دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تلویزیونهای ماهوارهای مهمترین مرجع مردم نیست/ مخاطب رسانه ملی افزایش یافته است
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به افزایش مخاطبین صدا و سیما اشاره کرد و فیلم "پاستاریونی" امشب همزمان با شروعِ برنامه جدید شبکه سلامت، پخش میشود.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، در بسته خبری امروز رادیو و تلویزیون، خبرهایی همچون پخش فیلم سینمایی "پاستاریونی" سهیل موفق، برنامه جدید شبکه سلامت و روایت دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از افزایش مخاطبین رسانه ملّی آمده است که میتوانید همراه با جزئیات در ادامه بخوانید:
تماشای «پاستاریونی» از تلویزیون
فیلم سینمایی «پاستاریونی» به کارگردانی سهیل موفق دوشنبه بعد از خبر ساعت 24 روی آنتن شبکه پنج میرود.
در این اثر سینمایی گوهر خیراندیش، سام درخشانی، بهاره رهنما، محمد نادری، مهتاب ثروتی، حسن علیرضایی، حمید سپید نام، امید روحانی به هنرمندی پرداختهاند.
«پاستاریونی» داستان غذاها است، فیلم با بریانی اصفهانیها شروع میشود و کوشان وقتی رستوران پدرش در تهران را ورشکسته میبیند، قصد دارد که بریانی به جای رستوران فست فود پدرش در تهران باز کند. رستورانی که به دلیل رقیب بسیار قدرتمند و مجلل در آن گوشه خیابان رونق خود را از دست داده است و...
افزایش آمار مخاطبین صداوسیما از زبانِ دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
حجتالاسلام سیدسعیدرضا عاملی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه امروز شورای معاونین درباره آخرین گزارش پیمایش نحوه گذران اوقات فراغت، گفت: نتایج موج سوم پیمایش سبک زندگی توسط پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات جدیداً منتشر شده که حاوی نکات مهمی است. وقت آزاد مردم با رسانه ملّی، ماهواره، رفتن به کافیشاپ، قهوهخانه، رفتن به گالریهای کتاب و هنر پُر میشود.
وی افزود: بعضی از مطالعات امیدوارکننده و آمار اعلام شدهای داریم که میگویند متوسط اختصاص ساعت به خواندن کتاب در جامعه ایران یک ربع است اما این پیمایش نشان میدهد کسانی که تا نیم ساعت وقت صرف کتاب خواندن میکنند 2.7 درصد، کسانی که یک ساعت مطالعه دارند 7.8 درصد و 6.7 درصد اعلام میکنند که بیش از 5 ساعت کتاب میخوانند که نشان میدهد جامعه ایران تغییر میکند.
استاد گروه ارتباطات دانشگاه تهران با بیان اینکه در این پیمایش از افراد سؤال میکنند که شما کتاب مطالعه میکنید، گفت: در پاسخ به این سؤال 45.8 درصد اعلام میکنند که ما کتاب میخوانیم و 52 درصد اعلام میکنند که کتاب نمیخوانند. حال ما با جامعه کتابخوان و جامعهای که کتاب نمیخوانند کار داریم و باید بدانیم با هر کدام با چه نوع منطق و کنشی مواجه شویم.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه گفت: خلاف تصوّر برخی افراد که فکر میکنند تلویزیونهای ماهوارهای تنها مرجع و مهمترین مرجع زندگی افراد است؛ آمارها این را نشان نمیدهد چرا که در این پیمایش نشان داده میشود که درصد مخاطب رسانه ملّی افزایش داشته است و همچنین به طور متوسط افراد گفتهاند که 3 ساعت رسانه ملّی را تماشا میکنند.
او تأکید کرد: وقتی به آمارهای مرتبط با هنر نگاه میکنیم تقریباً 70 درصد اعلام کردهاند که موسیقی گوش میدهند، 22 درصد اعلام کردهاند که فیلمهای ایرانی میبینند و 19.8 درصد اعلام کردهاند که سریالهای خانگی که فروخته میشود را میبینند که البته این آمار در تلویزیون اینترنتی متفاوت است که 50 درصد استفاده میکنند و باید دادهکاوی شود. باید توجه داشت که طبق آخرین آمارها، 80 درصد جامعه ایران یعنی جمعیتی بالغ بر 67 میلیون نفر از اینترنت استفاده میکنند.
شروع "پنجره باز" شبکه سلامت از امشب
برنامه تلویزیونی «پنجره باز» از امشب دوشنبه اول دیماه از شبکه سلامت سیما پخش میشود.
برنامه «پنجره باز» که در 120 قسمت و با مشارکت مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تولید شده است، از شنبه تا چهارشنبه به صورت هفتگی، ساعت 18 روی آنتن شبکه سلامت سیما میرود.
در اولین برنامه حمید سوری متخصص اپیدمیلوژی و عضو کمیته اپیدمیلوژی ستاد مقابله با کرونا در تهران میهمان برنامه خواهند شد.
این برنامه شامل گفتوگوهایی متفاوت و جذاب با اهالی سلامت، هنرمندان، ورزشکاران و چهرههای شاخصی است که سلامت در زندگیشان نقش تعیین کنندهای داشته و در بعضی موارد مسیر زندگی آنها تغییر کرده است.
از آیتمهای برنامه "پنجره باز" علاوه بر گفتوگوهای متفاوت، میتوان به بخش خندهباز با اجرای استندآپ کمدینها، بخش 115 با محوریت کمکهای اولیه و اورژانس، بخش دارویی نسخه باز ، بخش عروسکی و نمایشی، گزارشگر ویژه و حضور خوانندههای جوان و مطرح کشور در برنامه اشاره کرد.
کارگردان هنری این برنامه حسن نظری و تهیه کنندگی آن برعهده سیدمحمدحسین پورفاضلی است؛ همچنین آرش ظلیپور اجرا و سردبیری آن را نیز مهدی حاجی میرآقا برعهده دارد.
انتهای پیام/