واعظ آشتیانی: مدیرعاملی مددی با اما و اگر همراه بود/ به انتخابات فدراسیون فوتبال خوشبین نیستم!

واعظ آشتیانی: مدیرعاملی مددی با اما و اگر همراه بود/ به انتخابات فدراسیون فوتبال خوشبین نیستم!

مدیرعامل پیشین استقلال اعتقاد دارد عدم امضای حکم مدیرعامل جدید باشگاه توسط رئیس هیئت‌مدیره و سلب اختیارات از او، نشان‌دهنده اما و اگر در انتخاب اوست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، امیر رضا واعظ آشتیانی درباره سلب اختیارات هیئت‌مدیره باشگاه استقلال از احمد مددی، مدیرعامل جدید این باشگاه اظهار داشت: بر اساس قانون تجارت، مدیرعامل باشگاه توسط هیئت‌مدیره انتخاب می‌شود و هیچ اختیاری ندارد. بر اساس اساسنامه باشگاه یا شرکت، هیئت‌مدیره بخشی از اختیارات خود از جمله اخراج یا استخدام‌ها را به مدیرعامل تفویض می‌کند. ظاهراً اخراج و استخدام در باشگاه در اختیار هیئت‌مدیره است که غیرقانونی نیست و هیئت‌مدیره می‌توانست آن را تفویض کند یا نکند.

وی با بیان اینکه این موضوع نشان می‌دهد اعضای هیئت‌مدیره نسبت به  استخدام‌ها و اخراج‌ها حساسیت دارند، تصریح کرد: هیئت‌مدیره مطابق اساسنامه باید پنج عضو داشته باشد. این هیئت‌مدیره یک عضو  نداشت، یک عضو استعفا کرده بود و رئیس هیئت‌مدیره هم مخالف انتصاب مدیرعامل بوده است. یعنی مدیرعامل جدید باشگاه با دو رأی انتخاب شده که شکننده است.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درخصوص انتشار اطلاعات نشست هیئت‌مدیره بیان کرد: برخی اطلاعات جلسه منعکس شده که اقدامی غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی بود. معمولاً انتشار این اطلاعات توسط کسانی است که حرف آنها در جلسه نافذ نبوده و برای تبرّی جستن از تصمیمات، چنین کاری می‌کنند تا بگویند ما نبودیم.

واعظ آشتیانی که با برنامه «تهران ورزشی» رادیو تهران گفت‌وگو می‌کرد، در ادامه گفت: دو نفر حکم مدیرعامل را امضا کردند اما انتخاب مدیرعامل جای شکر دارد. امیدوارم فرد منتخب، منویات هیئت‌مدیره را به درستی انجام و باشگاه را از شرایط فعلی نجات دهد. آنها باید از اختلافات پرهیز کنند. در هیئت می‌توان تضارب افکار داشت اما رأی اکثریت ملاک است و اقلیت که با انتشار اخبار جلسه موضعگیری می‌کنند، کاری غیراخلاقی انجام می‌دهد.

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال اینستاگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مدیرعامل باشگاه با اختیارات محدود، اعتماد به نفس لازم را دارد و به اندازه کافی از او تبعیت می‌شود یا خیر، خاطرنشان کرد: حق هیئت‌مدیره است که اختیارات را مشخص کند اما وقتی مدیرعامل برای مسائل تنبیهی باید اجازه بگیرد، اختیارات کامل به او داده نمی‌شود و انتخابش با 2 رأی انجام شده است، یعنی انتخاب او با اما و اگر همراه بوده است. مدیرعامل در این شرایط احساس کسری در تصمیماتش می‌کند.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال درباره نقش وزارت ورزش در انتخاب مدیران عامل سرخابی‌ها اظهار داشت: شک نکنید مدیران عامل استقلال و پرسپولیس با چراغ سبز وزارت ورزش انتخاب شده است. هیئت‌مدیره پنج عضو دارد که جلسات با سه عضو می‌تواند برگزار شود. مدیرعامل با اکثریت آرا یعنی دو رأی انتخاب می‌شود، اما تحلیلم این است که این شرایط تداوم ندارد. مخالفت با مدیرعامل حق عضو هیئت‌مدیره است اما وقتی بحث آرامش و اداره باشگاه با شرایط خوب به میان می‌آید، باید از برخی موضوعات صرفنظر کرد.

« اگر یک نفر مخالف انتخاب یک مدیرعامل است، باید به گونه‌ای وانمود کند که همه با مدیرعامل جدید موافق هستند.»، واعظ آشتیانی ضمن بیان این جمله گفت: ای کاش اختیارات را که از حقوق هیئت‌مدیره است، تفسیر می‌کردند تا مدیرعامل با اقتدار بهتری باشگاه را  اداره کند. حالا که مدیرعامل با مخالفت رئیس هیئت‌مدیره انتخاب شده است، شرایط فعلی را متزلزل می‌دانم و نگاه خوبی وجود ندارد. کاش از ابتدا با اقتدار پیگیری می‌کردند تا استقلال به آرامش برسد.

وی درمورد حاشیه‌های استقلال در فینال لیگ برتر کشتی و اینکه آیا دلیلی داشت که آبی‌ها در این رشته فعالیت کنند یا خیر، تصریح کرد: باید باشگاه‌ها را ساماندهی و ساختار آن را مشخص کنند. استقلال و پرسپولیس در گذشته باشگاه بودند، اما الان دو تیم فوتبال هستند و باشگاه‌ها باید در سایر رشته‌ها فعال شوند. تشخیص باشگاه استقلال این بوده که وارد کشتی شود. اتفاقات فینال کشتی می‌تواند برای استقلال و کشتی حاشیه‌ساز باشد. ای کاشش قبل از ورود به موضوع، ساختارسازی می‌کردند و با تدبیر و اولویت‌بندی وارد رشته‌های دیگر می‌شدند.

واعظ آشتیانی همچنین در گفت‌وگو با برنامه «صبح و ورزش» راجع به انتخابات فدراسیون فوتبال به رادیو ورزش گفت: به اعتقاد من فرقی نمی‌کند که رئیس فدراسیون ورزشی باشد یا خیر. مهم این است که با واژه‌ها و موضوعات مدیریت آشنا و با تجربه باشد.

وی در پاسخ به این سوال که شما از بین اهالی فوتبال که با آنها کار کرده اید، آیا چهره‌هایی را می‌بینید که شرایط مدیر بودن را داشته باشند، تصریح کرد: برخی مواقع شنیده می‌شود که فلان کس آدم آرامی است پس برای مدیریت مناسب است. واقعاً من تعجب می کنم. اتفاقاً مدیر موفق کسی است که آزار داشته باشد؛ یعنی موضوعات مهم را به تعبیری خوب شخم بزند و ایجاد آزار برای بی‌خاصیت‌ها بکند. او باید سازمان و تشکیلاتش را به سمتی ببرد که بهره وری از خود نشان بدهد.

مدیرعامل پیشین باشگاه استقلال همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به تغییراتی که در اساسنامه به وجود آمده، امیدوار هستید که رئیس خوبی انتخاب شود، عنوان کرد: امیدوارم این اتفاق بیافتد. حسم می‌گوید فرد منتخب آن چیزی که اهالی فوتبال و علاقه‌مندان به فوتبال می خواهند را محقق نمی‌کند. وقتی جامعه فوتبال را رصد می کنم؛ افرادی که می خواهند کاندیدا شوند را می‌بینم و ویژگی‌های آنها را لحاظ می‌کنم به این نتیجه می رسم. ما از این دست مدیرانی که فهم سیستمی فکر کردن ندارند و صرفاً به تعبیر خودشان هیئتی امور را اداره می کنند، کم نداریم.

وی ادامه داد: ما کسانی را می‌خواهیم که شاخصه‌های اقتصادی شدن ورزش فوتبال را خوب بدانند. وقتی رصد می‌کنم، افرادی دیده نمی‌شوند که شاخصه‌های اقتصادی شدن این ورزش را دنبال کند. نکته مهمتر از همه این است مدیر از مبانی فرهنگی جامعه ورزش و بالاخص فوتبال آگاهی داشته باشد. زمانی می توانیم از یک مدیر به عنوان مدیر موفق یاد کنیم که توسعه را خوب بفهمد. یکی از شاخصه های توسعه، آینده‌نگری یا آینده پژوهی است. در بین این افراد واقعاً چه کسانی را می‌بینیم که یک نگاه توسعه گرا با ویژگی آینده نگری داشته باشند. لذا بنده زیاد خوشبین نیستم؛ اما امیدوارم که اشتباه کنم.
انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon