموعه« آب‌درمانی» در سطح استان مطرح است،هم اکنون دارای 37 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و در مهر ماه 1400 افتتاح می‌شود.

محمد عبدلی بیان کرد: کاربری این پروژه نیز اقامتی، پذیرایی، درمانی و تفریحی-تفرجی با زیربنای سه هزار و 338 مترمربع بوده و 45 اتاق با 90 تخت در آن پیش‌بینی شده است.

وی افزود: تسهیلات مصوب پروژه مذکور 55 میلیارد ریال بوده و 100 درصد سرمایه‌گذاری آن نیز داخلی است و حتی زمین آن نیز توسط سرمایه‌گذار تامین شده و خوشبختانه تمامی زیرساخت‌های لازم و اولیه در محل موجود است.

ساخت هتل سه ستاره ممتاز در ارومیه با 30 میلیارد تومان اعتبار

در ادامه، اصحاب رسانه از یکی از واحدهای مسکونی و پذیرش مسافری در ارومیه بازدید کردند؛«محمدرضا ناصحی» مدیر این مرکز اقامتی گفت: برای این هتل سه ستاره ممتاز که شهریور امسال به بهره‌برداری رسید، مبلغ 30 میلیارد تومان هزینه شده است و دارای 11 طبقه، 28 اتاق و هفت سوئیت است.

وی افزود: این هتل‌آپارتمان دارای سه هزار و 500 مترمربع زیربنا بوده و برای 11 نفر به صورت مستقیم و 20 نفر عیرمستقیم ایجاد اشتغال کرده است.

28 مرکز گردشگری و اقامتی جواز فعالیت گرفتند

معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی آذربایجان‌غربی نیز گفت: ایجاد زیرساخت‌های گردشگری بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بوده و هم اکنون برای 28 مجتمع گردشگری، هتل، مهمان‌پذیر و اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی مجوزات لازم داده و تسهیلات لازم در اختیار آنها قرار داده شده است.

عبدلی با اشاره به اینکه «بوم‌گردی» مسئله‌ای نوپا بوده و به درستی شناخته نشده است اظهار داشت: زمانی که سرمایه‌گذار برای گرفتن تسهیلات به بانک مراجعه می‌کنند، بانک اعلام می‌کند که این طرح‌ها توجیه اقتصادی نداشته و به همین علت در برخی از موارد همکاری مطلوبی را انجام نمی‌دهند.

وی تاکید کرد: واحدهای بوم‌گردی دارای شرایطی است که از جمله آن، اینکه باید نما و بافت قدیمی داشته و از تمامی امکانات برخوردار باشد و یا اینکه این واحدها در جوار بناهای تاریخی و یا در کنار طبیعت بوده و ویژگی خاصی داشته باشد.

در ادامه، اصحاب رسانه از هتل سه ستاره در ارومیه بازدید کردند؛ این هتل در زیربنای هفت هزار مترمربع در 14 طبقه و دارای پیشرفت فیزیکی 85 درصدی بود.

«امیر جوشن» مالک این هتل بیان کرد: این هتل سه ستاره دارای 65 اتاق اقامتی، دو رستوران، یک تالار و یک سالن جلسات بوده و با سرمایه‌گذاری 47 میلیارد تومانی برای 50 نفر ایجاد اشتغال می‌کند.

ساخت نخستین مجتمع نمک‌درمانی ایران در ارومیه

در ادامه، خبرنگاران استان از مرکز گردشگری سلامت ارومیه بازدید کردند که به عنوان نخستین مجتمع نمک‌درمانی ایران شناخته خواهد شد.

«صابر واحد» مدیر این مرکز گردشگری اظهار داشت: مرکز گردشگری سلامت ارومیه در روستای هدف گردشگری بند ارومیه در حال ساخت است و در چهار طبقه ایجاد می‌شود.

وی بیان کرد: در این مرکز نمک درمانی، پیش‌بینی شده است تا علاوه بر ایجاد محیطی برای درمان بیماران مبتلا به آسم، برونشیت و زخم بستر، محیطی به عنوان مهدکودک‌نمکی برای استفاده و درمان کودکان و محیط درمانی حیوانات نیز ایجاد شود.

مالک مرکز گردشگری سلامت ارومیه اظهار داشت: نمک‌های استفاده شده در این مرکز، از سنگ نمک هیمالیا و پاکستان خواهد بود و برای 30 نفر به صورت مستقیم و 150 نفر به صورت غیرمستقیم ایجاد اشتغال می‌کند.

وی با اشاره به اینکه خاک‌برداری آن در اردیبهشت امسال آغاز شده است تصریح کرد: پیش‌بینی می شود که این پروژه در بهمن ماه سال 1400 به بهره برداری برسد.

واحد افزود: از دیگر ویژگی‌های این مرکز گردشگری سلامت، استفاده از لجن دریاچه ارومیه به عنوان درمان، درمان با نمک خشک، استفاده از بزرگترین تاپ سنتی ایران و ایجاد خط دوچرخه زیپ لاین است.

وی گفت: این پروژه هم اکنون دارای 20 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و خوشبختانه تمامی زیرساخت‌های لازم و اولیه در محل موجود است و مشکل و مانع خاصی بر سر راه این پروژه وجود ندارد.

انتهای پیام/7548/س

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon