گروه‌های جهادی می‌توانند به عنوان مددکار با سازمان زندان‌ها همکاری کنند

گروه‌های جهادی می‌توانند به عنوان مددکار با سازمان زندان‌ها همکاری کنند

گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی با اشاره به امور مشاوره در زندان‌ها گفت: گروه‌های جهادی می‌توانند به عنوان مددکار با سازمان زندان‌ها همکاری کنند.

گروه‌های جهادی می‌توانند به عنوان مددکار با سازمان زندان‌ها همکاری کنند
گروه استان‌ها ــ رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی با اشاره به ماموریت مددکاری در زندان‌ها گفت: گروه‌های جهادی می‌توانند به عنوان مددکار با سازمان زندان‌ها همکاری کنند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک ، محمدمهدی حاج‌محمدی عصر امروز در نشست صمیمی مسئولین جهادی فرهنگی و اشتغالزایی با رئیس زندان‌ها با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی و جهادی در زندان‌ها اظهار داشت: سؤال مهمی که همه ما باید از خودمان بپرسیم این است که آیا زندان می‌تواند محیط مناسبی برای ایفای ماموریت‌‌ها توسط مردم و گروه‌های جهادی باشد یا خیر؟ زندان در ماموریت‌های جهادی در چه سطح و جایگاهی قرار گرفته است؟

وی افزود: در یکی از بازدیدهای استانی از زندان‌ها بنده با رفیق دوران کودکی‌ام مواجه شدم و باتوجه به شناختی که از او داشتم انتظار دیدن رفیق دوران کودکی‌ام در زندان برای من غیرمنتظره بود، پس از پایان بازدید خودم را به او معرفی کردم و زمانی که من را شناخت در آغوش من گریست.

رئیس سازمان زندان ‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور خاطرنشان کرد: از او سوال کردم چه شد که سر از زندان درآوردی و در پاسخ جواب داد پدرم را از دست دادم و با فاصله‌ای اندک مادرم نیز فوت کرد و پس از آن در سانحه‌ای همسر و فرزندانم را نیز از دست دادم و مجموعه مشکلات و اتفاقات منجر شد تا در بیمارستان روانپزشکی بخش اعصاب و روان بستری شوم و بعد از ترخیص فشار روحی عجیبی من را گرفتار قرص‌های روان‌گردان کرد و پس از آن اعتیاد مستمر و دوری از خانواده من را به یک سارق حرفه‌ای تبدیل کرد.

وی عنوان کرد: باور کنید بخشی از جمعیت کیفری ما انسان‌هایی هستند که شاید اگر ما هم جای آن‌ها بودیم به چنین سرنوشتی مبتلا می‌شدیم، 

حاج محمدی تصریح کرد: کسانی که عملکرد دشمن و رسانه‌های دشمن را در رابطه با نظام جمهوری اسلامی رصد می ‌کنند خودشان اذعان دارند به اینکه پس از مشکلات اقتصادی بهترین و امیدوار کننده ترین اهرم برای خدشه و تخریب نظام جمهوری اسلامی "زندان" است.

وی بیان کرد: رسانه‌های معاند با شایعه و و دروغ پراکنی سعی میکنند زندان را به عنوان نشانه بارز سخت‌گیری، ظلم و بی اعتنایی نظام به حقوق انسانها و  زندانیان قلمداد کنند.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور افزود: برای زندانیان و مسائل پیرامون زندان باتوجه به اهمیت آن و به عنوان یک دغدغه مهم باید وقت بگذاریم زیرا با عدم سرمایه‌گذاری موجب خسارت و آسیب اجتماعی در جامعه می‌شود، مقام معظم رهبری در زمینه رسیدگی به امور خانواده زندانی ها و آسیب‌های اجتماعی نگرانند و تاکید فرموده اند: مراقب باشید و نگذاریدخانواده زندانی بیچاره شود.

بیشتر بخوانید
هیچ مورد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا در زندان‌های اردبیل مشاهده نشده است + فیلم‌

رئیس سازمان زندان‌ها: 71 درصد زندانیان را افراد کم‌سواد تشکیل می‌دهند

حاج محمدی ادامه داد: در رابطه با زندان‌ها امام خمینی(ره) می‌فرمایند زندان باید دانشگاه شود و در ادامه نیز مقام معظم رهبری عنوان کرده‌اند زندان باید آموزشگاه نیکی ها شود و این تاکید و تصریح ما را مطمئن می‌کند که در زندان‌ها باید اتفاق فرهنگی و تربیتی بیفتد

وی افزود: برخی‌ها را گویا زمانه باید درس بدهد و بخشی از این انسان‌ها در زندان نتیجه اشتباهات خود را با تمام وجود چشیده‌اند و دیگر نیازی به موعظه و نصیحت ما ندارند و امام خمینی(ره) می ‌فرمایند زندان باید مدرسه تربیت و آموزش  اخلاقی باشد و طوری عمل کنید که به اسلام و انقلاب علاقه مند شوند.

رئیس سازمان زندان ‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با اشاره به تشکیل قرارگاه شهید لاجوردی در استان مرکزی ادامه داد: در دیداری که با خانواده این شهید گرانقدر داشتم همسر ایشان بیان کردند که یک روزی به دکتر مراجعه کردم و زمانی که پزشک خانم متوجه شدند من همسر شهید لاجوردی هستم، مرا در آغوش کشید و گفت من در گذشته از اعضای منافقین بودم شوهر شما مرا نجات داد.

حاج محمدی تصریح کرد: گاهی جا به جا کردن قلب‌ها از جا به جا کردن کوه‌ها دشوارتر است و اگر ما بتوانیم باعث تغییر فکر و نگرش اشتباه یک زندانی شویم کار عظیمی کرده ایم و اگر برای سرمایه انسانی موجود در زندان‌ها زمان و انرژی نگذاریم و از میان آنها یارگیری نکنیم و کوتاهی صورت بگیرد دشمن در آن طرف روی آن سرمایه گذاری می‌کند و یارگیری میکند.گواه این مطلب اعترافات مجرمان وهابی و تکفیری هستند که عنوان می‌کنند به ما گفتن شما تا زمانی که دستگیر نشده اید برای ایفای ماموریت خود تلاش کنید و به هیچ عنوان نگران نباشید پس از دستگیری نیز زندان مکان خوبی برای جذب افراد است.

حاج محمدی افزود: برخی از جوانان بزهکاری که ما آنها را مورد نکوهش قرار می‌دهیم افرادی هستند که موضوعات و توصیه‌هایی که ما بارها و بارها شنیده ایم آن ها از این توصیه ‌ها بی اطلاع بودند.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور عنوان کرد: زندان از فرهنگی‌ترین بخش‌های قوه قضائیه است و ما به آدم‌هایی دسترسی داریم که با تغییر نگرش آنها یک زنجیره تحولی رخ می‌دهد و همین افراد منجر به تغییر افراد دیگری که ما به آنها دسترسی نداریم، می‌شوند.

وی بیان کرد: زندانی تصور می‌کند از نظام سیلی خورده و با رفتار قهرآمیز نظام مواجه شده ولی دستگیری از خانواده او ما را در تغییر نگاه و نگرش او و تاثیر پذیری از برنامه های تربیتی موفق میکند.

حاج محمدی تصریح کرد: شهید چیت سازیان در دوران دفاع مقدس و اوج جنگ از رسیدگی به امور زندانی‌ها غافل نمی‌شدند و به دوستان خود توصیه می‌کردند به زندان‌ها بروید و ما نیز با پیروی از راه آن شهید باید برای امور مربوط به زندان ‌ها پیگیری کنیم.

رئیس سازمان زندان‌ها و اقدامات تامینی و تربیتی کشور با اشاره به ماموریت مددکاران زندانها در امر اصلاح و تربیت اضافه کرد: در اسفندماه سال گذشته رئیس محترم قوه قضائیه دستورالعمل مشارکت نهادهای مردمی با قوه قضائیه  را صادر کردند که براساس آن امکان همکاری گروههای مردمی در برخی از ماموریتهای قوه قضائیه از جمله سازمان زندانها فراهم شد.

 

انتهای پیام/
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon