پیگیری شبکه‌های خارجی تلویزیون یک سال بعد از ترور "حاج قاسم"

پیگیری شبکه‌های خارجی تلویزیون یک سال بعد از ترور "حاج قاسم"

شبکه‌های برون‌مرزی صدا و سیما به عنوان اهرم قدرت در دفاع از امنیت ملی ایران دارای این قابلیتند که نشان دهند کدام دولت‌ها، صلح جهانی را به خطر انداخته‌اند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، به یک دهه اخیر نگاه کنیم؛ آمریکا و انگلیس مدت‌ها تلاش کردند بهانه‌ای برای تحریم ایران بیابند تا بتوانند ضرباتی را که به اقتصاد و صنعت ایران می‌زنند، منطقی جلوه دهند. هدف آن‌ها این بود که مردم ایران در سختی قرار گیرند و توسعه اقتصادی کشورمان نیز به چالش کشیده شود؛ اما نیاز داشتند دستکم برای مردم کشورهای غربی چنین وانمود کنند که تحریم ایران برای حفظ صلح جهانی لازم است.

در نهایت کار به جایی رسید که آمریکا به جای نیروهای نیابتی‌اش (مانند منافقین) خود دست به ترور بزند و از معروف‌ترین سردار ایران (آن هم در حال نبرد با داعش) تا پروفسوری در رشته فیزیک را ترور کنند. اکنون این سؤال را باید در رسانه‌ها مطرح کرد که آیا این اقدامات تروریسم نیست؟ آن هم از نوع دولتی؟

رسانه‌های برون‌مرزی ایران در حال حاضر بهترین ابزار برای مطرح کردن این پرسش در عرصه بین‌المللی است. از آنجا که بخشی از مخاطبان شبکه‌هایی مانند پرس‌تی‌وی را نخبگان جهان تشکیل می‌دهند بهترین زمان برای تحت فشار قرار دادن و پیگرد بین‌المللی قاتلانی مانند ترامپ به جرم تروریسم بین‌المللی است.

در عین حال با توجه به تأثیری که این تلویزیون‌ها در شبکه‌های آلترناتیو دیگر جهان دارند، می‌توان به مقابله با همه تلاش‌های رسانه‌ای پرداخت که واشنگتن و لندن در یک دهه اخیر به کار بستند تا ایران را خطری برای صلح جهانی نشان دهند.

فعالیت رسانه‌ای در خصوص مقابله با ترور برگزیدگان ایران از جمله وظایف رسانه‌های برون‌مرزی کشورمان است. اصولاً یکی از اهداف مهم از راه‌اندازی چنین شبکه‌هایی در راستای تأمین امنیت ملی و سرزمینی ایران بوده و خواهدبود.

به یک سال قبل نگاه کنیم

رئیس جمهور وقت آمریکا بلافاصله بعد از ترور فجیع سپهبد ایرانی شهید سلیمانی و معاون یک سازمان نظامی قانونی عراق (شهید ابومهدی جمال جعفر) آن را اقدام دولت آمریکا دانست و به آن افتخار کرد. نخست وزیر انگلیس نیز در پارلمان کشورش از این اقدام حمایت کرد و تروریسم آمریکا را تأیید کرد.

با این حال همه دیدیم که امکان فریب افکار عمومی نه تنها در منطقه بلکه در سراسر جهان از آمریکا گرفته شد و همه ترامپ را محکوم کردند. باز هم نه تنها در کشورهای دور دست آمریکای لاتین همه از حقیقت این جنایت آگاه شدند و برای شهید سلیمانی به عنوان یک قهرمان مظلوم مجلس یادبود برگزار کردند بلکه حتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا نیز در اعلام کرد این اقدام ترامپ اشتباهی بزرگ علیه منافع آمریکا بود که خسارت بسیاری به بار آورد آن هم بدون هیچ منفعتی برای واشنگتن.

مساله فقدان مخابره خبر تروریسم دولتی آمریکا نبود بلکه تشیع شگفت‌انگیز و بی‌سابقه‌ای که در سراسر ایران و شهرهای بزرگ عراق برگزار شد و توسط رسانه‌های برون‌مرزی به جهان نشان داده شد، اثبات کرد که این شهیدان چه عزتی در ایران و عراق دارند. از دیگر سو مشخص شد کسی تروریست است که شبانه افراد را در فرودگاه مسافربری بغداد با پهپاد جنگی هدف می‌گیرد و به آن می‌بالد یعنی شخص رئیس جمهور وقت آمریکا.

این ماجرا فشار فزاینده‌ای برای ترامپ به همراه داشت؛ آن‌ها تصور می‌کردند به راحتی می‌توانند شخصی را بکشند و بگویند برای صلح کشتیم و مفتخر هم باشند اما ورق برگشته بود. تیر تبلیغاتی غرب کمانه کرد و به پیشانی کاخ سفید نشست. دست آمریکا در عراق بسته شد و ارتش آمریکا مجبور شد در موضع انفعالی قرار گیرد. (برای اولین بار در صد سال گذشته) 

اکنون بیشترین نیاز را به این رسانه‌ها داریم

 یک سال بعد از ترور در فرودگاه بغداد توسط آمریکا، انگلیس و اسرائیل، آن‌ها جنایت دیگر آفریدند و پروفسور فیزیکدان ایرانی را ترور کردند. این بار دیگر جرأت نداشتند مسئولیت آن را با افتخار قبول کنند و سیاست ابهام را در پیش گرفتند.

آن‌ها از قابلیت‌های رسانه‌ای استفاده کردند که نشان دهند موفق به ترور این دانشمند ایرانی شده‌اند تا برنامه‌های صنعت هسته‌ای ایران را متوقف سازند، آن هم بدون قبول مسئولیت جنایت تا فشار افکار عمومی داخل را نیز از روی خود بردارند، چرا که مخاطبان بخش فراملی رسانه‌های غربی با سرویس داخلی آن‌ها کاملاً متفاوت است.

اکنون روشنگری رادیو و تلویزیون‌های برون‌مرزی به ویژه پرس‌تی‌وی، العالم و الکوثر و... ضدتروریسم غرب باید بیشتر نمود یابد. اکنون وقت آن است که بیشترین فشارهای رسانه‌ای به غرب وارد شود.

از طرف دیگر مظلومیت ایران و حق این کشور در دفاع از امنیت ملی و حیات شهروندانش گوشزد شود. همچنین این شبکه‌های برون‌مرزی می‌توانند با کمپین‌های رسانه‌ای و تلاش برای بازتاب آن در سایر رسانه‌های آزاداندیش و مخالف غرب خواستار محاکمه اشخاصی مانند ترامپ شوند که رسماً ترور سپهبد شهید را برعهده گرفت.

از آنجا که شهید سلیمانی در مأموریتی دیپلماتیک قرار داشته و در کشور ثالث توسط یک ارتش با دستور رسمی رئیس آن کشور ترور شده، رسانه‌های جهان باید خواستار پیگرد مقامات آمریکا شوند.

همچنین به دلیل وجود نام شهید فخری‌زاده هم در قطعنامه‌های شورای امنیت و هم در سخنرانی تهدیدآمیز نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی می‌توان تشکیل دادگاهی بین‌المللی برای کشف حقیقت و تحت پیگرد قرار دادن جهانی مظنونان این ترور را که بیشترین منفعت را از این ترور برده‌اند، خواستار شد. ( مشابه دادگاه بین‌الملی ترور رفیق حریری)

تلویزیون‌های برون‌مرزی ما به عنوان اهرم قدرت در دفاع از امنیت ملی ایران دارای این قابلیند  که نشان دهند کدام دولت‌ها، صلح جهانی را به خطر انداخته‌اند.

اکنون بیشترین نیاز را به رسانه‌های برون‌مرزی‌مان چون پرس‌تی‌وی، هیسپان‌تی‌وی، سحر، العالم و… داریم تا آنچه غرب و نیز رژیم‌های سعودی و صهیونیستی نمی‌خواهند در داخل کشورهای غربی به نمایش درآید توسط تلویزیون‌هایی مانند پرس‌تی‌وی مقابل دیدگان نخبگان غربی و فعالان اجتماعی آن جوامع قرار گیرد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon