تشکیل ۱۴۰۰ پرونده درباره نقش راهداری در وقوع تصادفات سالهای اخیر
رئیس پلیس راهور گفت: در طول چند سال گذشته بالغ بر هزار و ۴۰۰ پرونده در بحث تصادفات برای راهداری تشکیل شد یعنی آنها نیز مقصر شناخته شدند.
به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا؛ سردار سید کمال هادیانفر صبح امروز در نشست خبری درباره پیشنهاد پلیس راهور برای تغییر آغاز ساعات ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 21 به ساعت 22، اظهار کرد: وقتی ساعت 21 برای این موضوع اعلام شده، باید مردم به نحوی برنامهریزی کنند که پیش از این ساعت تعیین شده به مقصد برسند اما با توجه به اینکه در کلانشهرها اوج ترافیک از ساعت 19 تا 21 وجود دارد، پیشنهاد ما برای تغییر ساعت آغاز طرح به وزارت کشور ارائه شده است.
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه کل جرایم رانندگی به حساب خزانه دولت واریز میشود، گفت: واقعاً دولت با اعمال جریمه کرونایی به دنبال کسب درآمد نیست، بخش زیادی از مردم پروتکلها را رعایت نمیکنند و این جریمه شاید برای بازدارندگی برخی از افرادی باشد که این بخواهند این پروتکلها را رعایت نکنند.
وی با بیان اینکه در بحث منع تردد شبانه، موتورسیکلتها نیز جریمه میشوند، گفت: تمام پلاکهای عمومی، وانتبارهای سفید و افرادی که از فرمانداری مجوز تردد داشتند، در بحث طرح محدودیتهای تردد کرونایی جریمه نمیشوند و در صورت جریمه نیز، اعمال قانون صورت گرفته پاک خوهد شد، تاکنون بیش از دو میلیون و 400 هزار فقره جریمه در طرح محدودیتهای تردد صورت گرفته اما آمار پالایش شده یک میلیون و 305 هزار و 684 خودرو جریمه است.
هادیانفر با بیان اینکه 65 درصد تصادفات در راههای اصلی روی میدهد و سه هزار نقطه حادثهخیز در راهها وجود دارد، گفت: در طول چند سال گذشته بالغ بر هزار و 400 پرونده در بحث تصادفات برای راهداری تشکیل شد یعنی آنها نیز مقصر شناخته شدند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی درباره حمایت پلیس راهور از موتورسیکلتهای برقی نیز بیان کرد: ما از موتورسیکلتهای برقی کاملا حمایت میکنیم اما تولیدکنندگان باید به نحوی عمل کنند که محصول آنها مورد مقبول مردم قرار بگیرد، اکنون اگر باطری موتور برقی در وسط خیابان خالی شود، مکانی باری شارژ کردن آن وجود ندارد اما ما در پلیس راهور بعد از تایید وزارت صمت، سازمان محیط زیست و... منعی برای تردد آنها ایجاد نکردیم.
انتهای پیام/